NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Suterska trojka Blazersa u ovoj cetvrtini kao da se takmici ko ce uzeti nelogicniji sut. Evo sad 3 sanse za otvorenu trojku, oni fintiraju, da bi uzeli u sljedecem napadu sut preko ruke u cetvrtoj sekundi napada. 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Njega cekamo u 3.epizodi.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 avg 2020, 05:04Thibs nista jelNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 avg 2020, 05:04Nema vecih "majstora" u ligi za gaziti svoje startere od D'Antonia i Stottsa.Kakav god roster imali.![]()

Yebiga pri umoru se ne donose baš rezonske odluke.
"We need to suffer. And we need to fight."
Umor, mrtvi su.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cuj celendz na 14 razlike minutu prije kraja,daj covjece
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- AshburtonG
- Kontakt:
Sta je ESPN pozvao celendz 

Equality ali samo kad su crnci u pitanju
nije im Silver rijec rekao kad su podrzavali onu debilcinu Farrakhana i njegove stavove prema zidovima zasto bi sad dizali frku oko Harrella
nije im Silver rijec rekao kad su podrzavali onu debilcinu Farrakhana i njegove stavove prema zidovima zasto bi sad dizali frku oko Harrella
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kad ovako losi Lakersi pobjedjuju, sta ce biti tek kad dodju sebi i pocnu igrati kako se ocekuje. Lebronu je ipak ostalo nesto goriva u tanku.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nece biti nista sto se nije ocekivalo.BuffonGigi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 10:13Kad ovako losi Lakersi pobjedjuju, sta ce biti tek kad dodju sebi i pocnu igrati kako se ocekuje. Lebronu je ipak ostalo nesto goriva u tanku.
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osvajate titulu dominantno sa mozda jednim porazom do kraja. Jesil cuo sta si htio da cujes?BuffonGigi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 10:13Kad ovako losi Lakersi pobjedjuju, sta ce biti tek kad dodju sebi i pocnu igrati kako se ocekuje. Lebronu je ipak ostalo nesto goriva u tanku.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako Davis bude igrao kao u 2goj i i u druhom poluvremenu 3ce, ako KCP nastavi ubacivati otvorene 3p, ako Caruso bude igrao dobru odbranu kao sada i bude vrtio pick and roll (pop) sa Davisom, ako Green bude 3D igrac kakav je bio....
A LeBron bude lider...
A LeBron bude lider...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Konacno neko realanBosniaBoston je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:05Osvajate titulu dominantno sa mozda jednim porazom do kraja. Jesil cuo sta si htio da cujes?BuffonGigi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 10:13Kad ovako losi Lakersi pobjedjuju, sta ce biti tek kad dodju sebi i pocnu igrati kako se ocekuje. Lebronu je ipak ostalo nesto goriva u tanku.

Sad bez zafrkancije, mozda bi i imali neku sansu da Klipe ne izgledaju ovako strasno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da su babi m.uda ne bi dida trazila,ha jaaKobe Bryant je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:51Ako Davis bude igrao kao u 2goj i i u druhom poluvremenu 3ce, ako KCP nastavi ubacivati otvorene 3p, ako Caruso bude igrao dobru odbranu kao sada i bude vrtio pick and roll (pop) sa Davisom, ako Green bude 3D igrac kakav je bio....
A LeBron bude lider...
Ostalo je Bronu jos goriva za vrhunksu kosarku do 40-te, toliko je dobarBuffonGigi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 10:13Kad ovako losi Lakersi pobjedjuju, sta ce biti tek kad dodju sebi i pocnu igrati kako se ocekuje. Lebronu je ipak ostalo nesto goriva u tanku.
nestvaran lik, koja all around kosarka u 36-toj godini zivota
Cuj playoff p
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Slažem kada hoće i želi, nekada mu bude mrsko se i vratiti u odbranu kao na terminuBalon je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:07Ostalo je Bronu jos goriva za vrhunksu kosarku do 40-te, toliko je dobarBuffonGigi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 10:13Kad ovako losi Lakersi pobjedjuju, sta ce biti tek kad dodju sebi i pocnu igrati kako se ocekuje. Lebronu je ipak ostalo nesto goriva u tanku.
nestvaran lik, koja all around kosarka u 36-toj godini zivota

Jedan od najboljih napada lige u ova tri meca spusten na ORTG od 98.6 

Pa cinjenica je da su Lakersi top 5 odbrana u ligi i jedna od najgorih tranzicijskih odbrana upravo zbog ovih stvari koji je @Kobe postavio,LeBronu je mrsko trcat nazad,a AD valjda konta sto bi i ja ako nece i Bron.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
JVG ne može sebi doći

Ovo je prva serija što kaže ako nemaju zraka nek traže izmjenu na 1.min da ispusu ali trčanje 0
Kad hoće stvarno su top3 odbrana malo slabija za 3p od kada nema Bradleya ali opet kada stisnu inlada svi rotiraju
Caruso-KCP-Green-Lebron-Davis mogu sve pokriti, ali kada se doda recimo Howard umjesto KCP ili Caruso onda kada stisnu zabiti iz reketa vrlo vrlo teško.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.