Moguće i od prve minute da počne
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko je ikad spomenuo 30 igrača, šta bubate bezveze ?TheNorthFace je napisao/la: ↑23 avg 2020, 11:46Pa neces izaci s drugim cijelim, al koji ce nam k 30 igraca koje spominjemo a u stanju ces biti osvjezit ekipu sa zinedinom, fanimom i nadasve debelim handzicem?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 11:36Gluplju izjavu odavno nisam procitaoTheNorthFace je napisao/la: ↑23 avg 2020, 11:31mi ubismo sa pricom o najsirem rosteru a evo kad zagusti daj Boze da budemo u stanju 3 izmjene u startnih 11 napravit
Pa necemo izaci sa cijelim drugim timom, pa da jos izgubimo
log da nam treba sto vise svjezih u srijedu. Vlado jeste debil, ali pogledaj sta je juce uradio, a kuci sa Sutjeskom igra
To kad bi sve sa posudbe vratili upitno je da li imamo toliki broj igrača.
Priča je bila da su u veznom redu izmjene podjednako dobre i da se tu može napravit milion kombinacija dobitnih za utakmicu.
Od početka se govorilo da nam treba napadač, i možda desni bek, mada se i tu može rotirat i Heba i Hodžić i Oremuš ali eto ne bi bilo loše da dodje neko "profi" ime na tu poziciju.
30 igrača nikad niko nije spomenuo već je bila priča da imamo odredjenu širinu kao i što imamo na nekim pozicijama, a nemamo 2 drim tima kao što neki ovdje predstavljaju, bar koliko sam ja upratio.
Od sad cu zapisivat sve nickove koji se ukljucuju prije utakmice i poslije poraza. A kad pobjedimo nema ih nigdje, i stalno cu ih prozivati..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nećeš, okreni se temi FK Sarajevo i nauči uvažiti drugačije mišljenje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Danas ako odbranimo gol sigurno dobijamo..gore ce uc nesto nekako, dole ne znamo kakva ce odbrana igrat a Velez ako ista ima dobro ima dobru navalu.
Ne brisat mi post molim, hvala.
Ne brisat mi post molim, hvala.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pobjeda je imperativ i mislim da neće doći u pitanje.
Imamo sigurno jači tim od Veleža, tako da utakmicu počne ikombinocabi sastav daleko jači smo od njih.
Treba obratiti pažnju na Brandao, Mulić i Cvijanović trio.
Iskoristiti slabosti Zvonića, Bobića, bekova i Radovca i sigurno riješiti meč.
Sutra razmišljati samo o Brestu jer mislim da smo igrački jači od njih.
Domaći teren ovdje ne postoji, nema gledalaca, nema pritiska, kvalitet treba da ispliva....
Imamo sigurno jači tim od Veleža, tako da utakmicu počne ikombinocabi sastav daleko jači smo od njih.
Treba obratiti pažnju na Brandao, Mulić i Cvijanović trio.
Iskoristiti slabosti Zvonića, Bobića, bekova i Radovca i sigurno riješiti meč.
Sutra razmišljati samo o Brestu jer mislim da smo igrački jači od njih.
Domaći teren ovdje ne postoji, nema gledalaca, nema pritiska, kvalitet treba da ispliva....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Imam osjećaj da će Zinedin danas ako bude imao nešto veću minutažu pokidat
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma pustit ce Boba barem jedan il dva gola. Da se raja smije i veseli, fin je to momakElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:07Večeras se pretvara u Neuera 100% kao i svaki golman iz lige protiv nas.Vaha1946 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 11:46Bobic rupa, Zvonic jos veca rupa. Samo da obojica pocnu utakmicu. Prses, Brandao, Mulic, Cvijanovic nisu toliko losi igraci, uz neku zescu motivaciju mogu biti nezgodni uostalom kao i svaka ekipa. Zato od prve minute jako i stabilno, tri boda veceras su od krucijalne vaznosti. Bas veliki pritisak moze spasti s ledja ekipi s vecerasnja tri boda.
Ono sto se nadam da je red da veceras pokazemo neku igru, barem malo. Nadati se da ce negdje procepiti a zasto to ne bi bilo bas veceras? Prosle godine na Kosevu smo gubili pa se vratili, Handzic odlican gol dao, hajmo Hare pokazi da jos ima magije u tvojim nogama, hehe.
I onaj Mulic dobro izvodi slobodne udarce, treba se toga cuvati.
-
- Kontakt:
Mrcine Mulića me najviše strah
Jedva cekam da objave sastav.
Da hoce veceras Besim poceti.
Da hoce veceras Besim poceti.
-
- Kontakt:
Nekako je pozitivnija atmosfera manji je pritisak, puno nam je znacila pobjeda u Welsu. Tako da danas ocekujem dobru partiju nasih momaka i da s pozitivom odemo u Bjelorusiju
Tezak ce biti mec danas, predosjecam. Velez je nezgodan. Idemo jako nadam se....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ja sasvim zadovoljan i nerjesenim rezultatom, najvise radi kiksa anamo onih...jedino ne bih volio da izgubimo to svakako.. Bitnija nam je sad tekma u srijedu...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- feniksptica
- Kontakt:
MA samo pobjeda, ovdje nam pobjeda puno donosi..a za srijedu mozemo se cuvati koliko god hocemo nije nam nista sigurno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
situacija u bjelorusiji stvarno zategnuta, neutralni teren ili zamjena domaćinstva bi trebala biti realna.
NEMA NAZAD
zvonic jeste rupa i jedan od losijih igraca na svojoj poziciji u cijeloj ligi ako racunamo igrace s vecom minutazom ali bobic vec ima i drugu stranu zna nekad odbraniti nevjerovatne stvari.Vaha1946 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 11:46Bobic rupa, Zvonic jos veca rupa. Samo da obojica pocnu utakmicu. Prses, Brandao, Mulic, Cvijanovic nisu toliko losi igraci, uz neku zescu motivaciju mogu biti nezgodni uostalom kao i svaka ekipa. Zato od prve minute jako i stabilno, tri boda veceras su od krucijalne vaznosti. Bas veliki pritisak moze spasti s ledja ekipi s vecerasnja tri boda.
Ono sto se nadam da je red da veceras pokazemo neku igru, barem malo. Nadati se da ce negdje procepiti a zasto to ne bi bilo bas veceras? Prosle godine na Kosevu smo gubili pa se vratili, Handzic odlican gol dao, hajmo Hare pokazi da jos ima magije u tvojim nogama, hehe.
I onaj Mulic dobro izvodi slobodne udarce, treba se toga cuvati.
Mulic im je vec glavni igrac po meni i treba se paziti jer pravili smo dosta glupih faulova u zoni suta u prethodnim utakmicama pidro je tu prednjacio valjda ce se danas cuvati. Velez ima sansi ako ih odbrana posluzi i kad smo u najjacem sastavu al s druge strane nasi mogu odigrati opusteno napokon jednu utakmicu jer sav fokus je na brestu svi bi velez halalili kad bi prosli dinamo.
You are someone else I am still right here
Kako je atmosfera opustenija nakon meca Zeljo-Mladost 
Sta je ovo Tito je yebo sa 1.55 kvota skoci na 2.00

- feniksptica
- Kontakt:
Da nije Velez doveo Messia pa ovako kvote skacu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)