FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobro drugo poluvrijeme.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poraz sa obrazom sto bi se reklo. Zadovoljni mi, zadovoljni oni. Bolje je izgubiti 1:0 nego 3:0, Grado ce ovim porazom da digne svoju reputaciju u drustvu mišolikih ljubitelja Slobode.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 avg 2020, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo vece p1cke nisu igrale. Dzenis jedini koji se danas nesto borio. I Golubovic, genijalno brani. Ovo ostalo

Jedan grad, jedna ljubav!
Meni se sve vise cini da ce u medjuvremenu Vojvoda dobit otkaz u Olimpicu i doci nama.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Heric umjesto Abida na desno krilo, to kad sam vidio sve mi je jasno sa nasim trenerom, iako nam je klupa uzasna.
Said smrdao i sad jos manje trci, svaki j3beni napad usporio i vidi se da ga boli kita, a ne moze mu niko nista. Odbranu ne treba ni komentarisati, kao ni zadnje vezne igrace, smijesni smo. Ali tako je kad nemas para, a dugujes mnogima.
Said smrdao i sad jos manje trci, svaki j3beni napad usporio i vidi se da ga boli kita, a ne moze mu niko nista. Odbranu ne treba ni komentarisati, kao ni zadnje vezne igrace, smijesni smo. Ali tako je kad nemas para, a dugujes mnogima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
STABILIZACIJA JE BITNA
j3bes igru i pobjede to navijačima nije bitno , bitno je da se vraćaju neki dugovi s kojima niko nema veze a stalno se gomilaju
j3bes igru i pobjede to navijačima nije bitno , bitno je da se vraćaju neki dugovi s kojima niko nema veze a stalno se gomilaju
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Pa to nam mozda i treba, kad vec ne znaju igrati lopte nabrijat ce ih da ginu.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Grado vrijeme je ,nisi ti za ovog posla,kao i uprava koja nije u stanju dovest 2-3 pojacanja .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kad nemas kvalitet, a ocigledno nemas, onda ti ostane fajt. A mi od 70. minute mrtvi. Ljudi ne treba odbranu toliko krivit. Prva linija odbrane je napad, druga vezni red. Ako vezni red ostavi ljudima da slobodno primaju loptu i nonsalantno se okrecu, onda ni odbrana ne moze puno uciniti.
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Stabilizcija je najbitnija, klub bez dugova i kretanje od nule, koliko god mi htjeli rezultate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Iz utakmice u utakmicu ćemo ponavljati istu priču, na početku sezone bilo je jasno da Grado nije dorastao zadatku da selektira i vodi ekipu u novoj sezoni. Porazi će se redati kao na traci, u naredna tri kola na dnu smo tabele, samo je pitanje koliko dugo će jaranski odnosi izdržati, ako ga predugo ostave, mogli bi na polusezoni izgubiti sve šanse za opstanak, pa onda neka ganjaju stabilizaciju kao i Čelik u nižim ligama. Baš trebaš biti ozbiljan mazohista da navijaš za Slobodu,kud me otac prije 35 godina nije odveo u pozorište umjesto na Tušanj, ovako većinu života kidam svoje živce zbog amatera il na klupi il upravi, nikad dva dobra sastaviti
Zasto ne igra Denis Zeric, ne odgovara njegova menadzerska agencija nasem treneru?
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kad ovi kvazi menadzeri sto nisu lopte sutnuli krenu branit svoje pulene,onda je totalni krah.treba imat muda,za musku igru,za bodove.ovi nasi navikli toplo hladno .
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Upozoravali smo na raspad sistema. Ne treba braniti nikada los rad i jaranluk. I najgluplji navijac Slobode je mogao da vidi da cemo biti pri dnu tabele. Ovo se ponavlja 10 puta. Ako se izvucemo opet ce kroz godinu dovesti nekog diletanta i retardirane igrace jer je ljudsko pamcenje kratko.ovisnik je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:46Iz utakmice u utakmicu ćemo ponavljati istu priču, na početku sezone bilo je jasno da Grado nije dorastao zadatku da selektira i vodi ekipu u novoj sezoni. Porazi će se redati kao na traci, u naredna tri kola na dnu smo tabele, samo je pitanje koliko dugo će jaranski odnosi izdržati, ako ga predugo ostave, mogli bi na polusezoni izgubiti sve šanse za opstanak, pa onda neka ganjaju stabilizaciju kao i Čelik u nižim ligama. Baš trebaš biti ozbiljan mazohista da navijaš za Slobodu,kud me otac prije 35 godina nije odveo u pozorište umjesto na Tušanj, ovako većinu života kidam svoje živce zbog amatera il na klupi il upravi, nikad dva dobra sastaviti
Uprava sa najmanje pobjeda u historiji. Celik i Mladost. To je ta stabilizacija
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Ne znam sta uprava misli da ce ovako izborit opstanak, igrom bez plana, taktike, vizije, smijesnim postavkama i jos smijesnim izmjenama, i na kraju igrom bez muda. Siguran sam da bi s trenerom koji zna sta radi ovo puno bolje bilo. Gradi je svako kriv samo on nije a ekipa ti nije uputila sut na gol, golman spasio minimalno 2 gola. Strasno.
Zadnja izmjena: desperados, dana/u 23 avg 2020, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Gdje god da igramo, mi želimo doći do pobjede, ali mislim da je to puno lakše kad igramo kući. Nadam se da ćemo imati vremena da se osvježimo i da ćemo spremni dočekati Široki Brijeg, zaključio je trener Slobode.
Nakon sto je Mladost dobila Zeljeznicara ovo kolo u gostima na Grbavici. Jos uopste nema navijaca na stadionima.
Manager brani pero-lakog kapitena koji nije odigrao solidnu utakmicu godinu i pol.
Nakon sto je Mladost dobila Zeljeznicara ovo kolo u gostima na Grbavici. Jos uopste nema navijaca na stadionima.

Manager brani pero-lakog kapitena koji nije odigrao solidnu utakmicu godinu i pol.

-
- Kontakt:
I loši igrači mogu pokazati borbu i zalaganje na terenu. Ja to kod naših igrača trenutno ne vidim. Izgubi 5:0 ali daj da vidim da gines za svaku loptu.
Ekipa nije spremljena ni fizički. Ko god dođe umjesto Grade biće bolje, pogubio se totalno i nije u stanju motivisati ekipu. Ovako ako ostane idemo stopama Čelika nažalost.
Ekipa nije spremljena ni fizički. Ko god dođe umjesto Grade biće bolje, pogubio se totalno i nije u stanju motivisati ekipu. Ovako ako ostane idemo stopama Čelika nažalost.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.