edit da i Carvllho, Ramos povrdj..a jaka tekma ceka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ja mislim da bi se Benzema raspao da ga je dao momak u prvom dodiru...Los_Blanos2 je napisao/la:Mali zamalo da ga zabije
Jest...mada si to več znao...odradio je to protiv Valencie...ma ja davno je bila ValenciaBrnjoo je napisao/la:Carvalho je vec imao pet zutih kartona, ako se ne varam, a ja sam uvijek u pravu
Zavisi kako to gledas. Ako gledas na to da li ce Messi dobiti Pichichi ili Ronaldo, onda Ronaldu dodaj i taj protiv Sociedada jer su takva pravila, ali ako gledas za Zlatnu loptu onda ne dodajes Ronaldu nista i nije mu pripisan taj protiv Sociedada.losmi je napisao/la:Pa ja slusam na areni,kazu sad Ronaldo ima 18 golova.Nema sta sad cekamo Messijevu reakciju na Ronaldov gol!miky_hz je napisao/la:17losmi je napisao/la:Nek mi neko kaze,Jel Ronaldo sad ima 18 ili 17 golova,dal mu se onaj gol protiv sosieada prepisuje ili je gleda kao Autogol.?
Makaveli je napisao/la:imal' ko slike sa utakmice..interesuje me frizura xabia
eto,ako moze...
Da, mnogo slobode Mourinho daje u igri Ronaldu koji igra dobro, ali bi mogao bolje. Naravno, ni ti ni ja ne znamo sta se desava iza zatvorenih vrata, da li mu Mourinho daje posebne instrukcije ili ga pusta da igra kako hoce, to je njegova stvar, sve dok ne skodi Realu. Benzema je jucer imao dvije sanse u kojima je mogao bolje i jednu koju je morao da pretvori u gol. Ali i povrh toga, odlicna partija za njega, dosta pokretlijv, izvlaci se po loptu, cak i kombinuje sa saigracima....Brnjoo je napisao/la:Gol ko gol. Nista spektakularno osim cinjenice da je takvo ime od golmana odlucilo samo stojati.
Ja jos zivim za dan da vidim Ronalda da vrati jednu izgubljenu loptu. Na utakmici osuta nekih 10 puta, jednom u okvir, izgubi nekih 10-ak lopti i malo koju vrati, simulira par faula i to je to. Nista spektakularno. Nek svoje biciklo ostavi za mater, jer Realu ne trebaju idioti kao sto je on.
Mourinho se previse kurchi na klupi. Otkako je dosao samo reda i pametuje Benzemi i Higuainu. Nikad nisam vidio da je onako reagovao na Ronaldove gluposti.
Neka se goni u 100 pm, to nije The Special One, nego The Special Portuguese One.
I jucer nije Carvalho kriv za onaj penal. Vidim na drugim forumima svi ga kritikuju. Sto niko ne kaze sta je Pepe prije toga radio? Ko je kriv sto je uopste doslo do svega toga? Glumio Messija pa im je malo dao sansu i da pridju Casillasu.
Svaka cast, napokon se u svemu slazem s tobom, pogotovo ovo boldirano. Apsolutno si upravuBrnjoo je napisao/la:Gol ko gol. Nista spektakularno osim cinjenice da je takvo ime od golmana odlucilo samo stojati.
Ja jos zivim za dan da vidim Ronalda da vrati jednu izgubljenu loptu. Na utakmici osuta nekih 10 puta, jednom u okvir, izgubi nekih 10-ak lopti i malo koju vrati, simulira par faula i to je to. Nista spektakularno. Nek svoje biciklo ostavi za mater, jer Realu ne trebaju idioti kao sto je on.
Mourinho se previse kurchi na klupi. Otkako je dosao samo reda i pametuje Benzemi i Higuainu. Nikad nisam vidio da je onako reagovao na Ronaldove gluposti.
Neka se goni u 100 pm, to nije The Special One, nego The Special Portuguese One.
I jucer nije Carvalho kriv za onaj penal. Vidim na drugim forumima svi ga kritikuju. Sto niko ne kaze sta je Pepe prije toga radio? Ko je kriv sto je uopste doslo do svega toga? Glumio Messija pa im je malo dao sansu i da pridju Casillasu.
Nismo te prepoznali strucnjak ...Brnjoo je napisao/la:Gol ko gol. Nista spektakularno osim cinjenice da je takvo ime od golmana odlucilo samo stojati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.