Krezubi glupko.irfo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 10:53Vidi se da si kockoglavKockoglavi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 10:49Jao irfe jutros optimiste. Sad mitomanima samo siroki konkurent za titulu. Oni iz kola u kolo mijenjaju konkurente za titulu![]()
![]()
![]()
Ja od pocetka govorim da nam je samo Siroki konkurent, trenutna tablica to i pokazuje, a vidjecemo jos kroz koje kolo kad se odvoje ova dva kluba na tabeli
Jos da dodam kako pitari prate nasu temu, svaka castNapises nesto, odmah se ovdje to iskomentarise za minut
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko još smatra ovog ifru ozbiljno, svršava na njega ko stigne a on traži još, još....
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kakav on, takvi i oni, nema tu nista čudno.
Ko se javlja u vezi moderatora, njima najveći debil na forumu vlada temom 

Za 4. ili 5. mjesto svakako da jesu.irfo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 10:53Vidi se da si kockoglavKockoglavi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 10:49Jao irfe jutros optimiste. Sad mitomanima samo siroki konkurent za titulu. Oni iz kola u kolo mijenjaju konkurente za titulu![]()
![]()
![]()
Ja od pocetka govorim da nam je samo Siroki konkurent, trenutna tablica to i pokazuje, a vidjecemo jos kroz koje kolo kad se odvoje ova dva kluba na tabeli
Jos da dodam kako pitari prate nasu temu, svaka castNapises nesto, odmah se ovdje to iskomentarise za minut
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Konkunrent jest, za titulu nije. Borit ce se oni za evropu. Polahko polahko, sad su izgubili malo povjerenje navjiaca, nema neko vrijeme ni doncija..pare od evrope stizu za godinu tek ..sad polahko pocinje dramaturgija
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mitomani su ko i srbi. Kažu najviše trofeja imaju. Izgleda da ne znam brojati..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da li je moguc ovakav scenario kod kona:
Nakon poraza od MDK, nesreca nikad ne dolazi sama, ispast ce od izraelaca i kiksat prvu narednu tekmu u ligi. Krenut ce zestoke kritike i pljuvanje igraca i uprave, pod pritiskom ce naebati Veselinovic i Subasic, al bit ce i pljuvanja po Stilicu koji se zajebava, u tom ce isplivat i neki nemir iz svlacionice...
Istovremeno Sarajevo nakon pobjede nad Velezom izbacilo Brest, i odgodilo narednu tekmu u ligi, sto ce biti jedini razlog da jos nisu pretekli Zelju na tabeli.
Sve ovo moze biti i obrnuto
al nek pogodim 70 posto od moje predikcije - bit ce funny 
Nakon poraza od MDK, nesreca nikad ne dolazi sama, ispast ce od izraelaca i kiksat prvu narednu tekmu u ligi. Krenut ce zestoke kritike i pljuvanje igraca i uprave, pod pritiskom ce naebati Veselinovic i Subasic, al bit ce i pljuvanja po Stilicu koji se zajebava, u tom ce isplivat i neki nemir iz svlacionice...
Istovremeno Sarajevo nakon pobjede nad Velezom izbacilo Brest, i odgodilo narednu tekmu u ligi, sto ce biti jedini razlog da jos nisu pretekli Zelju na tabeli.
Sve ovo moze biti i obrnuto

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- RajaBa1983
- Kontakt:

upravo si jest irfo je najveći debil na forumu
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Šta je bilo još do neki dan, osvajaju titulu, popišali bi nas da su nam došli na startu, mi ćemo se boriti za titulu?
Gdje je nestalo samopouzdanje plavci?
Gdje je nestalo samopouzdanje plavci?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- RajaBa1983
- Kontakt:
tako je zundoo reći im

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Vidim okrenulo im se i mišljenje za 180 stepeni. Od toga da nemaju konkurenciju u ligi, pa do toga da igraju za kladionice, i ništa ne valja

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Što je babi milo to joj se i snilo.Steven11 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:20Da li je moguc ovakav scenario kod kona:
Sve ovo moze biti i obrnutoal nek pogodim 70 posto od moje predikcije - bit ce funny
![]()
Mozda ce baba malo i da uziva, ko zna... vidjet cemo jako brzo.KapitenK je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:37Što je babi milo to joj se i snilo.Steven11 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:20Da li je moguc ovakav scenario kod kona:
Sve ovo moze biti i obrnutoal nek pogodim 70 posto od moje predikcije - bit ce funny
![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kad će naši medvjedi iz saveza da puste publiku na stadione, pa neka bude i ograničen broj, recimo 10 % . Najlakše uhljupima zabraniti i to je to, a ne nalaziti rješenje, bar za minimum gledalaca.
U Francuskoj se igra liga, i ima publika na stadionu.
U Francuskoj se igra liga, i ima publika na stadionu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja cu ici u Izraeel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.