FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo i ja cu prvi put reci da sutra ni bod nije los...ma oprostio bi im i poraz ako ce zapeti 200% i damu ostaviti protiv Bresta
Svi ste nesto hladni i pametni sad, a kad ja kazem da su khurac nafurani, pisu mi epopeje kako se trebamo ugledat na zelju....eto cucnu forma i ne osta nista....
Mi jos nismo na 80%....
Mi jos nismo na 80%....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Amkecc 
Gotivim Rahmanovića, ali realno , nije on dobar psihički 100%.
I pored ovog udaranja, još jednom je gurnuo nekog njihovog u našem šesnaestercu.
Hladno je mogao da popije crveni karton i šta bi mi onda ?
Često remeti disciplinu, 2-3 puta je bio suspendovan kod nas.
Ja bih iskreno gledao da se što prije proda, bez obzira na igračke kvalitete.
I pored ovog udaranja, još jednom je gurnuo nekog njihovog u našem šesnaestercu.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala Bogu pa se ti i slicni tvom razmisljanju ne pitate.Testo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:03Gotivim Rahmanovića, ali realno , nije on dobar psihički 100%.
Amkec je motor ove ekipe, najveci fakin u ekipi i mudonja.
Vela havle sta ljudi pisu
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Hvala Bogu pa nema VAR-a i hvala Bogu što pomoćne sudije nisu vidjele ove situacije.Lakoste je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:06Hvala Bogu pa se ti i slicni tvom razmisljanju ne pitate.Testo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:03Gotivim Rahmanovića, ali realno , nije on dobar psihički 100%.
Onda ne da ne bi imali motor ekipe, nego bi igrali sa 10 igrača.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Isto i ja mislim,ako zelimo dobro sto prije ga prodat i za 100k,lik je udaren u glavu..**** ti njegove kvalitete ako svaku dobija zuti i predje najmanje km u ekipi,vise stoji po terenuTesto je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:03Gotivim Rahmanovića, ali realno , nije on dobar psihički 100%.
Ne znam sto se velicaju nepromisljenja udaranja i reakcije Rahmanovica. Pa svaki drugu utakmicu visi da dobije crveni. I sta onda, crveni u 35. ili 55. min? Ekipa ostavljena na cjedilu.
- FKS -
Igrac koji je spreman ekipu ostaviti na cjedilu nije koristan, pa makar on bio i Messi licno. Ne postoji nacin da se opravda ovakav nacin ponasanja na terenu. U redu je nekada udariti protivnika tokom neke akcije, ukoliko i protivnik tuce tokom cijelog meca, ali takve situacije se moraju znati ocijeniti i faul mora doci u igri, dakle fudbalski. Ovo sto Amar radi je crveni karton, bez obzira sto ga nije ni udario. Odlican igrac sa katastrofalnim razmisljanjem. Propustio prvi mec u ligi i odmah u naredna dva dobio dva zuta kartona. Protiv TC udara njihovog stopera na 30m od gola i to u situaciji kada ne moze doci do lopte, niti taj stoper moze s njom uraditi ista korisno. Za ovakve igrace je sevap uvesti u Pravilnik novcane kazne za bespotrebne kartone i seljacko ponasanje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Sto znaci nema ga ni u Ligi sampiona jer valjda prvo treba biti registrovan u nasem savezu
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ništa Amaru za svaki žuti karton odbiti od plate, za crveni pola plate, za ne sportsko ponašanje na terenu generalno isto odbiti dio od plate. Ništa govoriti i disciplinske neke uvoditi, pa nisi u školi ili u zatvoru, ko dijete neko ili zatvorenik, samo od plate odbiješ, ako pita što, ti samo pokažeš, pa izvoli opet.
Novcane kazne za kartone postoje vec u pravilima kluba i naplacuju se...Napapijri je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:51Igrac koji je spreman ekipu ostaviti na cjedilu nije koristan, pa makar on bio i Messi licno. Ne postoji nacin da se opravda ovakav nacin ponasanja na terenu. U redu je nekada udariti protivnika tokom neke akcije, ukoliko i protivnik tuce tokom cijelog meca, ali takve situacije se moraju znati ocijeniti i faul mora doci u igri, dakle fudbalski. Ovo sto Amar radi je crveni karton, bez obzira sto ga nije ni udario. Odlican igrac sa katastrofalnim razmisljanjem. Propustio prvi mec u ligi i odmah u naredna dva dobio dva zuta kartona. Protiv TC udara njihovog stopera na 30m od gola i to u situaciji kada ne moze doci do lopte, niti taj stoper moze s njom uraditi ista korisno. Za ovakve igrace je sevap uvesti u Pravilnik novcane kazne za bespotrebne kartone i seljacko ponasanje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa da je bio VAR, a i da su sudije zeljele, odnosno da nisu pustale ragbi igru, isto tako bi i velsani bili na rubu crvenog kartona.Testo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:26Hvala Bogu pa nema VAR-a i hvala Bogu što pomoćne sudije nisu vidjele ove situacije.Lakoste je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:06Hvala Bogu pa se ti i slicni tvom razmisljanju ne pitate.Testo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:03Gotivim Rahmanovića, ali realno , nije on dobar psihički 100%.
Onda ne da ne bi imali motor ekipe, nego bi igrali sa 10 igrača.
Od onog nokauta Salcina poslije auta, pa do situacije kada je povrijeden.
Yebo te ekipa koja nema igraca da povuce ostale, da im digne adrenalin, da poginu na terenu.
Dosta je bilo picica na terenu koje su mesari iz bosanskih vukojebina udarali, a mi fer play njegovali.
Neka se potuku ako treba, ali bar vidis da imaju srce, da imaju muda i ne daju na sebe i ekipu.
Pa da su mene onako tukli cijelu utakmicu kao Amara, ja bi nogu otkino nekome...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Na ovim slikama s treninga Šerbercic i Sušic rade s ekipom, Salcina nema na slikama sto ne znaci da ne trenira. Vjerujem da ce Sušic i Besim dobit poluvrijeme protiv veleza ako pokazu da su spremni onda ih u Brestu gurnuti odma.
Ima li danas bordo sedmica ??
Ima li danas bordo sedmica ??
-
- Kontakt:
Ahmetović je babo, Rahmanović je tata.
Now say my name.
"Heisenberg"
You're Goddamn right
"Heisenberg"
You're Goddamn right
- ElCartel11
- Kontakt:
Nama je Dinamo sansa koja se mozda nece ponoviti iducih 5-6 godina. Ove godine se sve lijepo poklapa, da moramo iskoristilti ovo stvarno.
Halalim im i poraz sutra (u slučaju da izadjemo sa skroz izmjesanim sastavom) u slučaju, da budu prvotimci moze i remi proci opet cemo za bod smanjiti zaostatak
Zamisli 2 pretkolo igras sa Brestom. Sansa samo takva i malo cu, da kudim hadziju i upravu sto se nismo na vrijeme pojacali sa napadacem. Znaci prodjes Brest imas zagarantovan play off, a kako nas krenulo ove godine u LP mozda i u 3 pretkolu izvucemo malo "slabiji" klub protiv kojeg se možemo nositi.
Ali eto ako nista za nadati se, da ce barem do sept (kad je od 15.9 na rasporedu 3 pretkolo LP, a u LE cini mi se tek od 23.9, doci taj napadac i da se TSS konacno oporavi i nase sanse znatno rastu).
Halalim im i poraz sutra (u slučaju da izadjemo sa skroz izmjesanim sastavom) u slučaju, da budu prvotimci moze i remi proci opet cemo za bod smanjiti zaostatak

Zamisli 2 pretkolo igras sa Brestom. Sansa samo takva i malo cu, da kudim hadziju i upravu sto se nismo na vrijeme pojacali sa napadacem. Znaci prodjes Brest imas zagarantovan play off, a kako nas krenulo ove godine u LP mozda i u 3 pretkolu izvucemo malo "slabiji" klub protiv kojeg se možemo nositi.
Ali eto ako nista za nadati se, da ce barem do sept (kad je od 15.9 na rasporedu 3 pretkolo LP, a u LE cini mi se tek od 23.9, doci taj napadac i da se TSS konacno oporavi i nase sanse znatno rastu).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

Kakav je ovo samo doktor ,najpozitivniji najbolji i najborbeniji igrac FKS, ovakvog jednog je dobro imat samo da ti bude u ekipi ne mora ni igrat.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ko gos kaze da kao igrac ne valja je vec amijesno ali ovo sa zutim i udaranjem igraca a prekid je ... To je vec za svaku osudu. Imas kad i kako biti fakin i bez toga. Jednom kad se obije o glavu na lomaci ce se paliti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.