FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cuj svaki put se naguze konama, a fakticki nam titulu donijeli prosle sezone kad ih klepise na Grbavici.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
I opet bezveze prica.
KOme se oni naguze?
Ja kolio se sjecam mi ih oba puta dobili a kone cini se samo bod uzele iz dvomeca. Ako se ne varam. Ja tu ne vidim "naguzivanje". Uz to ih dobili u gostima kada nam je najvise trebalo. Nemoj da i mi mitove pravimo. Molim vas.
Pa i sezonu prije kad smo duplu uzeli nismo imali nekih problema sa velezom. Ponavljam. Izadjes na teren i pobjedis i tako zavrsis sve price ko kome izlazi u susret.
A ta prica kao za dobrobit bh fudbala i slic o, dajte ljudi, daleko smo mi od grupne faze... Ima da pobjedis brest pa jos jednu od dvije iduce utakmice da bi usao u gupnu fazu. Dakle nije to ni blizu da bi se velez "zrtvovao". A garantujem da igramo play off ili 3. Pretkolo LP da bi Velez pristao bez problema.
KOme se oni naguze?
Ja kolio se sjecam mi ih oba puta dobili a kone cini se samo bod uzele iz dvomeca. Ako se ne varam. Ja tu ne vidim "naguzivanje". Uz to ih dobili u gostima kada nam je najvise trebalo. Nemoj da i mi mitove pravimo. Molim vas.
Pa i sezonu prije kad smo duplu uzeli nismo imali nekih problema sa velezom. Ponavljam. Izadjes na teren i pobjedis i tako zavrsis sve price ko kome izlazi u susret.
A ta prica kao za dobrobit bh fudbala i slic o, dajte ljudi, daleko smo mi od grupne faze... Ima da pobjedis brest pa jos jednu od dvije iduce utakmice da bi usao u gupnu fazu. Dakle nije to ni blizu da bi se velez "zrtvovao". A garantujem da igramo play off ili 3. Pretkolo LP da bi Velez pristao bez problema.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nismo opste daleko od grupne, pobjedom protiv Bresta i ispadanjem u 3 predkolu bi bili u playoffu nositelji, a medju nenositeljima ima dosta timova sa kojima se mozemo potuc.Pantelija je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:29I opet bezveze prica.
KOme se oni naguze?
Jedino igra idalje mi se ne svidja, al ako proradimo, ovo nam je nakon Cluja najbolja sansa sa grupnu fazu.
Cak i da ispadnemo uz ludu srecu mozemo bit izvuceni da idemo direktno u playoff. Zbog korone, zbog jedne utakmice, zbog nespremnosti nekih velikana, moze se desit da ove sezone zaigramo grupnu.
-
- Kontakt:
Samo prepustit ulogu favorita velezu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bordo sedmica je sutra u 18h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto napisa neko neki dan, kad Vinko povede 1:0 to je kraj utakmice
Tako ćemo i sutra uzet

Tako ćemo i sutra uzet
Velezu tri komada, Brestu dva i dosta..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evidentno da je planski to uradio protiv Tuzle
Ako si gledao protiv Velsana, vidio si da smo napadali i u 2 poluvremenu

@Pantelija u sezoni 18/19 nismo ni mogli imati problema s Velezom jer nisu ni bili u premijer ligi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jest, jest velez samo gleda kako ce zelju pogurati molili ih da uzmu mujezinovica dok neko drugi nije prepoznao njegov kvalitet zato sto je feđa veliki navijac zelje i šoše isto latentni manijak a šemsudin hasić kad se rodio sav plav bio 3 godine ga prali svaki dan se ispere al mu duša ostala plava...
Imam osjecaj da pojedinci ne prate ni nas klub a ne bh ligu i ovdje pisu bajke neke. Svsko malo neka laz i bespotrebna izmisljotina se plasira sto je najgore niko od toga nema koristi nego bolesni ljudi samo da nesto izmisle i slazu.
@GiS igrali smo kup s njima ako se ne varam
Imam osjecaj da pojedinci ne prate ni nas klub a ne bh ligu i ovdje pisu bajke neke. Svsko malo neka laz i bespotrebna izmisljotina se plasira sto je najgore niko od toga nema koristi nego bolesni ljudi samo da nesto izmisle i slazu.
You are someone else I am still right here
Stadion Rodjeni je jedini stadion u državi gdje možeš doći u dresu i bodriti naš klub bez problema. Nigdje više! Samo poštovanje prema Veležu!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jesmo, ali to je samo jedna tekma u cijeloj sezonifera je napisao/la: ↑22 avg 2020, 15:03Jest, jest velez samo gleda kako ce zelju pogurati molili ih da uzmu mujezinovica dok neko drugi nije prepoznao njegov kvalitet zato sto je feđa veliki navijac zelje i šoše isto latentni manijak a šemsudin hasić kad se rodio sav plav bio 3 godine ga prali svaki dan se ispere al mu duša ostala plava...
-
- Kontakt:
Pitar1946 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:28Isto i ja mislim,ako zelimo dobro sto prije ga prodat i za 100k,lik je udaren u glavu..**** ti njegove kvalitete ako svaku dobija zuti i predje najmanje km u ekipi,vise stoji po terenuTesto je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:03Gotivim Rahmanovića, ali realno , nije on dobar psihički 100%.
I pored ovog udaranja, još jednom je gurnuo nekog njihovog u našem šesnaestercu.
Hladno je mogao da popije crveni karton i šta bi mi onda ?
Često remeti disciplinu, 2-3 puta je bio suspendovan kod nas.
Ja bih iskreno gledao da se što prije proda, bez obzira na igračke kvalitete.
Fini , tihi , kulturni i kluboljub Velkoski je trebao igrati od pocetka. Velsani udarali red SUDIJAMA cijelu utakmicu i reakcija mi 2 oni jedan zuti.
Udara on , udaraju i oni njega. Sa pojavom Stanojevica i Rahmanovica mi i gostujuce igramo kao domace. Istrpite ga jos pola godine kad ste mogli 3,5.
Nacekat cemo se takvog borca i igraca koji mozda ne voli Klub kao Velkoski, ali asistira i zabija. Kako god odigrao do kraja mandata u FKS, prizivat cemo takvog igraca. Falit ce nam.
Neopravdavam onakve poteze, ali on ne bi bio on da ne reaguje srcano.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
- Ma odmah ga na posudbu spremiti u CelikNapapijri je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:51Igrac koji je spreman ekipu ostaviti na cjedilu nije koristan, pa makar on bio i Messi licno. Ne postoji nacin da se opravda ovakav nacin ponasanja na terenu. U redu je nekada udariti protivnika tokom neke akcije, ukoliko i protivnik tuce tokom cijelog meca, ali takve situacije se moraju znati ocijeniti i faul mora doci u igri, dakle fudbalski. Ovo sto Amar radi je crveni karton, bez obzira sto ga nije ni udario. Odlican igrac sa katastrofalnim razmisljanjem. Propustio prvi mec u ligi i odmah u naredna dva dobio dva zuta kartona. Protiv TC udara njihovog stopera na 30m od gola i to u situaciji kada ne moze doci do lopte, niti taj stoper moze s njom uraditi ista korisno. Za ovakve igrace je sevap uvesti u Pravilnik novcane kazne za bespotrebne kartone i seljacko ponasanje.
- Asistencija protiv TC je nako redovna pojava u nasem timu
- Sta je problem kad tako prosjecan igrac ne igra svaku 4 utakmicu.
- U sezoni 2019/20 poceo 12 utakmica : 3 gola, 4 asis. , 6 zutih (0,5/utakm.- za takvu poziciju i srcanost ok). 0 ( NULA ) CRVENIH KARTONA. Mangup nikad 2 zuta u jednoj utakmici.
- Da li ces Ti , ali ja hocu sigurno zaliti kad ode iz FKS .
- Mogao bih ja jos detalja nabrajat , ali i ovo je dovoljno za one koji Klub vise vole od Amara.

Jesmo, samo je meni glupo da se protiv bilo kojeg kluba iz naše lige branimo na Koševu..Ono što mene brine je što mi se čini da Vinko voli da igra sa 2 defanzivna vezna a kad igramo sa Milicevic/Đokanovic + Oremuš ne možemo igrati na 30ak metara od protivničkog gola i probijati nego kombinuju stoperi i zadnji vezni na 50-60 metara od gola i onda je jedini način na koji napadamo duge lopte prema Ahmetu. Od TSS-a više ne smijem ništa očekivati, godinu ipo ne igra fudbal ali fali nam takav profil igrača koji može povući loptu, napraviti višak... Čak i da Tino bude spreman, 99% Vinko neće smjeti staviti ga od prve u srijedu što znači da će početi isti vezni red kao protiv Nomada ili eventualno Milicevic umjesto Andreja a to opet znači da ćemo se većinu utakmice braniti i čekati prekide i kontranapade. Samo bi onda dobro bilo da Fanimo počne, on je na takav način igrao u Mladosti a i najbrži je naš igrač.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:57Evidentno da je planski to uradio protiv Tuzle
@Pantelija u sezoni 18/19 nismo ni mogli imati problema s Velezom jer nisu ni bili u premijer ligi![]()
-
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 10:10Ništa Amaru za svaki žuti karton odbiti od plate, za crveni pola plate, za ne sportsko ponašanje na terenu generalno isto odbiti dio od plate. Ništa govoriti i disciplinske neke uvoditi, pa nisi u školi ili u zatvoru, ko dijete neko ili zatvorenik, samo od plate odbiješ, ako pita što, ti samo pokažeš, pa izvoli opet.
Pa zar nije lakse takvo zlo odmah nogom nabiti. Pitao bih Vas da igra u Zeljeznicaru. Mozda nikad nece biti reprezentativac, ali koliko igraca je dobilo poziv na okupljanje repke. On jeste u jednom trenutku , a i sad bi imao mjesta.
Ne mogu da sutim. @TheIvicnjak , @fera , @Vanja , @skoro - komentar molim.
-
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 10:20
Pa da je bio VAR, a i da su sudije zeljele, odnosno da nisu pustale ragbi igru, isto tako bi i velsani bili na rubu crvenog kartona.
Od onog nokauta Salcina poslije auta, pa do situacije kada je povrijeden.
Yebo te ekipa koja nema igraca da povuce ostale, da im digne adrenalin, da poginu na terenu.
Dosta je bilo picica na terenu koje su mesari iz bosanskih vukojebina udarali, a mi fer play njegovali.
Neka se potuku ako treba, ali bar vidis da imaju srce, da imaju muda i ne daju na sebe i ekipu.
Pa da su mene onako tukli cijelu utakmicu kao Amara, ja bi nogu otkino nekome...

Ja ne vidim te street fightere u ekipama drugim ... Vidim fajtere u smislu bestednog trcanja klizanja, guranja, borbe, jakih duela. Ovo seljacko udaranjr nije sastavni dio fudbala.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ne voli ni on s 2 zadnja vezna..vidio si protiv Borca u BL kad je Susic bio spreman da je igrao vezni redmirzatele je napisao/la: ↑22 avg 2020, 15:35Jesmo, samo je meni glupo da se protiv bilo kojeg kluba iz naše lige branimo na Koševu..Ono što mene brine je što mi se čini da Vinko voli da igra sa 2 defanzivna vezna a kad igramo sa Milicevic/Đokanovic + Oremuš ne možemo igrati na 30ak metara od protivničkog gola i probijati nego kombinuju stoperi i zadnji vezni na 50-60 metara od gola i onda je jedini način na koji napadamo duge lopte prema Ahmetu. Od TSS-a više ne smijem ništa očekivati, godinu ipo ne igra fudbal ali fali nam takav profil igrača koji može povući loptu, napraviti višak... Čak i da Tino bude spreman, 99% Vinko neće smjeti staviti ga od prve u srijedu što znači da će početi isti vezni red kao protiv Nomada ili eventualno Milicevic umjesto Andreja a to opet znači da ćemo se većinu utakmice braniti i čekati prekide i kontranapade. Samo bi onda dobro bilo da Fanimo počne, on je na takav način igrao u Mladosti a i najbrži je naš igrač.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:57Evidentno da je planski to uradio protiv Tuzle
@Pantelija u sezoni 18/19 nismo ni mogli imati problema s Velezom jer nisu ni bili u premijer ligi![]()
Rahmanovic
TSS-Oremus
Bio je ogranicen sto se tice veznog reda i razumijem njegove odluke
Jeste glupo se braniti, ali to je uradio da bi bili maksimalno spremni za nomade, i uspio je u tome..dovoljno govori situacija da su momci i u 90 minuti trcali..
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ, MSOZ101 i 30 gostiju.