U Juventusu valjda sve worldclass igraci..

Od nas je otisao zbog jeftinog restorana, ali je osvojio tri..u Interu ima gotovo sve sto je pozelio i opet fail.
Ispade da je Sevilla svemirski brod za Inter?
Juventusu, Milanu, Interu, je SVAKE godine cilj da nesto pobjede, bio to kup, prvenstvo, itd...neko nesto napravi, neko nista i kraj price..
To da ta tri kluba ulaze u sezonu bez ambicija za trofeje, okacite macku za rep...kao sto rece, tjesite se..
Svi mi volimo i slavimo kad nesto osvojimo, kup, superkup, ma sta bilo..sve i jedan trofej je vazan, sve i jedan se pise i ulazi u historiju kluba, inace ne bi se ni igralo to "nevazno" takmicenje.
Za mene, nema nevaznog takmicenja gdje ucestvuje moj tim, a vi kako hocete, samo lazete sami sebe ako mislite da je nevazno..
Toliko godina i novca potrosenog za igrace, trenere, itd...da nije cilj osvajanje scudetta? kupa? necega??
Pa kada ce biti cilj osvajanje necega? Kada se osvoji, je li? Sve ove godine nije bio cilj da se bilo sta osvoji?

To Inter ispao iz CL namjerno? Izgubio finale EL namjerno? Kup Italije izgubio namjerno? Scudetto "dao" Juventusu, samo zato sto nisu imali cilj da ga osvoje..

Kada god Inter fail, vi se tjesite, kako vam nesto fali, drugi bolji, nemate igrace, svaki qurac vam smeta..
Ove godine ste imali sve, i fail ste sve..kraj price.
Ako nije tako, onda prihvatite da ste drugi razred talijanskog fudbala..i ne qurcite se kako ste osvojili triplettu..to klubovi bez ambicija ne osvajaju..
Pomirite se sa time da ste kao i mi..talijanstina na kvadrat..nekada ce negdje proci, u najvaznijim Evropskim utakmicama vecinom nece.
Za mene licno, ako Juve osvoji 2 trofeja u sezoni je uspijeh, sve manje od 2 je