FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mortem nema zamjenu, on je vječan
Sta kaze Rahman, fali mi istok. Kako mene istok dize, tako druge spusta 

I meni fali..
I meni fali..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Vidi ovih ulizica...

Idemo zgaziti jadovca i velež !
Nadam se da će Ahmetović početi.
Hajdeeeeeeee
Nadam se da će Ahmetović početi.
Hajdeeeeeeee
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Sutra kisa
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Volio bi vidjeti Masica u nasem dresu..do sad od ovih mladih napadaca (Hadzic,Lukic i Masic) on me je najvise odusevio
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nisam znao za ovaj pravilnik o izmjenama sto je sad za 5 izmjena cuj ne mozes kad hoces i koliko hoces 

-
- Kontakt:
lukic isto nije los moglo bi nesto biti od njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:11Volio bi vidjeti Masica u nasem dresu..do sad od ovih mladih napadaca (Hadzic,Lukic i Masic) on me je najvise odusevio
Mozes u tri intervala max,tipa 2+2+1 s tim sto se poluvrijeme ne racuna.Pa zamisli da mozes kad hoces na kakav.bi cirkus licilo,, i da za poluvrijeme imas 10 izmjena u dvije ekipe kad ko hoce,to ti je automatski uvijek 5 minuta sudijskog bez obzira na sve ostalo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:17Nisam znao za ovaj pravilnik o izmjenama sto je sad za 5 izmjena cuj ne mozes kad hoces i koliko hoces![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra očekujem izmješan sastav, da se malo umorimo i naravno pobjedu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Jel ovaj Petrović sudio zadnji put kad smo igrali sa Veležom u Vrapčićima ? Znam da je Dudića neko bjesnilo uhvatilo nakon te utakmice 

Jeste.Historicar je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:41Jel ovaj Petrović sudio zadnji put kad smo igrali sa Veležom u Vrapčićima ? Znam da je Dudića neko bjesnilo uhvatilo nakon te utakmice![]()

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
DaHistoricar je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:41Jel ovaj Petrović sudio zadnji put kad smo igrali sa Veležom u Vrapčićima ? Znam da je Dudića neko bjesnilo uhvatilo nakon te utakmice![]()

Nama najsretniji sudija, 18p-3n-2i dosad

-
- Kontakt:
Ma na stranu što nam je sretan, vec je do sada bio sudija bez mrlja, korektan uvijek, vjerujem da ce uskoro suditi i Uefine utakmice.tm01hzne je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:46DaHistoricar je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:41Jel ovaj Petrović sudio zadnji put kad smo igrali sa Veležom u Vrapčićima ? Znam da je Dudića neko bjesnilo uhvatilo nakon te utakmice![]()
![]()
Nama najsretniji sudija, 18p-3n-2i dosad![]()
![]()
Sudio prošle godine i dao crveni Ledetu MuharemovićuHistoricar je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:51Ma na stranu što nam je sretan, vec je do sada bio sudija bez mrlja, korektan uvijek, vjerujem da ce uskoro suditi i Uefine utakmice.tm01hzne je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:46DaHistoricar je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:41Jel ovaj Petrović sudio zadnji put kad smo igrali sa Veležom u Vrapčićima ? Znam da je Dudića neko bjesnilo uhvatilo nakon te utakmice![]()
![]()
Nama najsretniji sudija, 18p-3n-2i dosad![]()
![]()

Naredne sedmice ide isto u Bjelorusiju da sudi jedan meč pretkola EL

-
- Kontakt:
Nisam upratiotm01hzne je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:56Sudio prošle godine i dao crveni Ledetu MuharemovićuHistoricar je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:51Ma na stranu što nam je sretan, vec je do sada bio sudija bez mrlja, korektan uvijek, vjerujem da ce uskoro suditi i Uefine utakmice.![]()
Naredne sedmice ide isto u Bjelorusiju da sudi jedan meč pretkola EL![]()
-
- Kontakt:
Ako je tako dobar kao sto pisete, ja bi tog petrovica doveo umjesto handzica.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra aBd pobjeda, makar 1 gol razlike... DOSTA.
Ovaj Velež igra jako lijep fudbal (za sad)...
Ovaj Velež igra jako lijep fudbal (za sad)...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 6 gostiju.