Ma sta ces kad ih klepnes, nema ova ekipa snage za vise od 30min, jednostavno nije spremna. Velez je orao teren svaku utakmicu kad su usli, u ovoj ligi i ne trebas biti neki znalac, dovoljno je da si fizicki spreman i bit ces u gornjem dijelu tabele.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jedinstvo37 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 20:08Najvece rupe i nedostatci ekipe: Berberovic, Mujo (ako bude u prvih 11), zamjena za Borovcanina, nedostatak jednog vrhunskog veznog igraca, zamjena ili cak bolji golman od Vilija, onaj Murat nije bas nesto
Ovo je neko moje misljenje, pa se nemojte uzimati prozvani :*
Ovo sam napisao 06.08.2020. na ovom forumu. Hocu samo da kazem da potpisujem sve sto sam rekao.
- ASD
- Kontakt:
Velež je godinama ekipu spremao, zato su i bili spremni.
Sve si redom uboJedinstvo37 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:00Jedinstvo37 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 20:08Najvece rupe i nedostatci ekipe: Berberovic, Mujo (ako bude u prvih 11), zamjena za Borovcanina, nedostatak jednog vrhunskog veznog igraca, zamjena ili cak bolji golman od Vilija, onaj Murat nije bas nesto
Ovo je neko moje misljenje, pa se nemojte uzimati prozvani :*
Ovo sam napisao 06.08.2020. na ovom forumu. Hocu samo da kazem da potpisujem sve sto sam rekao.

Ne trebaju godine da fizicki spremis ekipu, mozda treba period da je uigras i to ne mozes kad dovedes toliko novih igraca ko Jedinstvo.
Fizicka sprema nula, ne trebaju ti godine da budes u stanju odigrati makar 60 minuta na dobrom nivou, nemoj da se lazemo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako je jaka ova liga,sad poslije treceg kola mozemo reci da ce ovaj firmas iz Njemacke prosetati ovaj simm bau kroz ovu kukuruznu ligu i uvesti ih u Pl.Od klubova koji imaju tradiciju kao sto je Jedinstvo nista.Cekaj i dalje, tavori ovdje i gledaj jos da ne ispadnes.
Dan tmuran ja mahmuran
Mozda ste trebali prvo najaviti stabilizaciju kluba, i borbu za PL u iduce 2-3 sezone, realno doveli ste pojacanja iz Jajca plus Fajica i odma na glavu idemo u PL, dok ti igraci psihicki taj pritisak ne mogu izdrzati.
Ovaj Vis ima top ekipu, pa ljudi sute i rade...
Sretno vama dalje, ali me ova igra bas razocarala poslije svega sto sam ocekivao.
Sretno vama dalje, ali me ova igra bas razocarala poslije svega sto sam ocekivao.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovaj lik il ima bas bruku para il nije normalan

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ja bi prije reakao da nije ok uci sam u tako veliki projekat je ludost mislim da cebrzo pozaliti nazalost nas sistem ubija takve ljude
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
igrali smo bez prvog golmana i stopera, Ivkovic nije odradio treninga sa ekipom, doveden je Goran Galesic a ne znam sta fali igracima Jajca uvjek su imali dobru ekipudenimb je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:14Mozda ste trebali prvo najaviti stabilizaciju kluba, i borbu za PL u iduce 2-3 sezone, realno doveli ste pojacanja iz Jajca plus Fajica i odma na glavu idemo u PL, dok ti igraci psihicki taj pritisak ne mogu izdrzati.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Nasa ekipa je k. Znaci treneer ne zna izvuci maksimum zalaganja i borbe nema. Igre nema. Mijenjati dok nije kasno
Ne moze ovo biti do ekipe, moze biti samo do trenera koji nije spremio ekipu i ne zna izvuci maksimum iz nje.
Ani, Tankuljic, Olic, Koprivica, Fajic, Wily, Haracic vrh igraci za ove lige, Ibrisimovic dobar, Devedzic isto, eto sad i Galesic dosao... to je ekipa za vrha uz dobar nogomet i igru, mi smo to imali samo 20ak minuta protiv Goska.
Ani, Tankuljic, Olic, Koprivica, Fajic, Wily, Haracic vrh igraci za ove lige, Ibrisimovic dobar, Devedzic isto, eto sad i Galesic dosao... to je ekipa za vrha uz dobar nogomet i igru, mi smo to imali samo 20ak minuta protiv Goska.
Mijenjati za koga?A i ovo sto sam gledao od ekipe danas takodje nije neki krem de la krem.Znaci hype bez razloga.I da se razumijemo nije problem sto su se danas prosuli bodovi,ali igra je bila kriminalna protiv ekipe koja takodje nije nesto.Samo su znali da igraju racionalno i tvrdo.nebeskasila je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:49Nasa ekipa je k. Znaci treneer ne zna izvuci maksimum zalaganja i borbe nema. Igre nema. Mijenjati dok nije kasno
Dan tmuran ja mahmuran
- legenda reala
- Kontakt:
Zato i kazem il je lik bas pun ko brod(volio bih znati koliko je tezak finansijski) il je lud jer upustiti se u sve ovo potrositi silne pare a nista ne mozes dobiti nazad ne znam po meni ludost nema stadiona ni za prvu federalnu a znamo na kakvim se livadama igra ova liga a oni ni to nemajuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:47ja bi prije reakao da nije ok uci sam u tako veliki projekat je ludost mislim da cebrzo pozaliti nazalost nas sistem ubija takve ljude
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Galesic nije potpisao za nas. Dogovor je bila jedna cifra, na dan potpisa trazio duplo. A Berberovica mozemo mjenjati za trenere koji su ovu ligu igrali po 10 godina. Brdo trenera s iskustvom ove lige, pa i vise na raspolaganju.
Jel se pitate sto je Kladar otisao? Odgovor vam je Berber.
Otjerat ce i Ibrišimovića, dečko bio u najboljoj formi, a drži ga na klupi.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:12Galesic nije potpisao za nas. Dogovor je bila jedna cifra, na dan potpisa trazio duplo. A Berberovica mozemo mjenjati za trenere koji su ovu ligu igrali po 10 godina. Brdo trenera s iskustvom ove lige, pa i vise na raspolaganju.
-
- Kontakt:
Trenera promijeniti pod hitno jer ovaj nema pojma. U 3 utakmice nismo jedne akcije napravili 1 sut kako treba. Ja sam se razocarao. Kondicije nemaju. Ako gubimo tolike pare na ovakve igrace onda treba dati i za trenera koji ce znati izvuci maksimum. Fajic nije slreman 3 kola? Za 3 kola.lik nije jedan sut osutao.
Ja nez jel.nas i jedan igrac danas uklizao za loptu jel i jedan osvojio neki duel. Nema volje nema borbe. Nek se bore pa nek izgubim i 5 0 ali da vidim da se bore.
Bratstvo kao igralo tvrdo ruse sve uklizuju tuku pa sto nasi ne znaju to tako isto. Razocarenje veliko
Ja nez jel.nas i jedan igrac danas uklizao za loptu jel i jedan osvojio neki duel. Nema volje nema borbe. Nek se bore pa nek izgubim i 5 0 ali da vidim da se bore.
Bratstvo kao igralo tvrdo ruse sve uklizuju tuku pa sto nasi ne znaju to tako isto. Razocarenje veliko
-
- Kontakt:
Iceplayer je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:21Otjerat ce i Ibrišimovića, dečko bio u najboljoj formi, a drži ga na klupi.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:12Galesic nije potpisao za nas. Dogovor je bila jedna cifra, na dan potpisa trazio duplo. A Berberovica mozemo mjenjati za trenere koji su ovu ligu igrali po 10 godina. Brdo trenera s iskustvom ove lige, pa i vise na raspolaganju.
A ko njega onda drzi tu? Ko ga je ikako doveo. Zbog koga je tu. Svi vide da nemamo.igre da se nezadovoljno.
-
- Kontakt:
Trivunovic, gospodski! Svaka cast!
-
- Kontakt:
Pa nece nas dati otkaz nikad jer nema gdje drugo. Moze u Krajinu vratiti se a to mu je korak nazad.
Bio sam.protiv mijenjanja trenera na oocetku jer sam se nadao da ce krenuti sve kako treba ali da nakon 3 kola ne mogu potrcati 30min i sastaviti 3 pasa ne mogu vjerovati
Nema dobrog trenutka da se izgubi, ali ako postoji dobar trenutak da se prospu bodovi onda je to danas. Ali treba sjesti, analizirati objektivno i onda ako treba donijeti neke odluke.
Realno, mi imamo ekipu od Jedinstva prošle godine koje je ispalo iz lige, i Metaleghea koje je bilo 10 ili 11.. Na to se je nadogradilo dva igrača koji su nešto kvalitetniji i odmah se puklo da idemo u PL. Druga stvar, osim Anija koji je bio dio ekipe koja se je borila za PL sa Slobodom i Fajića koji je to imao sa Veležom mi imamo skup igrača kojima je prosjek bili klubovi ispod 10 mjesta u ovoj ligi. I njih je očito pukla euforija i zato prva solidna ekipa ove lige im da tri komada. Uz to imamo Anija i Fajića koji su u nikakvoj formi i čeka ih se radi nekih starih igara. Zbog toga ispašta najviše Mandžo koji je u pripremama bio daleko najbolji igrač. Ali dečko je iz Spahića i nije materijal za bihaćke Galacticose. I ovdje na forumu većina komentara je riješiće Faja, riješiće Ani, a igrati bi trebali najbolji. Nijedan komentar nisam vidio danas (a ni prije) na greške odbrane. Koprivica protiv Goška, danas Koprivica i onaj novi gledaju kako lik zabija ko na terminu. Veza ne postoji jer su po meni neprirodne pozicije u čudnoj formaciji, Fajiću se ne živi, Ani isto bezvoljan strašno. To je realnost i na to treba obratiti pažnju, a ne mijenjati trenera. Sad bi došao neki drugi, ima alibi pet kola jer nije pripremao ekipu i dok dođe na svoje mi kaskamo 15 bodova.
I dalje tvrdim da nije loš trener, ali da nema stav i svoje ja to je sigurno. Držanje Mandze na klupi, a forsiranje Fajića i Anija je diktat nekog drugog. Nemamo prepoznatljivu formaciju. u ovj igraju na pozicijima koje im nisu prirodne i to ispada grozno. Drugo, ni u kantonalnoj ligi u prvom sastavu ne počinje igrač kojeg pokupite usput kao mi ovog Ivkovića. Neko ko nije vidio trenera a kamoli ekipu ne smije početi utakmicu u ozbiljnoj ekipi. Ne smije se gledati treba li igrati Ani ili Mujo ili bilo ko. ako ne zaslužuje ili ima bolji na njegovoj prirodnoj poziciji brate sjedi i bori se na treningu. Mujo igra pet pozicija osim one koju najbolje igra jer je rezervisana za Tankuljića ili Anija. Ako ih želiš da proigraju neka igarju utakmice svako drugi dan sa Brekovicom, Pokojem, juniorima.. tamo se vraća osjećaj.
Jako bitno je da uprava koja želi u PL, ne smije sebi dozvoliti da nema trenera golmana. U Bihaću ima bar deset ljudi koji to mogu raditi. Ovako, Willi vodi treninge, ova dva malca se ne znaju ni zagrijati. Rezultat nekvalitetne pripreme i nedostatak golmanskih treniga smo vidjeli danas. U trećem kolu nam brani treći golman.
Po meni, svi se trebamo sabrati. Očitati igračima bukvicu, neko spomenu kaznu. Slažem se, ne zbog poraza, nego nezalaganja. Popričati trenerom i tražiti rezultat. A mi se malo sabrati i realno reći ko trenutno zaslužuje da igra, a koga čekamo.
Realno, mi imamo ekipu od Jedinstva prošle godine koje je ispalo iz lige, i Metaleghea koje je bilo 10 ili 11.. Na to se je nadogradilo dva igrača koji su nešto kvalitetniji i odmah se puklo da idemo u PL. Druga stvar, osim Anija koji je bio dio ekipe koja se je borila za PL sa Slobodom i Fajića koji je to imao sa Veležom mi imamo skup igrača kojima je prosjek bili klubovi ispod 10 mjesta u ovoj ligi. I njih je očito pukla euforija i zato prva solidna ekipa ove lige im da tri komada. Uz to imamo Anija i Fajića koji su u nikakvoj formi i čeka ih se radi nekih starih igara. Zbog toga ispašta najviše Mandžo koji je u pripremama bio daleko najbolji igrač. Ali dečko je iz Spahića i nije materijal za bihaćke Galacticose. I ovdje na forumu većina komentara je riješiće Faja, riješiće Ani, a igrati bi trebali najbolji. Nijedan komentar nisam vidio danas (a ni prije) na greške odbrane. Koprivica protiv Goška, danas Koprivica i onaj novi gledaju kako lik zabija ko na terminu. Veza ne postoji jer su po meni neprirodne pozicije u čudnoj formaciji, Fajiću se ne živi, Ani isto bezvoljan strašno. To je realnost i na to treba obratiti pažnju, a ne mijenjati trenera. Sad bi došao neki drugi, ima alibi pet kola jer nije pripremao ekipu i dok dođe na svoje mi kaskamo 15 bodova.
I dalje tvrdim da nije loš trener, ali da nema stav i svoje ja to je sigurno. Držanje Mandze na klupi, a forsiranje Fajića i Anija je diktat nekog drugog. Nemamo prepoznatljivu formaciju. u ovj igraju na pozicijima koje im nisu prirodne i to ispada grozno. Drugo, ni u kantonalnoj ligi u prvom sastavu ne počinje igrač kojeg pokupite usput kao mi ovog Ivkovića. Neko ko nije vidio trenera a kamoli ekipu ne smije početi utakmicu u ozbiljnoj ekipi. Ne smije se gledati treba li igrati Ani ili Mujo ili bilo ko. ako ne zaslužuje ili ima bolji na njegovoj prirodnoj poziciji brate sjedi i bori se na treningu. Mujo igra pet pozicija osim one koju najbolje igra jer je rezervisana za Tankuljića ili Anija. Ako ih želiš da proigraju neka igarju utakmice svako drugi dan sa Brekovicom, Pokojem, juniorima.. tamo se vraća osjećaj.
Jako bitno je da uprava koja želi u PL, ne smije sebi dozvoliti da nema trenera golmana. U Bihaću ima bar deset ljudi koji to mogu raditi. Ovako, Willi vodi treninge, ova dva malca se ne znaju ni zagrijati. Rezultat nekvalitetne pripreme i nedostatak golmanskih treniga smo vidjeli danas. U trećem kolu nam brani treći golman.
Po meni, svi se trebamo sabrati. Očitati igračima bukvicu, neko spomenu kaznu. Slažem se, ne zbog poraza, nego nezalaganja. Popričati trenerom i tražiti rezultat. A mi se malo sabrati i realno reći ko trenutno zaslužuje da igra, a koga čekamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.