NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Naravno da nece. Rijetko odvratna njuska Harrell
Pa ne zele, a neki i ne smiju. Istog momenta bi tu medijsku kucu proglasili rasistima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cijela ekipa izuzev Leonarda i Zubca je odvratna. Skup najveci cigana u NBA.
@igrajlopte 🐦
Sta se pravite jbte hahaha ko da je white boy uvredljivo. Bilo bi da su ih crnci tlacili stotinama godina.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jay Williams

Lillard, vrlo ti dobro znas zasto ovo treba da bude velika prica, ne treba to niko tebi pisati. Sigurno da si dovoljno pametan da razumijes, i da nema veze sa tim sto si naveo jer nije u tom poenta. Bezveze ti je post iskreno.
@igrajlopte 🐦
Kakve to veze ima, promovises nekakvu jednakost nesto i onda ga ovaj pokusava uvrijediti tj poniziti na osnovu boje koze. To da li je uvredljivo i kome to je druga stvar skroz, ali nemoj onda promovisati Equality i ta sranja po dresovima a ovamo dopustati da crnci ponizavaju bijelce. Nisu nista bolje od Trumpa ni zasluzili. Nisu ni kineze tlacili stotinama godina crnci pa bi vidjeli sta bi bilo da je spomenk nekog zucu ovako
Lukini preci s Balkana su ih mučili?

Dakle mogao je iskoristiti 100 uvreda (čak i ne pretjerujem), ali je odabrao rasističku. Dovoljno govori o njemu.
Nista novo.
Muskarac, bijelac, heteroseksualac - NAJUGROZENIJA OSOBA.
Muskarac, bijelac, heteroseksualac - NAJUGROZENIJA OSOBA.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kao nije uvrijedljivo kad ova gorila kaze White Boy, a da je njemu Doncic rekao Dark Boy ili Black Boy ili bilo sta takvo...iducih mjesec dana bi samo to bilo na vijestima, a naravno da bi Luka bio protjeran iz USA.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma pustite Lillarda. Malo ga preletilo, samo da ne nastavi opravdavati taj komentar. Onda ce biti haos. 

@igrajlopte 🐦
Jay je jedan od rijetkih normalnih "strucnjaka" sa espn-a.
Al Perkins je klasa za sebe. Lik se namuci da sastavi recenicu i oni ga zaposlise da analizira igrace i utakmice na tv-u.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
mozda i bude neke reakcije,mozda i bude neke kazne,ali ne treba cuditi i da nicega ne bude,zivimo u vremenu kad se osobi crne boje kože ne smije reći da je crnac nego obavezno afroamerikanac,a on zivi u britaniji
JHam je napisao/la: ↑22 avg 2020, 18:43Kakve to veze ima, promovises nekakvu jednakost nesto i onda ga ovaj pokusava uvrijediti tj poniziti na osnovu boje koze. To da li je uvredljivo i kome to je druga stvar skroz, ali nemoj onda promovisati Equality i ta sranja po dresovima a ovamo dopustati da crnci ponizavaju bijelce. Nisu nista bolje od Trumpa ni zasluzili. Nisu ni kineze tlacili stotinama godina crnci pa bi vidjeli sta bi bilo da je spomenk nekog zucu ovako

Slazem se, Harrell je idiot i nije smio to rec. Ali nije uvredljivo haha
Lopez se ponovo povlaci u reket i Vučević se pušta da šuta 

U kontekstu BLM stvari (kompletnog interijera dvorane, natpisa na dresovima) onda ovo itekako jeste i debilno i uvredljivo. Da nema ove kompletne priče bilo bi mi svejedno, ovako je licemjerno do boga.Lillard je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:24Slazem se, Harrell je idiot i nije smio to rec. Ali nije uvredljivo haha
Ma bjezi bolan, pa ovdje je bio rat pa ljudi osjecaju to i osjecat ce mozda i zauvijek. Kamoli da znas da ti je povijest bazirana da je tvoja rasa bila u robovlasnistvu. I sad mi tu prosipa moralnost. Pa vidio bi tebe da su ti preci bili robovi, kako ne bi bio osjetljiv na to i dan danas.
@Oikamid
Slazem se u vezi toga, apsolutno. Zaboga Luka mi je drugi najdrazi igrac u ligi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svi su jednaki i ne treba biti duplih aršina.Sta sad bijelci trebaju biti inferiorni zbog neceg sto se desavalo prije pola milenija
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 22 avg 2020, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.