FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 22 avg 2020, 18:13

Yebo majku tacno se mora srati ovdje i to ti je. Mi da osvojimo LP ovdje bi se sralo o necem, novi nickovi bi se pobrinuli za to.
A sad adijo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 22 avg 2020, 18:15

bordobijeli je napisao/la:
22 avg 2020, 16:59
Da trebao sam staviti pod navodnike budala, ruzno od mene. Ponovit cu mislim da je dobar igrac i da treba raditi na ponasanju, temperamentu. Al realno malo je lud :D
Pa ljudi moji kako ne mozete da shvatite da ima ljudi koji ne mogu obuzdati svoj temperament.Amar na terenu ratuje bukvalno, mi takvog igraca nismo u zadnjih 20 godina imali, da izvrsi pritisak na protivnika pa i sudiju.Dobije i zutih kartona, Boze moj...Pa sam je covjek u onom intervjuu rekao da pokusava da se kontrolise, ali je to jace od njega.
Od mene mu je halal svaki zuti karton kada vidim srce na terenu, pa to smo uvijek i trazili, zar nije tako? Sada treba covjeka razapinjati sto je odgurno onog ragbistu poslije sat vremena udarac, laktova i cega sve ne.
Izgleda da nam trebaju kakvi picici koji nece rijec progovarati, jer zaboga dobice zuti karton.
Ma daj ne zajebavajte....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 avg 2020, 18:16

miky_hz je napisao/la:
22 avg 2020, 18:08
Borac skoro komplet tim odmara danas,a sto je najgore nit moraju putovat plus imaju 5 dana do utakmice jel u cetvrtak igraju.

Nama je najgore sto odbranu nemozemo odmarat,pogotovo ako su Besim i Salcin povrjedjeni.Jedino malog Besica ubaciti na stopera,neznam jeli Heba spreman za tekme bez obzira sto ide sa ekipom nije ni minutu jos dobio.
Iskren brate da ti budem, nevjerujem da se odbrana previse umorila protiv Velssna.
Mogu reci zbog puta mozda, al eto...
Prilicno lagana utakmica je bila protiv Velsans za odbranu...

E sad kakva ce biti protiv Veleza nzm, bit ce sigurno teze.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 22 avg 2020, 18:21

ElCartel11 je napisao/la:
22 avg 2020, 18:13
Yebo majku tacno se mora srati ovdje i to ti je. Mi da osvojimo LP ovdje bi se sralo o necem, novi nickovi bi se pobrinuli za to.
A sad adijo
Realno...
FKS

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 22 avg 2020, 18:24

Jesul to ove standardne pljuvačice sad se okomile na Rahmana ili mi se čini?? :shock:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 22 avg 2020, 18:27

Malo pogledam statistiku, Rahmanović u 199 zvaničnih utakmica dobio 73 žuta kartona, jedanput drugi žuti/crveni, nikada direktan crveni.
:kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 avg 2020, 18:27

Benjolos je napisao/la:
22 avg 2020, 18:24
Jesul to ove standardne pljuvačice sad se okomile na Rahmana ili mi se čini?? :shock:
Naci ce manu i babuki
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 22 avg 2020, 18:33

Rahmane , sljedeci put izadi sa satarom, pa neka pukne i crveni, ko mu yebe mater :D
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 avg 2020, 18:35

Rahmanovic je dobar igrac al upravo radi fauliva kartona je u pl bh proveo najbolje igracke godine..

Ako svako 4 utakmice dobijes suspenziju ( 3 zuta = crveni karton) sto znaci da propustis 8-10 utakmica u sezoni (plus kup) ako se tu doda povrede manje to znaci u prosjeku minimu 40% posto utakmica propusta.. dok je neki prosjecan igrac negdje oko 20% po sezoni.. to nemoze niko pravdat..

Drugo 60% zutih kartona koje dobio su bili nepotrebni i nicim izazvani.. cinimi se da je protiv sim hana gurnuo igraca sleda bez ikakve potrebe..

On je kvalitetan fudbaler kad je tu sve ok al mislim da cemo mi mnogo teze nadomjestit Ahmetov odlazak cak i Tatarov nego Rahmanovicev..

Sto se tice VELEZA netreba niko nista zamjerit VELEZU cak sam misljenja da je Sabrina ili Emir trebali poslat upit bez znanja javnosti Velezu i pitat ih sta misle ako nisu bili za odgodu opste se nije trebalo izlazit u javnost..

Prvo mi nismo imali nikakav razlog da odgadamo utakmicu, Velez takode nije imao razlog pogotovo oni..

Mi moramo igrat sa naj jacim sastavom pokusat pobjedit, ne razmisljat o dinamu o porazu kona ili bilo cemu, vec moramo se samo koncentrisat sta je nama radit a to je pobjedit VELEZ.

Kovacevic treba da se uozbilji i da bude 100% profesionalac fokusiran 100% na utakmicu jer ce nam trebat njegova pomoc najvise

Dupovac milicevic trebaju bit isti ili bolji nego sa cityem
Ocekujem Fanima da igra od pocetka i od njeg ocekujem bjezanje naj losijem igracu veleza

Tatar treba da nastavi dizat se istim tempom
Ocekujem od rahmanovica dobru igru bez kartona
Ahmet ocekujem 2 gola da dat
Hole treba da bude na dosadosnjem nivou
Pidra ocekujem boljeg nego protiv citya
Oremus i djokanovic oni nit mogu bolje nit gore

Mislim da bi ovo bilo dovoljno za 3 bobe.

Velez je tim koji tek u 2 polivremenu igra e to je na vinku kako da utakmicu odradi u 2 poluvremenu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2020, 18:36

Zip je napisao/la:
22 avg 2020, 18:16
miky_hz je napisao/la:
22 avg 2020, 18:08
Borac skoro komplet tim odmara danas,a sto je najgore nit moraju putovat plus imaju 5 dana do utakmice jel u cetvrtak igraju.

Nama je najgore sto odbranu nemozemo odmarat,pogotovo ako su Besim i Salcin povrjedjeni.Jedino malog Besica ubaciti na stopera,neznam jeli Heba spreman za tekme bez obzira sto ide sa ekipom nije ni minutu jos dobio.
Iskren brate da ti budem, nevjerujem da se odbrana previse umorila protiv Velssna.
Mogu reci zbog puta mozda, al eto...
Prilicno lagana utakmica je bila protiv Velsans za odbranu...

E sad kakva ce biti protiv Veleza nzm, bit ce sigurno teze.
Bit ce teze sigurno protiv Veleza u smislu sto ce nam bekovi najvise biti na udaru a tu smo generalno i imali dosta problema pogotovo protiv TC i sigurno ce i Dudic to uvidit i forsirati to a i to je Velezu najace oruzje.Njima ako krila kolko tolko zatvorimo(Brandao i Cvijanovic) pola posla smo uradili.Sansa nam je svakako u njihovoj defanzivi od toga da Radovac i Prses nisu nesto defanzivno dobri igraci do same odbrane koja nesto ne ulijeva sigurnost sa nesigurnim Bobicem.Mislim da ce u ovoj utakmici cak i biti pozeljna ova Vinkova igra sa cekanjem protivnika,jel oni samo na nekom sirokom prostoru sa ovim krilima mogu uraditi nesto.Onako neki recept probati kao sto je Zeljeznicar igrao protiv njih ,pustit ih malo da izadju .Vjerujem da ce tako nesto i biti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 22 avg 2020, 18:56

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 avg 2020, 18:27
Benjolos je napisao/la:
Naci ce manu i babuki
Hoce qurac

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 avg 2020, 18:57

Benjolos je napisao/la:
Naci ce manu i babuki
Ma ko će mi manu naći.. ne laprdaj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 avg 2020, 18:59

MortemHz je napisao/la:
22 avg 2020, 18:57
Benjolos je napisao/la:
Naci ce manu i babuki
:puke:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 22 avg 2020, 18:59

MortemHz je napisao/la:
22 avg 2020, 18:57
Benjolos je napisao/la:
Naci ce manu i babuki
:rol:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 avg 2020, 18:59

JavierBosnia je napisao/la:
22 avg 2020, 18:11
ajdohordas je napisao/la:
22 avg 2020, 17:13
Da nam neko ponudi Gatusa ovdje bi se pisalo "kakav je to igrač koji bi svoju ekipu ostavio na cjedilu"
Gdje su ti Amarovi silni crveni kartoni ?
Jeste teški oca mi.
Svako 3-4 utakmice on "crveni" dobije oa ne igra naredno kolo zbog nagomilanih kartona.

Prvo kolo propusto zbog toga, u naredne 3 utakmice, 3 zuta. Ne, nije dobro i neka se pozabavi time, svjestan je sam toga.
Srcanost i muda nisu izgovor, srcan je i Ahmetovic pa ne radi gluposti.
Hajde ti druže prati balet malo :wave:
Tamo nemaš igrača poput Rahmana i takvih temperamenata.
Vas par ovdje se našlo sr.at kako bi on trebao mijenjat temperament, nema potrebe da ga mijenja i takav je medju dva najbolja igrača Sarajeva i šta ćemo sad ?
Sigurno ste ga nasikirali sad... toliko igrača ima koji su gori i bezobrazniji od njega pa napravili veće karijere. Po našim livadama i seljaklucima jedan onakav igrač treba.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 avg 2020, 19:14

Mali Dervišagić zabio za Rudar u Prvoj ligi Federacije, spasio ih poraza.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 22 avg 2020, 19:32

Sutra ocekujem da se jadovac pretvori u Safeta Susica.
Treba izvesti najjaci sastav i poderati seljadiju, yebo ih hasan dudic

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 22 avg 2020, 19:35

Ne znam čemu sekiranje za sutra - lagana pobjeda.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 22 avg 2020, 19:45

Ma sutra se moraju iskoristit njihove rupe u odbrani, Zvonića i Bobića, njima gurat lopte sami će ga dat. Samo pametno i 3 boda ostaju na Koševu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 avg 2020, 19:56

Samozdravlje je napisao/la:
22 avg 2020, 15:39
Stroj1946 je napisao/la:
22 avg 2020, 10:10
Ništa Amaru za svaki žuti karton odbiti od plate, za crveni pola plate, za ne sportsko ponašanje na terenu generalno isto odbiti dio od plate. Ništa govoriti i disciplinske neke uvoditi, pa nisi u školi ili u zatvoru, ko dijete neko ili zatvorenik, samo od plate odbiješ, ako pita što, ti samo pokažeš, pa izvoli opet.

Pa zar nije lakse takvo zlo odmah nogom nabiti. Pitao bih Vas da igra u Zeljeznicaru. Mozda nikad nece biti reprezentativac, ali koliko igraca je dobilo poziv na okupljanje repke. On jeste u jednom trenutku , a i sad bi imao mjesta.
Ne mogu da sutim. @TheIvicnjak , @fera , @Vanja , @skoro - komentar molim.
Ma sta da ti kažem ahbabu...
Nekad je dobro imati takvog igraca jer zna ekipu dici iz mrtvila, a nekada je zna ostaviti na cjedilu...
Ali eto, po meni neka Amara kod nas...Bolje i drcan, nego slina...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123 i 60 gostiju.