Sta radi ovaj tuljan **** li te seljo u supak, mrs odavde majmune jedan !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa brate dragi cak sam i smajli stavio a ti mi psujes. Nije red sl halal ti bilo.
**** te zuti
Javi se slobodno ako zelis da me upoznas da ti dijete objasni neke stvari.. pisi na opste insajderu ovo je tema za navijace kluba... gdje au oba stopera bila u trenutku gola.. idiot mrtvi... gdje je bio dupovacGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:58Hajde ba dijete, ohladi...Ahmoveliki je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:51Mrs u piccku mmaterinuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:13Genijalci, cuvamo se za Bresta..al hajd djaba objasnjavati
Komentar vazi i da dobijemo 5/1
To sto imamo debila Hodzica na beku je drugi par cipela..
Ne budu li usli Rahman i Merso yebali smo jeza u ledja
Sramota![]()
covjek ne zna dupli pas odraditi,ako neko ne vjeruje vrati na 13 min prvog pol
Drug, bio sam ironican..logicno sa ne mislim da se trebamo braniti, daleko od toga, mi trebamo igrati napadacki jer govorimo o aktuelnom sampionuAhmoveliki je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:02Javi se slobodno ako zelis da me upoznas da ti dijete objasni neke stvari.. pisi na opste insajderu ovo je tema za navijace kluba... gdje au oba stopera bila u trenutku gola.. idiot mrtvi... gdje je bio dupovacGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:58Hajde ba dijete, ohladi...Ahmoveliki je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:51
Mrs u piccku mmaterinu
Komentar vazi i da dobijemo 5/1
To sto imamo debila Hodzica na beku je drugi par cipela..
Ne budu li usli Rahman i Merso yebali smo jeza u ledja
Sramota![]()
Hrvoje je imao najmanje 2 losa pasa i to bas na kriticnim mjestima.Dupvac isto 1.