Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ne znam sto krivite igrače koji ne žele da idu prije isteka ugovora. Na stranu sto su supci, al nije to njihova greska već onih sto su im dali takve ugovore. Ko bi od nas raskinuo ugovor od recimo 6 mil da bi potpisao za neki dr klub koji će ti maksimalno ponuditi 3 mil?
Il Club più titolato al mondo!
Ni ja ne vidim razloga zasto da se krivi igrac, jednostavno nadi nacin kako da odplatis dogoverono, mozda na vise isplata. Ako krivis igrace, onda se stavljas u isti kos kao oni koji su trazili raskid ugovora kad smo selili u Seriu B. Naravno da ne znamo detalje ugovora i da li su oni odradili sto su trebali, ali ne znam i jednog igraca koji bi volio da ima povredu, one su sastavni dio karijere. Jednostavno smo malo pustili kriterije prlikom pregovora povratkom u Seriu A, ali red bi bio da ih ponovo dignemo na nivo na kojem su bili.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- BuffonGigi
- Kontakt:
Meni je od svih ovih koji su visak jedino krivo jako na Higuaina, jer je s tolikim primanjima cak 2 puta dozvolio sebi da se u klub vrati s 10 KG viska, sto je ogromno. Khedira je pre profesionalan lik, onakvog treba imati da sa Ronaldom utjece na omladince.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
A evo i Raiola, dao intervju za Sky, pa kaze
Pogba ostaje u Unitedu, on je vazan dio njihovog projekta, radi se na produzenju ugovora
Bernardeski je svjestan da iako je na pocetku karijere, ona ne mora nuzno zavrsiti u Juventusu.Mislim da se klub oslanja na njega ali ako dođe dobra ponuda, sve je moguce
Pirlo kao trener, to je bilo iznenađujuce, rekao bih revolucionarno.Ne znam da li je on dobar izbor ali ako tik bude igrao kao sto je to Pirlo radio, Guardiola bolje je da se sakrijes
De Ligt jos treba da dođe na svoj nivo, on je odlican igrac i osoba, mislim da Juve ima pravi dragulj u svom timu.
Pogba ostaje u Unitedu, on je vazan dio njihovog projekta, radi se na produzenju ugovora
Bernardeski je svjestan da iako je na pocetku karijere, ona ne mora nuzno zavrsiti u Juventusu.Mislim da se klub oslanja na njega ali ako dođe dobra ponuda, sve je moguce
Pirlo kao trener, to je bilo iznenađujuce, rekao bih revolucionarno.Ne znam da li je on dobar izbor ali ako tik bude igrao kao sto je to Pirlo radio, Guardiola bolje je da se sakrijes
De Ligt jos treba da dođe na svoj nivo, on je odlican igrac i osoba, mislim da Juve ima pravi dragulj u svom timu.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Raiola je prasac kojem ne treba vjerovati nikad ni u kojem trenutku. Ako se i desi da mu povjerujes onda ce te naguziti za koji dinar vise.
Prijatelje drzi blizu a neprijatelje jos blize.
Prijatelje drzi blizu a neprijatelje jos blize.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ma to je jedan divan čiko, ne bi on nikoga zeznuo
Pjanic pozitivan na Covid

Pjanic pozitivan na Covid
Valjda moras takav biti da bi mogo raditi taj poso... jbg svako gleda svoj interes, sto je normalno..
Samo je pitanje koliko ce ih biti i u Juventusu sutra idu testiranja mislim.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Može li ovaj klub ikoga dovesti
Kakva autodestrukcija sa 'parametro 0' igračima koji su izjeli klub platama, uz skupocjene dedice bez budućnosti.

Kakva autodestrukcija sa 'parametro 0' igračima koji su izjeli klub platama, uz skupocjene dedice bez budućnosti.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ima i drugih menadžera i rade svoj posao al nisu toliki shupci.
Il Club più titolato al mondo!
Naravno, ali zato je Raiola broj 1 sto se tice menadzera jet ima taj svoj stil i to je to..
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kako osvojiti CL?
Igraj kao Bayern, daj gol u 60' i drzi protivnika na njegovoj strani dok sudija ne sudi kraj..
Nakon gola, PSG nije imao loptu vise od dvije minute na Bayernovoj strani..izgledalo je da se neko zafrkao i upisao gol pogresnom timu, da je Bayern taj koji ganja rezultat..SVAKA IM CAST...
Da smo mi bili Bayern, ne bi izlazili iz poljakovog krila..ovi bi kruzili okolo, pa ako bi sta uboli, vjerovatno bi, mi bi vec bili spremni za penale..

Ljudi izgidose za tim..dok kod nas igra Ronaldo, pa tu i tamo jos jedan/dva igraca...sorry, nedovoljno..
Valjda je Pirlo gledao..
Igraj kao Bayern, daj gol u 60' i drzi protivnika na njegovoj strani dok sudija ne sudi kraj..
Nakon gola, PSG nije imao loptu vise od dvije minute na Bayernovoj strani..izgledalo je da se neko zafrkao i upisao gol pogresnom timu, da je Bayern taj koji ganja rezultat..SVAKA IM CAST...

Da smo mi bili Bayern, ne bi izlazili iz poljakovog krila..ovi bi kruzili okolo, pa ako bi sta uboli, vjerovatno bi, mi bi vec bili spremni za penale..

Ljudi izgidose za tim..dok kod nas igra Ronaldo, pa tu i tamo jos jedan/dva igraca...sorry, nedovoljno..
Valjda je Pirlo gledao..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nadam se da ce se Retardeski lakse prodati sad kad mu je debeli menadzer.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ako je vjerovati novinskim natpisima mi ništa nismo naučili na primjeru Higuaina.
La Stampa izvještava da je Juventus spreman ponuditi trogodišnji ugovor Džekli i platu od 5 miliona eura ali da Edin preferira da ostane u Romi. Ipak prvo želi da se sastane sa novim menadžmentom.
EDIT:
Tuttosport: Juventus se sprema da pošalje svoju prvu ponudu za Locatellia. Pirlu se jako sviđa igrač.
La Stampa izvještava da je Juventus spreman ponuditi trogodišnji ugovor Džekli i platu od 5 miliona eura ali da Edin preferira da ostane u Romi. Ipak prvo želi da se sastane sa novim menadžmentom.
EDIT:
Tuttosport: Juventus se sprema da pošalje svoju prvu ponudu za Locatellia. Pirlu se jako sviđa igrač.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
IlPrincipino je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:03Ako je vjerovati novinskim natpisima mi ništa nismo naučili na primjeru Higuaina.
EDIT:
Nije mi jasan taj interes za Dzeku.. ok, razumijem sve ali ali.. godine, covjek je kapetan u svom timu, ogromna plaća a ovamo problemi sa Higuainom
S druge strane,izvori bliski Lyonu, kazu da nema nikakve ponude od strane Juventusa za Aouara, ali su zato.druga dva tima poslali konkretne upite
Ali bolji je Locatelli i naravno De Paul, koji se ponovno spominje u medijima
Ekipa se lagano okuplja, Kulusevski,Romero i Perin prvi stigli.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ostat ću suzdržan sa komentarisanjem dok izvor ne bude neko sa više kredibiliteta s obzirom da La Stampa i nije neki izvor.
Kao da nemamo problema sa veznim redom. U kakvim god problemima bili ovdje se trebalo otići sa 55 miliona i riješiti to odmah.
Ne znam zasto ne uzmu u razmatranje Alcantaru, ako se trazi neko jeftinije rjesenje, cini mi se da traze 30mil?
Locatelli, De Paul, Milik, i jos stotinu kombinacija, e jos nedostaje da nam za Costu ManUtd uvali Lingarda
Locatelli, De Paul, Milik, i jos stotinu kombinacija, e jos nedostaje da nam za Costu ManUtd uvali Lingarda
- IlPrincipino
- Kontakt:
Zašto se za napadača nije uzeo u obzir Cavani koji bio slobodan agent? Zbog plate.
Isto je i sa Alcantarom. Em bi ga morali platiti em bi mu morali dati platu preko 8 miliona, em je njegova želja da ide u Liverpool pa tu nema ni City vjerovatnoće kada bi i ponudio i veću platu.
Tako da mi nismo ni ušli u igru. Lakše je dovesti Locatellia i ne zaje*avati se nego se smarati cijeli prelazni oko Alcantare i opet pitanje da li će doći.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma i Alcantara je klinicki slucaj kao i mnogi nasi proslosezonski igraci, a i 29 godina je tu. Ako ce praviti podmladjivanje i neku cistku beskorisnih igraca, onda nisam siguran koliko je to put kojim zelimo krenuti. Da se razumijemo, Alcantara koji je zdrav je trenutno jedan od najboljih kreativnih veznih igraca na svijetu. Samo ja bih volio nekog mladjeg i nekog ko nema zdravstveni karton kao Thiago.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.