Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dennis Hadžikadunić
Pa gori ste vi sto mu date prostora i paznje. Pustite papka da pise sta hoce. Mi smo dobili veliko pojacanje! Samo hrabro momce! 

@igrajlopte 🐦
Sutra dvoboj stopera, Dennis protiv Šunjića.
Dennis starter, Šunjić na klupi. Hoće li u reprezentaciji biti drugačije 

zabise im ovi 2 komada u finisu 1. pol. a da nisu ni osutali na gol:-)
dennis nista posebno, nije kriv za golove.
pristao igrati za nas, sad standardno ide pad forme, klub od borbe za ligu prvaka u borbu za opstanak a on s vremenom na klupu:-)
dennis nista posebno, nije kriv za golove.
pristao igrati za nas, sad standardno ide pad forme, klub od borbe za ligu prvaka u borbu za opstanak a on s vremenom na klupu:-)
Pazi ti Hadzije i dobrodoslice na Anelovom profilu.. Kao da je tu godinu dana. Aferim, aferim!

@igrajlopte 🐦
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Šveđani kažu da će svi mladi igrači koji imaju priliku igrati za neku drugu reprezentaciju pobjeći iz Švedske jer selektor forsira starije igrače. Sa ovakvom ekipom su u oktobru 2019. igrali protiv Malte, sa klupe je ušao i Gustav Svensson, veteran koji od 2017. godine igra u SAD

Svedjani su Srbija, ali u pozitivnom smislu. Ljudi imaju jako limitiran kadar za rezultate koje postizu...Drape je napisao/la: ↑21 avg 2020, 01:57Šveđani kažu da će svi mladi igrači koji imaju priliku igrati za neku drugu reprezentaciju pobjeći iz Švedske jer selektor forsira starije igrače. Sa ovakvom ekipom su u oktobru 2019. igrali protiv Malte, sa klupe je ušao i Gustav Svensson, veteran koji od 2017. godine igra u SAD
![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Otac Said tek drugi put u medijima
Istakao je kako je postojala izgledna mogućnost da njegov sin zaigra i za selekciju Švedske, ali da je na kraju odlučio da nastupa za BiH.
- Bila je mogućnost da igra i za reprezentaciju Švedske čitavo vrijeme jer je on od svoje 15. godine bio u tim omladinskim selekcijama Švedske, u U-21 je bio dosta dobar isto. Tako da to bi bio neki normalan nastavak da igra za Švedsku i da nije Bosna reagovala on bi bio u konkurenciji za švedsku reprezentaciju - dodao je.
Naglasio je kako su se ljudi u reprezentaciji BiH zaista potrudili te je Dennis na kraju odlučio da igra u dresu Zmajeva.
- Komunikacija sa Fudbalskim savezom BiH je bila zaista dobra. Vrlo jednostavni razgovori su bili, jednostavno su se našli u tom sportskom fudbalskom jeziku i Dennis je odlučio da igra za BiH. Ponosan sam na njegovu odluku da igra za Bosnu. Kada ga vidim u dresu Bosne na televiziji, ne znam kako će to izgledati, ali osjećat ću se preponosno i bit će to velika stvar za mene - kazao je.

Istakao je kako je postojala izgledna mogućnost da njegov sin zaigra i za selekciju Švedske, ali da je na kraju odlučio da nastupa za BiH.
- Bila je mogućnost da igra i za reprezentaciju Švedske čitavo vrijeme jer je on od svoje 15. godine bio u tim omladinskim selekcijama Švedske, u U-21 je bio dosta dobar isto. Tako da to bi bio neki normalan nastavak da igra za Švedsku i da nije Bosna reagovala on bi bio u konkurenciji za švedsku reprezentaciju - dodao je.
Naglasio je kako su se ljudi u reprezentaciji BiH zaista potrudili te je Dennis na kraju odlučio da igra u dresu Zmajeva.
- Komunikacija sa Fudbalskim savezom BiH je bila zaista dobra. Vrlo jednostavni razgovori su bili, jednostavno su se našli u tom sportskom fudbalskom jeziku i Dennis je odlučio da igra za BiH. Ponosan sam na njegovu odluku da igra za Bosnu. Kada ga vidim u dresu Bosne na televiziji, ne znam kako će to izgledati, ali osjećat ću se preponosno i bit će to velika stvar za mene - kazao je.
Ma da je naseg Saveza **** bi oni zaigrali za Bosnu, Mirso je ovdje kljuc odluke zajedno sa Anelom i Denisom koji su se dogovorili da ce igrati za Bosnu i tu nas Savez nije nista napravio cak kasne jer su oba odavno zeljela biti u timu, i bili su kontaktirani, i tek sad se ovo rjesilo kad se digla hampa u javnosti! Savez je runja
- imekorisnicko
- Kontakt:
Zadnji sam koji bi branio savez,ali ne znam šta očekujete da ljudi rade kod ovakvih slučajeva.Eventualno ih se može kritikovati ako su spori kod nekih procedura nakon što se igrači već izjasne da igraju za nas.Sheyi je napisao/la: ↑21 avg 2020, 13:39Ma da je naseg Saveza **** bi oni zaigrali za Bosnu, Mirso je ovdje kljuc odluke zajedno sa Anelom i Denisom koji su se dogovorili da ce igrati za Bosnu i tu nas Savez nije nista napravio cak kasne jer su oba odavno zeljela biti u timu, i bili su kontaktirani, i tek sad se ovo rjesilo kad se digla hampa u javnosti! Savez je runja
Slazem se. Savez je uradio maksimum za Dennisa, Anela i Becira. Jedino sto ocekujemo da se bore ovako za svakog dobrog igraca. A on ako ne zeli da igra, pa znate kako se kaze, koga nema bez njega se moze.
Nekad ces dobiti kao sada, nekad ce te igrac izradit (Jozo, Tanksson, Sefer) ali nema veze.. Bitno je da si pokusao.
Nekad ces dobiti kao sada, nekad ce te igrac izradit (Jozo, Tanksson, Sefer) ali nema veze.. Bitno je da si pokusao.
@igrajlopte 🐦
Hadzija od pocetka na gostovanju protiv Ufe 

-
- Kontakt:
sta ba na golu, je li ovo greska neka???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ma greska,Baburin na golu,a Denis odbrana
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ubi ga njegov golman xD
Što iritira ova švedska zastavica na rezultatima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije neki protivnik, al ovo dosad ok...
Ima neku mekocu pri dodiru lopte, pregled igre odlican, miran, staložen.... Jedino nije bilo nekog duela da bi se izvukao zakljucak.
Doduse protivnik je izgleda taraba zestoka
Ima neku mekocu pri dodiru lopte, pregled igre odlican, miran, staložen.... Jedino nije bilo nekog duela da bi se izvukao zakljucak.
Doduse protivnik je izgleda taraba zestoka
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Daduli, Normus90 i 24 gosta.