let3 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 00:22
japa je napisao/la: ↑22 avg 2020, 00:12
let3 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:27
Julen Lopategui je zaslužio i malo sreće nakon svega što mu se izdešavalo sa španskom selekcijom i Realom. Neka, drago mi je radi njega
Dobar je on stručnjak, ali klupe Barce i Reala su preteške, najteže na svijetu, pojedu čovjeka i kasnije ispljunu.
Sevilja mu je klub po mjeri.
Jasta je nego odlican trener, Real ga je unistio i prije nego je i stigao pokazati nesto, doduse i sam je tu malo kriv, uvjeren sam da bi Spanija se sa njim prosetala Rusijom na svjetskom a i epizoda u Realu bi mu nakon toga bila mnogo uspjesnija nego sto je na kraju ispalo. Njega je Real unistio onda kada ga je objaviod a preuzima a Spanski savez dokrajcio mada su oni zbog svog ega pucali sebi u noge tim potezemo i na kraju kako ispade svi ispusili. Spanija svjetsko, Lopetegui sa REalom poslije svega toga i Real jer je umjesto potencijalnog svjetskog prvaka na klupi dobio unistenog trenera. ZAto mi je drago da je nesto osvojio jer mislim da je top trener.
E jbg Japa, tebi je Julen top teener , a Pep i Krojf ublehasi i sarlatani
Mada si u pravu Lope jest dobar trener, samo ne za klupe najvecih klubova. Tom logilom mozemo reci da je i Valverde dobar trener, jer je izvlacio maximale iz onih pretplacenih vucibatina. A nije trener za velikih klubova.
top trener u smislu da je dobar i da je imao sve potrebno da napravi veliki rezultat i postane top trener, nisam mislio da je bio trenerska krema jer se tek trebao dokazati na najvecem nivou, svjetsko i Real, okolnosti su ga sprijecile da se dokaze a ne neko trenersko neznanje, naravno opet napominjem i sam snosi dio krivice jer je poletio da potpise za Real dok nije ni odigrao svjetsko.
Valverde ne da je dobar trener, Valverde je odlican trener i tek ove sezone se vidi da je iz Barcelone izvlacio maksimum, njemu je veoma malo falilo da uzme i Ligu Sampiona, a titule u Spaniji je rutisnki uzimao. Naravno vas nekoliko je mislilo da je to pickin dim saBarcelonom ali ova sezona vam je pokazala da to i nije bas tako pa vam je ne bas impresivni REal jos bez Ronalda i generacijom zvijezda na zalasku uzeo titulu.
Ne pricas o svojim dvostrukim arsinima, Valverde je uzeo dvije titule u dvije godine a nije top trener rang je Emerya, Guardiola uzeo dvije titule u 4 godine, najbolji ikad