Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
znaci ode zbog pirla
Ipak bi trebo otić u Juventus.
Da završi karijeru i s talijanskom titulom.
Da završi karijeru i s talijanskom titulom.
Ja mislim da sledeci Scudetto uzima Inter...mozda i Atalanta ali pod uslovom da igracki ostanu na istom broju i da napokon startaju sezonu pobjedama. Interu je pod moranje.
Ali eto...vidjet cemo. Zasigurno u najavi interesantnija Serija A nego proslih sezona.
Ali eto...vidjet cemo. Zasigurno u najavi interesantnija Serija A nego proslih sezona.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Inter je definitivno ekipa u usponu, i pitanje je sljedeće ili one tamo sezone kada će uzeti titulu od Juventusa.
Juventus je u velikim problemima sa igračkim kadrom
Juventus je u velikim problemima sa igračkim kadrom
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 21 avg 2020, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
bas bi bilo lijepo da juventus izgubi tituli u sezoni kad ih je pjanic napustio:-)hurem je napisao/la: ↑21 avg 2020, 09:45Ja mislim da sledeci Scudetto uzima Inter...mozda i Atalanta ali pod uslovom da igracki ostanu na istom broju i da napokon startaju sezonu pobjedama. Interu je pod moranje.
pod uslovom da dzeko ne predje, a nece:-)
Hoce Dzeko prelazi u Juve hoce ga Pirlo.Svakako u Romi nece nista osvojit.
Ovoga se ja i ti dobro sjecamo i dalje to je takva ekipa u evropa ligi da imas osjecaj da se izmješaju barsa i real da bi opet osvojili...
A što se konkretno naziva teme tice ne izgleda ni za njega toliko loše sad da je izgubio od njih.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dzeko imao 35 utakmica u Romi i 2.800 min
Higuain 32 utakmice i 1.800 min
Ne vidim razlog da Dzeko u juventusu odigra 30ak utakmica i upise 2 milje minuta bio bi svjeziji, odmorniji sa puno vise snage
Inter nije isto koji ima Lautara, Lukakua, Sancheza i onog malog, a Juventus ako proda Higuaina nema nikog
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Yebala te Amra više, beto jedna
Amra uvijek koci, nece da mu pravi sareni burek iako je njegovo omiljeno jelo pa mu mati salje uvijek iz Sarajeva zamotanu kilu sarenog bureku u foliju. Eto dokle je doslo.
Da ima zenu koja mu napravi pitu, izreze luka na sitno i ode po jogurt Dzeko bi jos dalje dogurao pa i do Juvea i CR7. Cak su se jednom porjeckali oko satarasa al nejse.
Da ima zenu koja mu napravi pitu, izreze luka na sitno i ode po jogurt Dzeko bi jos dalje dogurao pa i do Juvea i CR7. Cak su se jednom porjeckali oko satarasa al nejse.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da li je pametno otići u Juventus kada ima fantastičan položaj u Romi i apsolutno poštovanje cijele Italije?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Ako zeli neki trofej osvojiti, realno Juve mu je odlicna opcija. Nista u zivotu nije sigurno... ali da Roma nikad nece biti prvak, to poprilicno jeste.
Vjerovatno nije...ako ce gledati i buducnost i nekoliko puta spominjani ostanak u klubu nakon zavrsetka igracke karijere.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:47Da li je pametno otići u Juventus kada ima fantastičan položaj u Romi i apsolutno poštovanje cijele Italije?
Prati li ko twitter, ima li tamo insajderskih? Svaki drugi dan drugacija informacija, sad ide, sad odlazi.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- JavierBosnia
- Kontakt:
Silvano Martina kaze da Amra nije za odlazak, ali ni Edin nije pretjerano za to, cekaju bebu, i citavu porodicu bi kao trebali izmjestiti. Mada iz mog ugla gledano to nije problem veliki uopste
Isto tako navodno u Romi ima zagarantovano mjesto u prvom timu, tamo ne.
Znat ce se uskoro sve, pocinje tek ozbiljno da se pise, pa budemo vidjeli
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Dzeko bi Juventusu u ovom trenutku bio idealan napadac, a valjalo bi i reprezentaciji, jer bi u Juventusu imao dozirane nastupe a i ne bi bio glavni igrac, tako da bi bio slobodniji.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Goalgetter
- Kontakt:
Svake godine ista prica, zbog familije ostaje Romi. Razumljivo u jednu ruku, ali i steta.
Steta, ja bih ga licno volio vidjeti u Juveu, s tim sto bi i dobivao dovoljno minuta, i u prvih 11 ali i sa klupe. Nisam siguran, ali zar nije Ronaldo rekao da bi igrao lijevo nego kao centralni napadac? U tom scenariu to bi bilo idealno za Dzeku, Ronaldo lijevo, on u sredini.
On ce i u Romi u sljedecoj sezoni dosta utakmica morati odmarati kao sto je to radio u ovoj sezoni, godine ga stizu i nije vise spreman kao sto je to bio prije, gdje je mogao uvezati i 10 utakmica zaredom u prvih 11 i odigrati na visokom nivou. U Juventusu bi imao bas taj balans + sto bi i uzeo jos neku titulu.
Steta, ja bih ga licno volio vidjeti u Juveu, s tim sto bi i dobivao dovoljno minuta, i u prvih 11 ali i sa klupe. Nisam siguran, ali zar nije Ronaldo rekao da bi igrao lijevo nego kao centralni napadac? U tom scenariu to bi bilo idealno za Dzeku, Ronaldo lijevo, on u sredini.
On ce i u Romi u sljedecoj sezoni dosta utakmica morati odmarati kao sto je to radio u ovoj sezoni, godine ga stizu i nije vise spreman kao sto je to bio prije, gdje je mogao uvezati i 10 utakmica zaredom u prvih 11 i odigrati na visokom nivou. U Juventusu bi imao bas taj balans + sto bi i uzeo jos neku titulu.
Normalno da je dobro za njega da predje u Juventus, tesko je drugacije opravdati. Isto kao sto je ranije bio slucaj da predje u Chelsea. Jeste tad imao dobru sezonu u Romi zbog CL. Ali u konacnici igrac uvjek treba da trazi izazov i ide prema vecem nivou, ako ne ide, onda se moze spustiti na nize rangirani klub. Juventus u kakvoj god formi trenutno je klasa, a to Roma nije.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 36 gostiju.