Dosudio nam je bruku penalaTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:21Ako je tako dobar kao sto pisete, ja bi tog petrovica doveo umjesto handzica.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dosudio nam je bruku penalaTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:21Ako je tako dobar kao sto pisete, ja bi tog petrovica doveo umjesto handzica.
Igra lijep fudbal u prvom poluvremenu neznaju sastaviti kraj sa krajem osim protiv Zrinjskog tek u drugom poluvremenu to počinje ličiti na nogometKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:24Sutra aBd pobjeda, makar 1 gol razlike... DOSTA.
Ovaj Velež igra jako lijep fudbal (za sad)...
Bas me cudi da je krste promasio penaltm01hzne je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:24Dosudio nam je bruku penalaTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:21Ako je tako dobar kao sto pisete, ja bi tog petrovica doveo umjesto handzica., a najupečatljiviji je onaj kad je Krste promašio u 94' protiv lištice
![]()
Handžić i Krste
A zaboravili ste skandiranje cijelog stadiona yebemo ti mater dragane,dragane,, draganeeetm01hzne je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:56Sudio prošle godine i dao crveni Ledetu MuharemovićuHistoricar je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:51Ma na stranu što nam je sretan, vec je do sada bio sudija bez mrlja, korektan uvijek, vjerujem da ce uskoro suditi i Uefine utakmice.![]()
Naredne sedmice ide isto u Bjelorusiju da sudi jedan meč pretkola EL![]()
3 remija smo imali kad nam je sudio i to spomenuta lištica i Sloboda na AFH, a na strani Čelik. Zanimljivo, sve su bile 0-0Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:46A zaboravili ste skandiranje cijelog stadiona yebemo ti mater dragane,dragane,, draganeeebio je neki kiks na kosevu mislim da je gosk
![]()
Ova pojava bi trebala biti pozitivna po nas, a ne losa.
onda listica sigurno hehe,i da izdvojim najglasnije u ovome a to je istok,tamo gdje se moze otici sa djecom recimo,gdje nema narkomana i psovkitm01hzne je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:513 remija smo imali kad nam je sudio i to spomenuta lištica i Sloboda na AFH, a na strani Čelik. Zanimljivo, sve su bile 0-0Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:46A zaboravili ste skandiranje cijelog stadiona yebemo ti mater dragane,dragane,, draganeeebio je neki kiks na kosevu mislim da je gosk
![]()
![]()
Izgubili smo protiv Zrinjskog u prvom kolu 2017. (kad je Krste iz penala postigao povratnički gol) te prošle godine protiv Tuzle. Zanimljivo, obje 1-2![]()
Trenutno korisnika/ca: keli, n0dix, napoleon72, riki46 i 51 gost.