Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ti meni pises nedavno da imaju klupu...Kazem ti ja, najbolji igrac s klupe Trent koji je non faktor evo 3 tekme.Ostale ne treba ni pominjati.Poceo je i umor da radi a to se vidi na ovim pronicljivimlumani je napisao/la: ↑23 avg 2020, 04:41NEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 avg 2020, 04:37Svaka cast POR, ali serija se ne moze dobiti bez klupe, a oni je bukvalno nemaju.Ako i dobiju koju tekmu, to je zbog startera.LAL razliku i prave klupom.
Tanki skroz..da je barem Collins tu ,barem bi smetao Davisu
Tada su imali igraca vise,Koji je imao dobru minutazu ..Trent stao....slazem se da ima i umora,pogotovo kod Nurkica,ne izgleda mi nikako dobro.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 avg 2020, 04:55Ti meni pises nedavno da imaju klupu...Kazem ti ja, najbolji igrac s klupe Trent koji je non faktor evo 3 tekme.Ostale ne treba ni pominjati.Poceo je i umor da radi ato se vidi na ovim pronicljivimlumani je napisao/la: ↑23 avg 2020, 04:41NEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 avg 2020, 04:37Svaka cast POR, ali serija se ne moze dobiti bez klupe, a oni je bukvalno nemaju.Ako i dobiju koju tekmu, to je zbog startera.LAL razliku i prave klupom.
Tanki skroz..da je barem Collins tu ,barem bi smetao Davisupokusajima Nurkica.I to je neminovno sa ovolikom minutazom.
Thibs nista jelNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 avg 2020, 05:04Nema vecih "majstora" u ligi za gaziti svoje startere od D'Antonia i Stottsa.Kakav god roster imali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.