FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sto se usk.urcio Vanja..otkad mu je mortem uplatio 300 maraka koje je trazio, nece da odgovori ni na jednu pp..
Sramota
Sramota
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Tebi vazda cu odgovoriti buduci Moderatoru, samo dok ovog maknemo sa trona...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:00Sto se usk.urcio Vanja..otkad mu je mortem uplatio 300 maraka koje je trazio, nece da odgovori ni na jednu pp..
Sramota

Znaš li ti ko je na ovoj stranici prijavio ove kanale za prijenos?

-
- Kontakt:
Ja gotivim igrace poput Rahmanovica. U ekipi moras uvjek imati najmanje jednog takvog mudonju koji ce protivniku a i sudijama pokazati zube. To ti je kao inace u zivotu, ako samo kmecis i cekas neku pravdu najebaces ko zuti. Znaci, na silu odgovoris silom.Samozdravlje je napisao/la: ↑22 avg 2020, 15:39Stroj1946 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 10:10Ništa Amaru za svaki žuti karton odbiti od plate, za crveni pola plate, za ne sportsko ponašanje na terenu generalno isto odbiti dio od plate. Ništa govoriti i disciplinske neke uvoditi, pa nisi u školi ili u zatvoru, ko dijete neko ili zatvorenik, samo od plate odbiješ, ako pita što, ti samo pokažeš, pa izvoli opet.
Pa zar nije lakse takvo zlo odmah nogom nabiti. Pitao bih Vas da igra u Zeljeznicaru. Mozda nikad nece biti reprezentativac, ali koliko igraca je dobilo poziv na okupljanje repke. On jeste u jednom trenutku , a i sad bi imao mjesta.
Ne mogu da sutim. @TheIvicnjak , @fera , @Vanja , @skoro - komentar molim.
A sto se tice kvaliteta Rahmanovic ga ima, dokaz za to je i taj poziv u tzv reprezentaciju. Da je on igrac gurbeta sigurno bi bio na svakom okupljanju tog cirkusa zvanog nacionalni tim.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da nisi rekao ovo "buduci moderator", naljutio bi se na tebe, ali ovako ti oprastamVanja8 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:03Tebi vazda cu odgovoriti buduci Moderatoru, samo dok ovog maknemo sa trona...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:00Sto se usk.urcio Vanja..otkad mu je mortem uplatio 300 maraka koje je trazio, nece da odgovori ni na jednu pp..
Sramota![]()

Hvala šefe...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:05Da nisi rekao ovo "buduci moderator", naljutio bi se na tebe, ali ovako ti oprastamVanja8 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:03Tebi vazda cu odgovoriti buduci Moderatoru, samo dok ovog maknemo sa trona...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:00Sto se usk.urcio Vanja..otkad mu je mortem uplatio 300 maraka koje je trazio, nece da odgovori ni na jednu pp..
Sramota![]()
![]()
Nije mene ubilo oranjeTheIvicnjak je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:32Sutra ocekujem da se jadovac pretvori u Safeta Susica.
Treba izvesti najjaci sastav i poderati seljadiju, yebo ih hasan dudic
Već po noći moj jarane...
Ma vamo jedan "anonimni" televizijski radnik.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Da nadopunim članak faktora...tekma je sad u programu za Arenu5 u Hrv, a bit će i na ASBiH

- RajaBa1983
- Kontakt:
Dosadni ste viseVanja8 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:07Hvala šefe...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:05Da nisi rekao ovo "buduci moderator", naljutio bi se na tebe, ali ovako ti oprastam![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
RajaBa1983 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:12Dosadni ste viseVanja8 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:07Hvala šefe...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:05
Da nisi rekao ovo "buduci moderator", naljutio bi se na tebe, ali ovako ti oprastam![]()
![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Halo bolan, nismo ti mi krivi sto neces naslijediti mortema...bilo je glasanje ko ce rasistu naslijediti, i ja sam bio ubjedljivo prvi...sad kad ti je propalo da budes moderator, branis gaRajaBa1983 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:12Dosadni ste viseVanja8 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:07Hvala šefe...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:05
Da nisi rekao ovo "buduci moderator", naljutio bi se na tebe, ali ovako ti oprastam![]()
![]()

-
- Kontakt:
Pa nemoj orati po nociVenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:08Nije mene ubilo oranjeTheIvicnjak je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:32Sutra ocekujem da se jadovac pretvori u Safeta Susica.
Treba izvesti najjaci sastav i poderati seljadiju, yebo ih hasan dudic
Već po noći moj jarane...

- RajaBa1983
- Kontakt:
alo crniGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:17Halo bolan, nismo ti mi krivi sto neces naslijediti mortema...bilo je glasanje ko ce rasistu naslijediti, i ja sam bio ubjedljivo prvi...sad kad ti je propalo da budes moderator, branis ga![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Kad je u formi i igra dobro meni ne smetaju ti kartoni neko se mora i tuci i provocirati. Samo da ne ode kao duljevic i saric bez obestecenja ni to ne bilo dobro.Samozdravlje je napisao/la: ↑22 avg 2020, 15:39Stroj1946 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 10:10Ništa Amaru za svaki žuti karton odbiti od plate, za crveni pola plate, za ne sportsko ponašanje na terenu generalno isto odbiti dio od plate. Ništa govoriti i disciplinske neke uvoditi, pa nisi u školi ili u zatvoru, ko dijete neko ili zatvorenik, samo od plate odbiješ, ako pita što, ti samo pokažeš, pa izvoli opet.
Pa zar nije lakse takvo zlo odmah nogom nabiti. Pitao bih Vas da igra u Zeljeznicaru. Mozda nikad nece biti reprezentativac, ali koliko igraca je dobilo poziv na okupljanje repke. On jeste u jednom trenutku , a i sad bi imao mjesta.
Ne mogu da sutim. @TheIvicnjak , @fera , @Vanja , @skoro - komentar molim.
You are someone else I am still right here
Koja je kvota na nas protiv Bresta ?
Jeste i vi primjetili da se Ahmetovic udebljo?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bosnas_, broj6, GradKamena2, haris004, johntravolta123, r3m1, SamoDaKazeem, VolimoSarajevo i 63 gosta.