FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 22 avg 2020, 16:11

Samozdravlje je napisao/la:
22 avg 2020, 15:10
Pitar1946 je napisao/la:
22 avg 2020, 09:28
Testo je napisao/la:
22 avg 2020, 09:03
Gotivim Rahmanovića, ali realno , nije on dobar psihički 100%.
I pored ovog udaranja, još jednom je gurnuo nekog njihovog u našem šesnaestercu.
Hladno je mogao da popije crveni karton i šta bi mi onda ?
Često remeti disciplinu, 2-3 puta je bio suspendovan kod nas.
Ja bih iskreno gledao da se što prije proda, bez obzira na igračke kvalitete.
Isto i ja mislim,ako zelimo dobro sto prije ga prodat i za 100k,lik je udaren u glavu..**** ti njegove kvalitete ako svaku dobija zuti i predje najmanje km u ekipi,vise stoji po terenu

Fini , tihi , kulturni i kluboljub Velkoski je trebao igrati od pocetka. Velsani udarali red SUDIJAMA cijelu utakmicu i reakcija mi 2 oni jedan zuti.
Udara on , udaraju i oni njega. Sa pojavom Stanojevica i Rahmanovica mi i gostujuce igramo kao domace. Istrpite ga jos pola godine kad ste mogli 3,5.
Nacekat cemo se takvog borca i igraca koji mozda ne voli Klub kao Velkoski, ali asistira i zabija. Kako god odigrao do kraja mandata u FKS, prizivat cemo takvog igraca. Falit ce nam.
Neopravdavam onakve poteze, ali on ne bi bio on da ne reaguje srcano. :tokralju:
Svakakvih budalaština se ispisalo za Amara. Čuj prodat za 100.000( :urnebes: ), pa nek ti igra Zinedin koji nije ni 30% Rahmanovića a platio si ga troduplo više. Da je bio VAR, naravno da ne bi ono uradio, ima mozak lik. Čobani iz Velsa su zaslužili daleko više od običnog nagurivanja, onaj muflon iz S. Irske ih je poštedio najmanje 3-4 žuta kartona.

Naš najbolji igrač i motor ekipe, pored svih mušica koje ima. Kad nadjemo sličnog njemu glede kvalitete, ili čak boljeg, prvi sam za prodaju a do tada - pokrit se po ušima i uživati u njegovim igrama, nosi nas lik na leđima.
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 avg 2020, 16:11
Ma ne voli ni on s 2 zadnja vezna..vidio si protiv Borca u BL kad je Susic bio spreman da je igrao vezni red
Rahmanovic
TSS-Oremus
Pff kad ćemo opet dočekati ovaj vezni red... šta bih dao da u srijedu ovako izađemo :(

Ova trojica, Tatar Fanimo i Mersudin, realno ne bih se sekunde bojao Bresta. Muški se pobit pa ko koga.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 avg 2020, 16:29

bodi123 je napisao/la:
Pitar1946 je napisao/la:
22 avg 2020, 09:28

Isto i ja mislim,ako zelimo dobro sto prije ga prodat i za 100k,lik je udaren u glavu..**** ti njegove kvalitete ako svaku dobija zuti i predje najmanje km u ekipi,vise stoji po terenu

Fini , tihi , kulturni i kluboljub Velkoski je trebao igrati od pocetka. Velsani udarali red SUDIJAMA cijelu utakmicu i reakcija mi 2 oni jedan zuti.
Udara on , udaraju i oni njega. Sa pojavom Stanojevica i Rahmanovica mi i gostujuce igramo kao domace. Istrpite ga jos pola godine kad ste mogli 3,5.
Nacekat cemo se takvog borca i igraca koji mozda ne voli Klub kao Velkoski, ali asistira i zabija. Kako god odigrao do kraja mandata u FKS, prizivat cemo takvog igraca. Falit ce nam.
Neopravdavam onakve poteze, ali on ne bi bio on da ne reaguje srcano. :tokralju:
Svakakvih budalaština se ispisalo za Amara. Čuj prodat za 100.000( :urnebes: ), pa nek ti igra Zinedin koji nije ni 30% Rahmanovića a platio si ga troduplo više. Da je bio VAR, naravno da ne bi ono uradio, ima mozak lik. Čobani iz Velsa su zaslužili daleko više od običnog nagurivanja, onaj muflon iz S. Irske ih je poštedio najmanje 3-4 žuta kartona.

Naš najbolji igrač i motor ekipe, pored svih mušica koje ima. Kad nadjemo sličnog njemu glede kvalitete, ili čak boljeg, prvi sam za prodaju a do tada - pokrit se po ušima i uživati u njegovim igrama, nosi nas lik na leđima.
Ma ne voli ni on s 2 zadnja vezna..vidio si protiv Borca u BL kad je Susic bio spreman da je igrao vezni red
Rahmanovic
TSS-Oremus
Pff kad ćemo opet dočekati ovaj vezni red... šta bih dao da u srijedu ovako izađemo :(

Ova trojica, Tatar Fanimo i Mersudin, realno ne bih se sekunde bojao Bresta. Muški se pobit pa ko koga.
Nadam se uskoro..u BL taj vezni red je prvi put zaigrao zajedno i bas je fino "ferceralo"
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 avg 2020, 16:35

bordobijeli je napisao/la:
22 avg 2020, 11:46
Ne znam gdje ste vidjeli da neko pise da je Rahman loš??
Vecina je pisala da je kvalitet i jako dobar igrac al da je budala i ima mušica. To i jeste tako i mogao bi još bolji biti ako iskontrolise te šejtane u glavi.

Kako momak mozes ovo i pomisliti. "Budala" je sto ostavlja srce na terenu. Mogao bi i on glumiti finocu,gospodstvo i kluboljubav , ali igra poziciju gdje moze defanzivne duele izbjeci, ali nije pycka, pa neka je budala.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 22 avg 2020, 16:40

Rahman nas najbolji igrac definitivno. Gotovim ga jer znam koliko ga navijaci ostalih klubova mrzi jer je prgav :kafa:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 avg 2020, 16:42

Da su nekom srecom svi kao Rahman. Znanje, kvalitet i hrabrost. Sjecam se protiv Celtica u gostima jedino on bez pardona isao, dok su drugi bili odmjereni jer je to Celtic. Rahman je igracina i mangupcina na terenu, trebamo biti zahvalni sto ga imamo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 avg 2020, 16:43

22 avg 2020, 16:35
Vecina je pisala da je kvalitet i jako dobar igrac al da je budala i ima mušica. To i jeste tako i mogao bi još bolji biti ako iskontrolise te šejtane u glavi.

Kako momak mozes ovo i pomisliti. "Budala" je sto ostavlja srce na terenu. Mogao bi i on glumiti finocu,gospodstvo i kluboljubav , ali ne igra poziciju gdje moze defanzivne duele izbjeci, ali nije pycka, pa neka je budala.
Ma dobar je igrac i kapa dole al stojim pri tome da ima bubica i da je budala, da nije bio bi još puno bolji igrac. Jedno je agresivnost i borba to svaka cast. Ja pricam o stvarima kad se njemu ne igra a ima takvi faza, pa je imao i koškanje s hodzicem, pa ga je Vinko kaznio imao je i prošle godine kazni od kluba. Jednom je i Zahovic pricao da je igracina al glava je problem. Meni Rahman uz mersu najbolji nas igrac tu nema spora.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 avg 2020, 16:51

22 avg 2020, 16:43

Kako momak mozes ovo i pomisliti. "Budala" je sto ostavlja srce na terenu. Mogao bi i on glumiti finocu,gospodstvo i kluboljubav , ali ne igra poziciju gdje moze defanzivne duele izbjeci, ali nije pycka, pa neka je budala.
Ma dobar je igrac i kapa dole al stojim pri tome da ima bubica i da je budala, da nije bio bi još puno bolji igrac. Jedno je agresivnost i borba to svaka cast. Ja pricam o stvarima kad se njemu ne igra a ima takvi faza, pa je imao i koškanje s hodzicem, pa ga je Vinko kaznio imao je i prošle godine kazni od kluba. Jednom je i Zahovic pricao da je igracina al glava je problem. Meni Rahman uz mersu najbolji nas igrac tu nema spora.

Ocito kao ona prica "kokos ili jaje". Ti kao pismen mogao bi staviti pod navodnike ono b*****.
Nejse, da nije borben vjerovatno ne bi pravio onliko defanzivni duela, imao bi vise snage ofanzivno. Prototip pravog igraca za moderan fudbal.
Ovdje zavrsavam o Rahmanu(danas). Pozz :thumbup:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 avg 2020, 16:55

22 avg 2020, 16:51

Ocito kao ona prica "kokos ili jaje". Ti kao pismen mogao bi staviti pod navodnike ono b*****.
Nejse, da nije borben vjerovatno ne bi pravio onliko defanzivni duela, imao bi vise snage ofanzivno. Prototip pravog igraca za moderan fudbal.
Ovdje zavrsavam o Rahmanu(danas). Pozz :thumbup:
Ne trosi se dzabe @samozdravlje.

Pa nije Rahman idiot da npr uradi to ako ima VAR ili sta ja znam, to su normalne razmjerice među igračima i svaki klub ima takvih boraca.

Amar je opasna njuška 🤗
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 avg 2020, 16:59

Da trebao sam staviti pod navodnike budala, ruzno od mene. Ponovit cu mislim da je dobar igrac i da treba raditi na ponasanju, temperamentu. Al realno malo je lud :D

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 22 avg 2020, 17:10

Zinedin ne moze trenutno pertle svezati Rahmanovicu a kamo li da igra prije njega
Bordo bijeli za život cijeli!!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 avg 2020, 17:13

Da nam neko ponudi Gatusa ovdje bi se pisalo "kakav je to igrač koji bi svoju ekipu ostavio na cjedilu"
Gdje su ti Amarovi silni crveni kartoni ?
Jeste teški oca mi.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 22 avg 2020, 17:13

extazy je napisao/la:
22 avg 2020, 14:03
Po ovome, u slucaju da ispadnemo, imamo sansu da nas izvuku da idemo direktno u Play Off

3rd Qualifying Round for champions from CL (18 teams)

Two CL-Q2ch losers get a bye from EL-Q3ch to EL-Q4ch (to be determined by a draw)

A ovako bi PlayOff izgledo u slucaju da prodjemo u 3 predkolo LP i ispadnemo.
slika

Kako nas je brate usralo, mogli bi mi cekat ekipu u play offu :D za razliku kako smo ga pusili proslih godina
Mogla bi nama ova 2020-ta bit najbolja godina u historiji :rol:
Ma da bas vjerujem u prolaz protiv Bresta ko' nekad protiv Sigme,Helsiborga,Genka,Levskog,Atromitosa

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 22 avg 2020, 17:22

22 avg 2020, 16:29
bodi123 je napisao/la:

Rahmanovic
TSS-Oremus

Nadam se uskoro..u BL taj vezni red je prvi put zaigrao zajedno i bas je fino "ferceralo"
Mali Andrej prije Oremusa u takvom veznom redu mora igrat, a Mirko nek njega mjenja zadnjih 20/30min nek zatvara utakmice... kolika razlika u godinama i iskustvu pa jel vidimo to, cak sta vise mali se i bolje krece i pokriva prostor i vise hoce prema naprijed... ne moze Mirko imat prednost prije naseg djeteta kad vec tu imas Susica i Amara haj da su to Radovac i Rustempasa

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 avg 2020, 17:26

Al gledaj ti mogućih protivnika u playoffu EL ako bi bili nosioci... san snova. Realno ovakvu priliku nećemo imati najmanje iduće 3-4 godine, sve dok koeficijent ne ispeglamo i ne budemo nosioci i u 2. pretkolu LP. Ovo je sad i više nikad da nam se ovako sve potrefi sa 4.750.

Sve me više nervoza hvata a do utakmice još 4 dana. Prolaskom Bresta si pred grupama i imaš dvije meč lopte(3. kolo LP i po potrebi PO EL).
U playoffu EL s više od pola ekipa bi mogli igrati sasvim ravnopravno. Fola, Dundalk, Tbilsi... jao jao.

Utakmica sezone definitivno, s Veležom bi se morao izvesti kombinovani sastav i odmoriti barem Tatara, Ahmetovića i Oremuša. Eventualno po potrebi u drugom poluvremenu ubaciti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 avg 2020, 17:31

Hajdeee je napisao/la:
22 avg 2020, 12:44
Pred rat se ova pjesma cesto pjevala.
Recimo protiv Partizana je isla varijanta '... JA POVEDOH CRNOG BIKA NA PASU...' :mrgreen:

Da li znas onu iz "70-"80:
- BOSNO MOJA
- DIVNA MILA
- LIJEPA GIZDAVA
- HAAAJ U TEBI JE SARAJEVO SKOLA FUDBALA :njanjanja:

Naivno danas :urnebes:

E moja mladosti :plac: :bih:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 avg 2020, 17:45

Ahmetović sa 35 godina će odigrati 3 utakmice u 7 dana. Ja još ne vjerujem da nismo doveli napadača i da se uzdamo u to da čovjek od 35 godina se neće povrijediti u ritmu subota-srijeda.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 avg 2020, 18:05

mirzatele je napisao/la:
22 avg 2020, 17:45
Ahmetović sa 35 godina će odigrati 3 utakmice u 7 dana. Ja još ne vjerujem da nismo doveli napadača i da se uzdamo u to da čovjek od 35 godina se neće povrijediti u ritmu subota-srijeda.
Nije tvoje da ne vjeruješ.
ISTINA ZA VEDRANA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2020, 18:08

Borac skoro komplet tim odmara danas,a sto je najgore nit moraju putovat plus imaju 5 dana do utakmice jel u cetvrtak igraju.

Nama je najgore sto odbranu nemozemo odmarat,pogotovo ako su Besim i Salcin povrjedjeni.Jedino malog Besica ubaciti na stopera,neznam jeli Heba spreman za tekme bez obzira sto ide sa ekipom nije ni minutu jos dobio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 22 avg 2020, 18:08

Ti, na svome poslu, nemaš "bubica"? Robotski izvršavaš sve naloge i nikad nisi sve "zatjer'o" u peezdumaterinu? Došao kući, a usput se izderao na prolaznika, pješaka, revizora, drota? Kući nastavio tersat na ženu, roditelje, djecu? Nikad nidi "poludio" zbog očigledne i manje očigledne nepravde? Nisi nikad nikoga hotimično i/ili nehotično uvrijedio, udario, povrijedio? Nisi bio nikad "otkačen", napio se, pjevao kroz grad u 3 ujutro, bježao od policije?
Pet prstiju na ruci i nijedan nije isti.
Ispregni malo, ljudino. Amar je tiiito.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 18:11

ajdohordas je napisao/la:
22 avg 2020, 17:13
Da nam neko ponudi Gatusa ovdje bi se pisalo "kakav je to igrač koji bi svoju ekipu ostavio na cjedilu"
Gdje su ti Amarovi silni crveni kartoni ?
Jeste teški oca mi.
Svako 3-4 utakmice on "crveni" dobije oa ne igra naredno kolo zbog nagomilanih kartona.

Prvo kolo propusto zbog toga, u naredne 3 utakmice, 3 zuta. Ne, nije dobro i neka se pozabavi time, svjestan je sam toga.
Srcanost i muda nisu izgovor, srcan je i Ahmetovic pa ne radi gluposti.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], OzmoodPinglewood, riki46, SHZ82, tajsamja i 35 gostiju.