Ne bih se začudio da ga Minnesota uzme

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
@nezalaganje po meni na Cp3 je lose uticala pauza i mozda se nije spremio kako treba, los matchup su mu Rocketsi, msm uspjeh im je svakako playoff, ali msm da ima od njeg hajra jos, ipak je neko ko ima mozda najveci IQ, za Currya se slazem da ne bi mogao biti isti, a Klay daj Boze da bude 80 % onog igraca sto je bioNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 03:57Ko je to rekao? Ja samo rekoh da opadaju itekako i ovi koji imaju slabu atletiku.Usporedbu nisam pominjao.Ako ces bas mak na konac, ne mozes tako generalizovati "atletiku" igraca.To sto je neko atletican, ne znaci da mu je to osnov igre.AshburtonG je napisao/la: ↑21 avg 2020, 03:49Ne pretjerano atleticni bekovi opadaju kvalitetom prije ovih kojima se igra bazira na fizikalijama? Novost, barem za mene. Historija povreda je mozda duga, ali niti jedna skoro nije bila ozbiljna, da bi mu pretjerano skratila vijek.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 03:44
Znaci da svaki igrac neminovno pocne da opada.Posebno ne pretjerano atleticni bekovi i oni sa dugom historijom povreda.
Ako jeste, onda je problem kad stari, a ako je neko imao malo "atletike" i nije se puno oslanjao na nju, gubitak i te malo "atletike" se mora osjetiti na ovakvom nivou kosarke.Pogledaj samo na sta CP3 lici u ovom restartu.
Je li bolji shuter od BurazeraKobe Bryant je napisao/la: ↑21 avg 2020, 04:16
Ne bih se začudio da ga Minnesota uzmei onda GSW 100% uzima Wisemana
Malo, a nema onako ružan i spor skok sut pa ne upada u oči
Za all star utakmice odlican. Atrakcija za gledanje ima odlicnih asistencija. Samo sto je rupa u odbrani i neefikasan suter, al u sta se nba pretvorila to nije ni toliko bitno.
Pa i nije se bas ocekivalo,al ajd dobro
Sumnjam...na kraju ce janis bit Mvp, dpoy, sta sve ne...a realno bas gorak ukus ti tk ostavlja kad skontas kako igra i da realno nije najbolji.majestic24 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 02:04Pa i nije se bas ocekivalo,al ajd dobro
Imam.neki osjecaj da je ovo priprema terena da se Jamesu da mvp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.