Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala punoZukanovic je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:10Stavio sam ga u prvi tim. samo nije sistem jos prebacio na 2020 sezonu. rekli su nakon lp zato se nadam da ce sutra biti sve kako treba.
Hajmo Ceferin pisi 0-3Osim u Minsku, Russia Today prenosi da se protesti održavaju i u drugim velikim gradovima širom države. Stotine ljudi je na ulice izašlo u Brestu, Mogilevu i Vitebsku, a na trgu u Grodnu se okupilo hiljade ljudi.
TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:20Od danas svako ko stavi krstu velkovskog u prvi tim bice banovan!
TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:38Ako stavi krstu u prvih 11 kvota ce opravdano otici na 9.
Nista bek. Samo napad!Samozdravlje je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:23TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:38Ako stavi krstu u prvih 11 kvota ce opravdano otici na 9.
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi bidni bek.
Predaj ključeve
Nisam ja iz Mostara niti je moj klub VelezHistoricar je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:55Drži se ti svog kluba, koji trofej nije uzeo 34 godine i od kojeg su u nezavisnoj BiH trofejniji visočka Bosna, Brotnjo, Modriča, Orašje, Slavija, Olimpik i RadnikHercegovac_do_groba je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:38Nema Sarajevo kvalitet u igrackom kadru da bi sa lakocom osvajao bodove u kombinovanom sastavu protiv Veleza. Kako ste izgledali protiv Tuzle vi ne mozete u ovom momentu da kazete da cete lagano dobiti Velez ni u najjacem sastavu kamoli kombinovanom. Malo se spustite na zemlju, pobjedili ste prvaka Velsa koji su liliputanci u Evropskim kvalifikacijama. Sama kvota 1.85 na Sarajevo danas govori koliko vam vjeruju bukmejkeri, u taj vas sirok kadar.
Voleo bih da neko izbaci ocekivane sastave, i koliko je tu startera. Planiram baciti malo pogled da vidim ima li pomaka u odnosu na mec sa Tuzlom.![]()
![]()
![]()
Samo Vi mislite da su prijatelji ja sam ih smatrao sve do sada ubio me Bog ako lažemElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:24Nema Zvonica kod Veleza
I to kao neki prijatelji protiv svih ga stavljaju, samo protiv nas nece, da nam bude jos teže.
Ma bice 5 izmjena danas sigurno, jos ako rano povedemo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:36Los potez za tatara,trebao je fanimo,ovaj ako odigra do 80 min nece moci hodati protiv dinama al haj.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, Proximic, UltraNorth i 22 gosta.