Svakakvih budalaština se ispisalo za Amara. Čuj prodat za 100.000(Samozdravlje je napisao/la: ↑22 avg 2020, 15:10Pitar1946 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:28Isto i ja mislim,ako zelimo dobro sto prije ga prodat i za 100k,lik je udaren u glavu..**** ti njegove kvalitete ako svaku dobija zuti i predje najmanje km u ekipi,vise stoji po terenuTesto je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:03Gotivim Rahmanovića, ali realno , nije on dobar psihički 100%.
I pored ovog udaranja, još jednom je gurnuo nekog njihovog u našem šesnaestercu.
Hladno je mogao da popije crveni karton i šta bi mi onda ?
Često remeti disciplinu, 2-3 puta je bio suspendovan kod nas.
Ja bih iskreno gledao da se što prije proda, bez obzira na igračke kvalitete.
Fini , tihi , kulturni i kluboljub Velkoski je trebao igrati od pocetka. Velsani udarali red SUDIJAMA cijelu utakmicu i reakcija mi 2 oni jedan zuti.
Udara on , udaraju i oni njega. Sa pojavom Stanojevica i Rahmanovica mi i gostujuce igramo kao domace. Istrpite ga jos pola godine kad ste mogli 3,5.
Nacekat cemo se takvog borca i igraca koji mozda ne voli Klub kao Velkoski, ali asistira i zabija. Kako god odigrao do kraja mandata u FKS, prizivat cemo takvog igraca. Falit ce nam.
Neopravdavam onakve poteze, ali on ne bi bio on da ne reaguje srcano.![]()

Naš najbolji igrač i motor ekipe, pored svih mušica koje ima. Kad nadjemo sličnog njemu glede kvalitete, ili čak boljeg, prvi sam za prodaju a do tada - pokrit se po ušima i uživati u njegovim igrama, nosi nas lik na leđima.
Pff kad ćemo opet dočekati ovaj vezni red... šta bih dao da u srijedu ovako izađemoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 16:11Ma ne voli ni on s 2 zadnja vezna..vidio si protiv Borca u BL kad je Susic bio spreman da je igrao vezni red
Rahmanovic
TSS-Oremus

Ova trojica, Tatar Fanimo i Mersudin, realno ne bih se sekunde bojao Bresta. Muški se pobit pa ko koga.