Denchi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:02
Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:49
Naravno da ima trofejniji, FK Željezničar je najtrofejniji klub u državi, kao takav je i najveći. Stadion Koševo je gradski stadion, tvoj, Suljin ili Hamin koje je manji sarajevski klub isprosio za 1 KM. Broj navijača se, obično, mjeri posjetom na stadionu koja se dakako mijenja od momenta do
momenta, tako da je svakako subjektivna.
Alejkumuselam sa prvog mjesta.
Ne.
Mozemo i tom diskutovati...
Titule Juge su logicno 6x jace od ovih poslijeratnih, mi ih imamo 2 , te 5 BiH, i 6 kupova
Kosevo je stadion FK Sarajeva iskljucivo, imamo jedini pravo da ga koristimo....
Broj navijaca se mjeri clanskim kartama, jer na utakmicu mogu doci i nenavijaci kluba, poput skola, ekskurzija, obitelji igraca, turista, itd. Vrlo logicno naravno.....
Pozdrav od Aktuelnog Sampiona Drzave cjele!!!
Denchi ne brukaj se sa takvim konstrukcijama molim te, trofej je trofej, relevantan kao i svaki drugi, kad se zbroje titule prvaka, kupovi i superkupovi u Jugoslaviji i BiH, Željezničar je najtrofejniji klub u državi, koji je isto tako napravio najveći europski uspjeh od svih klubova iz ove države.
Mislim ja znam da vi tražite svakakvu slamku kako bi se nekako progurali da ste najtrofejniji, ali ovo su svakako jadni potezi nekoga ko nastoji u budućnosti skinuti Željezničar kao najtrofejniji klub u državi.
Da, imate stadion od prije mjesec dana i za koliko ga ono ponovo nećete imati, 20-30 godina?
Člansku kartu može uzeti i nenavijač kluba, poput školarca, dijasporca, tek rođene bebe, čojveka koji ne zna dva igrača kluba čiji je član, tako da je to svakako irelevantan podatak.
Pozdrav od navijača Željezničara, najvećeg i najtrofejnijeg kluba u državi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"