FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pljuvali yebavali sve što nema para, došao investitor...
Yebavali sve što nema trofeja, došli trofeji...
Yebavali sve što nema stadiona, ljudi uradili ogroman posao što se toga tiče...
Yebavali sve svakom jer slabo vijesti ide iz kluba, evo i to su sredili pokrenuta emisija...
Yebavali ste sve svakoj upravi jer se vrtilo par istih trenera, evo ljudi za promjenu doveli Marinovića...
Svaki kiks kod nas se dočeka na nož, kao da smo mi roboti, nama se ne smije desiti ni loš dan ni utakmica....
Da ne spominjem koliko godina unazad u svakoj ekipi se tražio bar jedan igrač koji će biti kriv za sve, počevši od Čomora pa nadalje ovamo sa Rustemom, Hebibom, Krstom itd itd.
Sada kad se nema o čemu pametovat došli su na red Rahmanovi kartoni i njegov temperament...
Ima li nas gorih na svijetu cijelom ?
Yebavali sve svakom jer slabo vijesti ide iz kluba, evo i to su sredili pokrenuta emisija...
Yebavali ste sve svakoj upravi jer se vrtilo par istih trenera, evo ljudi za promjenu doveli Marinovića...
Svaki kiks kod nas se dočeka na nož, kao da smo mi roboti, nama se ne smije desiti ni loš dan ni utakmica....
Da ne spominjem koliko godina unazad u svakoj ekipi se tražio bar jedan igrač koji će biti kriv za sve, počevši od Čomora pa nadalje ovamo sa Rustemom, Hebibom, Krstom itd itd.
Sada kad se nema o čemu pametovat došli su na red Rahmanovi kartoni i njegov temperament...
Klub im kasni sa objavom ko će raditi tekmu

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ovi jadni pokusaji ismijavanja Susicaajdohordas je napisao/la: ↑22 avg 2020, 12:14Pljuvali yebavali sve što nema para, došao investitor...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jedva čekam sutra da Veležu jebêmo sve živo. Pali su mi u očima nadam se da ćemo u prvih 45 min biti u najjačem sastavu ili u solidnom e onda u drugom poluvremenu možemo i akademce staviti pošto ćemo ih dobiti do tada.
FKS
Zaista ne želim ulaziti ni u čiji način razmišljanja i svako mišljenje snatram dobrodošlim, ali imam osjećaj da su pojedinci registrovani samo da bi kritikovali (neću reći pljuvali, jer su to ipak moja braća po boji i to je preteška riječ). Naravno da treba kritikovati, ali ništa manje treba i pohvaliti. Rekao bih, ponekad, kako pojedinci prate utakmice samo da bi našli manu. Onaj se valja, divi onog kako trči, eki mu tetovaža, znane čatipri... Sve to razumijem, majkamustara, ali daj nekad pohvali, reci neku lijepu i kad nije sve ružičasto. Stalna, bezrazložna, a često neosnovana kritika, najviše govori o onom ko to permanentno čini. Aplaudiraj igraču i kad loptu izgubi, golmanu kad loše ispuca, treneru kad izgubi... Igrači, u nama navijačima, moraju osjetiti stalnu i bezrezervnu podršku. Ako već volimo klub, onda to i pokažimo.
Neka nam je sjutra sa srećom. Žar u očima i uraaaaaaa....!!!
Neka nam je sjutra sa srećom. Žar u očima i uraaaaaaa....!!!
KAD JA PODJOH NA KOSEVO
NA KOSEVO STADION,
JA PONESOH BORDO BIJELU,
BORDO BIJELU ZASTAVU.
GORE MASE BORDO BIJELIH
GRADSKI DERBI CEKAJU,
DANAS CEMO ZIVOT DATI
ZIVOT DATI ZA SARAJEVO
NEK IZGUBE PLAVO BIJELI
CIJELU NOC DA SLAVIMO
ZAPJEVAJMO NASU PJESMU,
JA TE VOLIM SARAJEVO.
JA TE VOLIM, JA TE VOLIM SARAJ'VO.
- FKS -
Hvala brateHajdeee je napisao/la: ↑22 avg 2020, 12:39KAD JA PODJOH NA KOSEVO
NA KOSEVO STADION,
JA PONESOH BORDO BIJELU,
BORDO BIJELU ZASTAVU.
GORE MASE BORDO BIJELIH
GRADSKI DERBI CEKAJU,
DANAS CEMO ZIVOT DATI
ZIVOT DATI ZA SARAJEVO
NEK IZGUBE PLAVO BIJELI
CIJELU NOC DA SLAVIMO
ZAPJEVAJMO NASU PJESMU,
JA TE VOLIM SARAJEVO.
JA TE VOLIM, JA TE VOLIM SARAJ'VO.

Sarajevo ljubavi moja.
Pred rat se ova pjesma cesto pjevala.
Recimo protiv Partizana je isla varijanta '... JA POVEDOH CRNOG BIKA NA PASU...'
Recimo protiv Partizana je isla varijanta '... JA POVEDOH CRNOG BIKA NA PASU...'

- FKS -
Eh.... Naizgled jest ružno sa njihove strane, ali opet i razumljivo. Misle da su nanjušili krv i služe se svim sredstvima da dođu do bodova. Nažalost, ne mogu, ili neće da shvate da što duži evropski opstanak dobar i po njih, pogotovo što najavljuju napad na mjesta koja vode u istu. Oni ako su bolji, pobijedit će i sutra i u toj nekoj odgođenoj utakmici.
Ali, s druge strane, postoji i ona: Čast svakome - veresija nikome.
Mi, ovdje, trebamo biti gospoda. Domaćinski ih dočekati, omogućiti im sve što žele i ispratiti ih sa dva komada u mreži, te im se javno i službeno zahvaliti što su nam, svojim insistiranjem na odigravanjem utakmice, pružili priliku da se dodatno uigramo protiv Bresta. Također, u znak zahvalnosti, obećat im da ćemo im u Vrapčićima isporučiti tricu. I to je to.
Bravo majstoreajdohordas je napisao/la: ↑22 avg 2020, 12:14Pljuvali yebavali sve što nema para, došao investitor...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Da ne čekam više, tekma u srijedu uživo na Areni

Svaka na mjestu... Još ako uđemo u grupnu svi će ptofitirati kako ja znma da svaki klub dobije neki nova ili griješim... Iskreno sam ih volio, ali ovdje su ispali **** ona teška zato ih treba nabušiti ali ono bašVenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 avg 2020, 12:49Eh.... Naizgled jest ružno sa njihove strane, ali opet i razumljivo. Misle da su nanjušili krv i služe se svim sredstvima da dođu do bodova. Nažalost, ne mogu, ili neće da shvate da što duži evropski opstanak dobar i po njih, pogotovo što najavljuju napad na mjesta koja vode u istu. Oni ako su bolji, pobijedit će i sutra i u toj nekoj odgođenoj utakmici.
Mi, ovdje, trebamo biti gospoda. Domaćinski ih dočekati, omogućiti im sve što žele i ispratiti ih sa dva komada u mreži, te im se javno i službeno zahvaliti što su nam, svojim insistiranjem na odigravanjem utakmice, pružili priliku da se dodatno uigramo protiv Bresta. Također, u znak zahvalnosti, obećat im da ćemo im u Vrapčićima isporučiti tricu. I to je to.
FKS
- feniksptica
- Kontakt:
Da bi Velez dobit a Brest sta bude bude, bit ce tvrda i teska utakmica domarali igrace il ih ne odmarali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma mi možemo dobiti velež sa ovom postavomfeniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:02Da bi Velez dobit a Brest sta bude bude, bit ce tvrda i teska utakmica domarali igrace il ih ne odmarali
Kova
Hebib Dupovac Miličević Pidro
TSS (barem 45 min) Oremuš
Jukić Velkovaki Fanimo
Ahmetović 45 min i Hare
FKS
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izvesti najjaču ekipu protiv Mostaraca i pobijediti.
Ne brukaj nashamsik je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:02Svaka na mjestu... Još ako uđemo u grupnu svi će ptofitirati kako ja znma da svaki klub dobije neki nova ili griješim... Iskreno sam ih volio, ali ovdje su ispali **** ona teška zato ih treba nabušiti ali ono bašVenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 avg 2020, 12:49Eh.... Naizgled jest ružno sa njihove strane, ali opet i razumljivo. Misle da su nanjušili krv i služe se svim sredstvima da dođu do bodova. Nažalost, ne mogu, ili neće da shvate da što duži evropski opstanak dobar i po njih, pogotovo što najavljuju napad na mjesta koja vode u istu. Oni ako su bolji, pobijedit će i sutra i u toj nekoj odgođenoj utakmici.
+1ajdohordas je napisao/la: ↑22 avg 2020, 12:14Pljuvali yebavali sve što nema para, došao investitor...
Jeli problem odigrati u 4 dana dvije tekme, pa fino poslije Veleza u oporavak u ledenu saunu i guzove hladi. Nije to neki napor. Zinedina protiv Veleza, Pidru, Handzica.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, JavierBosnia, keli, nedimmmm1337 i 52 gosta.