FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
16 fasovali u 4 kola.
3 gola fasovaše od TC sa igračem više.
I mi, ekipa koja je sve sažvakala sa 50% snage, im kao nismo uspjeli zabiti bar jedan. Sramota. I nedokučivo. Jednostavno nemoguće.
3 gola fasovaše od TC sa igračem više.
I mi, ekipa koja je sve sažvakala sa 50% snage, im kao nismo uspjeli zabiti bar jedan. Sramota. I nedokučivo. Jednostavno nemoguće.
Željezničar za život cijeli!
Veci samar Zeljkan odavno nije dobio....ali ovo ce se zaboravit ako bi prosli maccabi
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Nije me ni onaj poraz od Veleza toliko zabolio, zbog kojeg smo na kraju izgubili titulu, koliko ovaj sinoc. Haj' sto nisi pobijedio, nego nisi mogao postici gol ekipi koja je do sinoc primala cetiri gola u prosjeku po utakmici. S druge strane mi k'o biva nekakvi favoriti, prvi na tabeli, druga ekipa po efikasnosti, neporazeni... Ne kontam?!
Odbrana mnogo sigurnije izgleda sa Fejzićem na golu dok ne nađemo nekog boljeg. Možda ja griješim al čini mi se da je Kosorić u tandemu sa Ikićem igrao na drugoj strani i da je tamo mnogo konkretniji. Amar je pametno izvadio Sinišu iz igre jer on sa svojim mentalitetom i lošom situacijom na terenu sigurno bi do kraja zaradio žuti karton i ne bi ga imao u narednoj utakmici. Šehić prve četiri utakmice dosta dobar, danas kao i drugi pogubljen. Naročito u zadnje dvije utakmice Štilić je jako loše izvodio kornere, probati s nekom drugom opcijom. Štili više leže ubaćaji sa kraćih distanci, a ne kada lopta dugo putuje. Protiv Radnika u mladom Gasalu sam više vidio nego u svim dosadašnjim partijama Subašića. Jurčić nije spektakularno odigrao prvo poluvrijeme ali velika greška bilo je vaditi ga iz igre, Lendrić sigurno najbolji i jedini koliko toliko u utakmici a promašaji ko promašaji obično se i dešavaju kada zaslužiš ovakav krajnji rezultat. Da falio je Dado jer zadnju i prednju liniju nije imao ko povezati. Zato smo i imali dosata problema kada je Mladost išla ka našem golu.
Amar i igrači sami su sebi napravili nepotreban pritisak i sada Amar neka ovo rješava. I to odmah protiv Makabija, nema predaje i izgovora, ako može Mladost nas možemo i mi Makabija. Veća je razlika u kvaliteti izmeđe nas i Mladosti, nego između Izraelaca i nas. Prema tome Amare drugom priču pričaj a u četvrtak muda (i pamet) na teren, sinoć ti ljudi dokazaše da može.
Amar i igrači sami su sebi napravili nepotreban pritisak i sada Amar neka ovo rješava. I to odmah protiv Makabija, nema predaje i izgovora, ako može Mladost nas možemo i mi Makabija. Veća je razlika u kvaliteti izmeđe nas i Mladosti, nego između Izraelaca i nas. Prema tome Amare drugom priču pričaj a u četvrtak muda (i pamet) na teren, sinoć ti ljudi dokazaše da može.
Ne ulijevajte sebi laznu nadu za Maccabi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ovo igračima treba ko parolu postavitValter je napisao/la: ↑22 avg 2020, 10:05

Jesi i ti u fazonu pisao "ja se ne bojim jer znam koliko smo jaki"?irfo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:48Kaze se jutro je pametnije od veceri, ali evo jutro dodje a gorak ukus jos jaci. Ne pamtim kad mi je ovako tesko pao jedan poraz. Poslije onakve euforije, navijacke akcije, ujedinili se svi, docekujes haman drugoligasa i ti ono priredis? Sramota!
Dolazi ti ekipe koja se jedva skrpila, plate odavno nisu primili, pripreme jedva prosli, trener ne zna jel doso ili poso, igraju im djeca bukvalno i ocitaju ti lekciju na TVOM terenu.
Kosoric svaku odigrao bez greske od kako se vratio a jucer protiv Hadzica isto ko da je protiv Mbappea igro, bukvalno svaki duel je dobio Hadzic, svaka lopta koja je padala na nasu polovicu je bila njegova, penzioniso ga je sinoc. Potpuno pogresan pristup i postavka igri. Jedini koji su sinoc imali pravi pristup su bili Miletic, Lendric i Juricic. Jedini kod kojih se moglo vidjet da im je stalo. Pogresan potez je bio izbacivanje Luke iz igre. Ako se iko pito zasto Stilic nije uspio vise u karijeri moglo se vidjeti sinoc. Ne pamtim da je i jedan igrac onako podcjenio protivnika kao on Mladost, neke pete, neko dizanje lopti, laznjaci, ko da je doso termin da igra. Sehicu ne mogu zamjerit, jer je jos dijete i normalno da ce biti jos ovakvih slabih partija, oscilacije su normalne kod mladih igraca. A za Veselog je receno sve, nemam potrebe nista dodati.
Amarov poraz kako god, ne moze se ovo desavati poslije proslogodisnjih prosipanja bodova na Grbavici, opet cemo izgubiti na isti nacin.
A sta tek reci o tom famoznom desnom krilu, kolko . .tragamo do sad bi doveli reinkarniranog Messija, godinu i po dana mi nismo sposobni naci krilo, pa sramota stvarno vise, dovedite bukvalno bilo koga jer je i to bolje od nista.
Borili bi se za titulu a jedino krilo u ekipi Veselinovic koje je trebalo sutnut prije godinu dana. U Izraelu se samo sacuvati neke sramote, svi iza lopte, pa sta bude, mi smo milion svjetlosnih godina iza tog nivoa.
Hvala im jos jednom svima sto su mi se posrali u vikend![]()
-
- Kontakt:
Uzasan poraz Sto posto se slazem. Ali ljudi dragi mogli smo im zabit 3/4 gola hladno, osim Hadzica malog kitara koji se nalozio da igra protiv najveceg kluba u drzavi nisu nam nista mogli. Danas svi igraju sve sportove I svako moze pobjediti svakoga, desi se jbg. Razmislite malo, svjesni ste ekipe kakvu imamo, a onda je propast svijeta sto smo zijanili sinoc, a score nam 4/5utakmica na pocetku sezone, ne kontam..
Ljudi dragi ne ofirajte se!! **** Uprave, Amara, igrace strucne stabove etc. Sve je to prolazno, Nas Željo je vjecan I nikad vam nece okrenuti ledja i uvijek ce biti tu za vas kad sve krene po zlu I kad vas svi ljudi na svijetu izdaju, Zato postujte to i budite za svog Želju uvijek tu.
Ima losih stvari Naravno, ali ne treba zlonamjerno pricati o tome I biti zajedljiv Jer to je nasa porodica, a o svojoj porodici ne pricas sranja po ulici...Trebamo zajedno podrzat, izbodrit, napravit boljima na bilo koji nacin mozemo, sve ljude koji su u ovoj expediciji osvajanja titule za 100. Godisnjicu Jer jedino svi zajedno mozemo to ostvariti.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!!!
Ljudi dragi ne ofirajte se!! **** Uprave, Amara, igrace strucne stabove etc. Sve je to prolazno, Nas Željo je vjecan I nikad vam nece okrenuti ledja i uvijek ce biti tu za vas kad sve krene po zlu I kad vas svi ljudi na svijetu izdaju, Zato postujte to i budite za svog Želju uvijek tu.
Ima losih stvari Naravno, ali ne treba zlonamjerno pricati o tome I biti zajedljiv Jer to je nasa porodica, a o svojoj porodici ne pricas sranja po ulici...Trebamo zajedno podrzat, izbodrit, napravit boljima na bilo koji nacin mozemo, sve ljude koji su u ovoj expediciji osvajanja titule za 100. Godisnjicu Jer jedino svi zajedno mozemo to ostvariti.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!!!
Željo je religija i život.
Jesam
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne lozite se za Makabi ako se sad nismo vratili u realnost kad cemo, također nakon pauze pred Zrinjski i Siroki da se poklopimo usima pred utakmice i nadamo se najboljem.
Uprava je na potezu da uradi nesto konkretno na primjer da rodi pare gazdi Amaru za igrace na zimu ili ranije.
Uprava je na potezu da uradi nesto konkretno na primjer da rodi pare gazdi Amaru za igrace na zimu ili ranije.
Mjau !
Ne ne ono je juce bila pljacka.Lopte odlaze u aut promasuje se namjerno Stila dodaje lopte drugim Sehicu se lopte odbijaju Subasicu bjeze lopte Kosoric ko amater.Pljacka za 100 kluba i hrakanje navijacima u sred usta.
I ti bindo dos'o na svoje? 'ebo li te ''gazda Amar'' u glavu lobotomiranu!Machak je napisao/la: ↑22 avg 2020, 10:43Ne lozite se za Makabi ako se sad nismo vratili u realnost kad cemo, također nakon pauze pred Zrinjski i Siroki da se poklopimo usima pred utakmice i nadamo se najboljem.
Sinoc na terenu po izgledu isti onih 11 iz prva 4 kola, a po igri ko da se ni u putu nisu sreli. Isto ko da nam je dvojnike svih neko uvalio, ali bukvalno. Ne mogu da vjerujem da se to moze za nekoliko dana desiti. Jos ona prijateljska prije 2-3 dana 8 komada i odjednom ne mozes nijedan.
Kako amar nafali tog hadzica, pomislio bi da se radi o messiju
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pitanje je kakve su pripreme imali u tom Swisshotelu dan prijeLjoZee je napisao/la: ↑22 avg 2020, 10:49Sinoc na terenu po izgledu isti onih 11 iz prva 4 kola, a po igri ko da se ni u putu nisu sreli. Isto ko da nam je dvojnike svih neko uvalio, ali bukvalno. Ne mogu da vjerujem da se to moze za nekoliko dana desiti. Jos ona prijateljska prije 2-3 dana 8 komada i odjednom ne mozes nijedan.

-
- Kontakt:
Ono sinoc covjek prosto ne moze objasniti,i ne vrijedi puno pricati. Za ono je isprika samo 3 boda iz Sirokog plus pobijeda protiv Zrinjskog. Bar za mene. Jer ono sinoc je neoprostivo. Ja nepamtim da sam gledao losije ekipe u premijer ligi u zadnjih par godina od one Mladosti u predhodnih par tekmi.
Mogu da razumijem da ocekujes laganu pobijedu. Mogu da razumujem da se uvuce nervoza nakon pola sata ,plus jos gubis 1-0 .
Nasi su sinoc izasli na teren isto kao da su prvu tekmu izgubili 4-0 pa im treba pobijeda od 5 razlike.
Takav su onu sebi pritisak nabili jer su izasli sa mislima da ih nakantaju kao Borac ili Tuzla.
Zato i jesu zurili i zato su i nonsalantno cuvali onog malog Nedima.
I hajde sve razumujem to nije ovo prvi put u svihetu fudbala da se desi.
Ali sinoc je ona tekma pokazala koliko smo mi losi kada se treba nositi sa ulogom favorita i kada te ne ide a moras dobiti.
E tu se vidi oreo sampiona. Ceesto ja prvi kazem kako oni smetljari guzovace dobijaju. Tako su i sad igrali tako su i prije korone igrali 7 utakmica. Mi smo taj pobjednicki mentalitet izgubili. Mi dobijemo 4 od 4,ali onda ovo uradimo. Isto tako smo radili prije korone.
Znaci neznamo se nositi sa pritiskom. Evo 2 tekme gdje smo bili favoriti a to su Sloboda i ova sad,one prve tri su bile takve da nismo toliko bas favoriti bili,i lagano smonih sredili. A sa Slobodom patnja,a ova sinoc pogotovo.
Zakljucak je da nemamo dovoljno kvalitetnih rijesenja. Mozes krpit 3-4 puta,5 put vec ide teze.
Prosto ne mozes uci u sezonu bez krila. U nasoj ligi 8 ekipa ima bolja rijesenja na krinim pozicijama od nas.
Ne moze ti Sedad ili Gasal vadit tekmu sinoc,kad si im pripremio takav pritisak . Oni su oba bolji od 90 posto igraca Mladosti,ali u onim okolnostima i iskusnijim se noge svezu.
Mada i da sve ovo nekako uvazim. Opet ponavljam ne razumujem kako si mogao izgubiti od onakve ekipe.
Kaze svaki je pad dobar da te spusti i da izvuces neku pouku,ondije sinoc je jedina pouka da smo debili Tito nas **** od koga smo uspijeli izgubiti 3 boda .
Sto je najgore postoji migucnist da ce ovi ispod nas nekako podijelit ili gubit bodove,sto ce ovaj poraz jos vise bolnijim ucinit
Mogu da razumijem da ocekujes laganu pobijedu. Mogu da razumujem da se uvuce nervoza nakon pola sata ,plus jos gubis 1-0 .
Nasi su sinoc izasli na teren isto kao da su prvu tekmu izgubili 4-0 pa im treba pobijeda od 5 razlike.
Takav su onu sebi pritisak nabili jer su izasli sa mislima da ih nakantaju kao Borac ili Tuzla.
Zato i jesu zurili i zato su i nonsalantno cuvali onog malog Nedima.
I hajde sve razumujem to nije ovo prvi put u svihetu fudbala da se desi.
Ali sinoc je ona tekma pokazala koliko smo mi losi kada se treba nositi sa ulogom favorita i kada te ne ide a moras dobiti.
E tu se vidi oreo sampiona. Ceesto ja prvi kazem kako oni smetljari guzovace dobijaju. Tako su i sad igrali tako su i prije korone igrali 7 utakmica. Mi smo taj pobjednicki mentalitet izgubili. Mi dobijemo 4 od 4,ali onda ovo uradimo. Isto tako smo radili prije korone.
Znaci neznamo se nositi sa pritiskom. Evo 2 tekme gdje smo bili favoriti a to su Sloboda i ova sad,one prve tri su bile takve da nismo toliko bas favoriti bili,i lagano smonih sredili. A sa Slobodom patnja,a ova sinoc pogotovo.
Zakljucak je da nemamo dovoljno kvalitetnih rijesenja. Mozes krpit 3-4 puta,5 put vec ide teze.
Prosto ne mozes uci u sezonu bez krila. U nasoj ligi 8 ekipa ima bolja rijesenja na krinim pozicijama od nas.
Ne moze ti Sedad ili Gasal vadit tekmu sinoc,kad si im pripremio takav pritisak . Oni su oba bolji od 90 posto igraca Mladosti,ali u onim okolnostima i iskusnijim se noge svezu.
Mada i da sve ovo nekako uvazim. Opet ponavljam ne razumujem kako si mogao izgubiti od onakve ekipe.
Kaze svaki je pad dobar da te spusti i da izvuces neku pouku,ondije sinoc je jedina pouka da smo debili Tito nas **** od koga smo uspijeli izgubiti 3 boda .
Sto je najgore postoji migucnist da ce ovi ispod nas nekako podijelit ili gubit bodove,sto ce ovaj poraz jos vise bolnijim ucinit
E da nam je to trenutno najveci problem...

Nek hvali koga hoce.
To je to, isto kao prosle sezone. Gdje i kad se najmanje nadas uzet ces puni plijen, ali ces isto tako izgubiti kad najmanje se nadas. Ako Uprava ne moze naci pare za krila neka idu odmah. I ovako smo zakasnili, a krpit se citavu polusezonu na tim pozicijama ne mozemo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑22 avg 2020, 10:53Ali sinoc je ona tekma pokazala koliko smo mi losi kada se treba nositi sa ulogom favorita i kada te ne ide a moras dobiti.