Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:16Al' trznuo si me, jesi svega miTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:14Zabranjeno je iznositi neistine na forumu. Opomena pred ban!![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:16Al' trznuo si me, jesi svega miTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:14Zabranjeno je iznositi neistine na forumu. Opomena pred ban!![]()
![]()
![]()
Ne pratiš na časuBajramovic1999 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:15Wtf?
Čovjek iznio svoje mišljenje. U čemu je problem?
Smijesno da mislis da se isto treba brojati liga sampiona i malonogometni turnir kao oba su trofeji?Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:11
![]()
![]()
![]()
Denchi ne brukaj se sa takvim konstrukcijama molim te, trofej je trofej, relevantan kao i svaki drugi, kad se zbroje titule prvaka, kupovi i superkupovi u Jugoslaviji i BiH, Željezničar je najtrofejniji klub u državi, koji je isto tako napravio najveći europski uspjeh od svih klubova iz ove države.
Mislim ja znam da vi tražite svakakvu slamku kako bi se nekako progurali da ste najtrofejniji, ali ovo su svakako jadni potezi nekoga ko nastoji u budućnosti skinuti Željezničar kao najtrofejniji klub u državi.
Da, imate stadion od prije mjesec dana i za koliko ga ono ponovo nećete imati, 20-30 godina?
Člansku kartu može uzeti i nenavijač kluba, poput školarca, dijasporca, tek rođene bebe, čojveka koji ne zna dva igrača kluba čiji je član, tako da je to svakako irelevantan podatak.
Pozdrav od navijača Željezničara, najvećeg i najtrofejnijeg kluba u državi.
Denchi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:46Nema potrebe da pogadjas, po broju clanova kluba se lako moze ustanovitiBajramovic1999 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:41Ti reče najviše navijača u državi? RS ne brojimo, jer se tu ne navija za klubove iz Federacije, u hrvatskim kantonima slična situacija, mada mislim da Željo ima više simpatija. U Sarajevu pola-pola.. Tuzla, Zenica, Mostar, imaju svoje klubove.
Gdje su onda ti silni navijači, pa da ih bude više od Željovaca?
BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:31Pitarska logika, Hajduk ima više navijača od Crvene zvezde jer ima više članova kluba![]()
A Zvezda ima više navijača nego Hrvatska stanovnika
Ko produži broji se ko dva, odnosno tri pri narednom produženju itd.
Naravno da se broje podjednako, kako u svijetu, tako i kod nas. Nisam još nigdje pročitao da prema UEFA-i i FIFA-i ex-yu titula vrijedi 6x više nego titula PL BiH. Kada mi nađeš nešto potkrijepljeno činjenicama, što ne spada u domen "vadimo se, vadimo se", onda ćemo razgovarati. Do tada navijaj da nas stignete po broju trofeja.Denchi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:20Smijesno da mislis da se isto treba brojati liga sampiona i malonogometni turnir kao oba su trofeji?Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:11
![]()
![]()
![]()
Denchi ne brukaj se sa takvim konstrukcijama molim te, trofej je trofej, relevantan kao i svaki drugi, kad se zbroje titule prvaka, kupovi i superkupovi u Jugoslaviji i BiH, Željezničar je najtrofejniji klub u državi, koji je isto tako napravio najveći europski uspjeh od svih klubova iz ove države.
Mislim ja znam da vi tražite svakakvu slamku kako bi se nekako progurali da ste najtrofejniji, ali ovo su svakako jadni potezi nekoga ko nastoji u budućnosti skinuti Željezničar kao najtrofejniji klub u državi.
Da, imate stadion od prije mjesec dana i za koliko ga ono ponovo nećete imati, 20-30 godina?
Člansku kartu može uzeti i nenavijač kluba, poput školarca, dijasporca, tek rođene bebe, čojveka koji ne zna dva igrača kluba čiji je član, tako da je to svakako irelevantan podatak.
Pozdrav od navijača Željezničara, najvećeg i najtrofejnijeg kluba u državi.
Treba se gledati jacina takmicenja naravno, nije isto dobiti zepce i travnik naspram partizana,dinama i zvezde, upravo je to i argument kontra one izmisljene 46-e...
Ne moze drugorazredno takmicenje sa 4-5 ekipa doci u istu ravan sa sampionatom Jugoslavije....
Hvala ti sto si priznao da je Kosevo, najveci stadion drzave nas stadion
Uzimanje clanske karte kluba je bukvalno deklarisanje da si navijac kluba, ne mozes biti toliko ludto je jedini relevantan podatak hahahahah
Podrav od Aktuelnog Sampiona!
Bajramovic1999 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:15Wtf?
Čovjek iznio svoje mišljenje. U čemu je problem?
Ne shvatam da ne razumijete proces clanstva, sigurno ga i nemateBajramovic1999 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:23Član može postat 1000 dijasporaca koji Koševa na slici nisu vidjeli. Na stadionu se vidi prava situacija.
Mada po tebi izgleda na Grbavici su slučajni prolaznici, djeca na ekskurziji, turisti.. a na Koševu samo deklarirani navijači![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.