FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 22 avg 2020, 02:22

delinjo je napisao/la:
22 avg 2020, 02:21
kako cemo zavaliti kad je poslao 16 balona u 16...ako ce ovako preko kurca igrati neka ga u Apoelu majke ti
Cini mi se da je pred kraj Bekric izvodio kornere i nista bolje to nije bilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 avg 2020, 02:23

mi smo imali u 5 utakmica oko 70 kornera...ni jednu nije ubacio kako treba od 70 jebote zivot
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 avg 2020, 02:28

delinjo je napisao/la:
22 avg 2020, 02:23
mi smo imali u 5 utakmica oko 70 kornera...ni jednu nije ubacio kako treba od 70 jebote zivot
Ma skroz slabo mi dajemo golove nakon kornera generalno. Rijetko kad ubode neko da zavali. Tekma ubila se za rubriku “Vjerovali ili ne” po svemu.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 02:34

Hvala ti Boze pa je Amar Osim na klupi, pa nikome nije palo na pamet trenera goniti. Ovako imamo kontinuitet sto je ipak dosta bitno, jos kad imas trenera koji zna, miran san.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 avg 2020, 02:43

Tristan10 je napisao/la:
22 avg 2020, 02:34
Hvala ti Boze pa je Amar Osim na klupi, pa nikome nije palo na pamet trenera goniti. Ovako imamo kontinuitet sto je ipak dosta bitno, jos kad imas trenera koji zna, miran san.
Ma on izvlaci maksimum. I danas su stvorili dosta prilika i da su dvije samo iskoristili top. Mladost imala dvije sanse od cega je jedna gol, a sam Lendric imao 3 100%. Da su bar jedan zabili i da Kosoric nije napravio onu gresku odlicno, ali nas kad krene, krene bilo negativno ili pozitivno. Nema sredine.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 22 avg 2020, 02:54

Nadam se da ce Amar ili neko od pomocnika vise paznje posvetiti Eldaru Sehicu na treninzima. Nek mu objasne da ofanzivna igra nije da se konstantno zalijeces ko sivonja i da to imas samo u svom napadackom repertoaru. Mora izmisliti ako treba neki dribling, poraditi dosta na centarsutu, mnogo raditi na slabijoj desnoj nozi, da moze iznenaditi protivnika itd. Skoro svaki njegov centarsut je preslab, jednostavno napamet centrira, rijetko kad podigne glavu da vidi sta radi i onda posalje sporu loptu po zemlji koja zavrsi tacno na nozi protivnickog stopera.

Ova jucerasnja njegova partija je horor. Toliko greski, toliko izlazenja van terena sa loptom u nogama. On moze proci sa loptom samo ako dobije loptu u prostor i onda se on zaleti i centrira kako sam vec napisao. To je lose.

Protiv Borca je npr. odigrao maestralno u odbrani, stavio Zakarica u dzep. Pokazao je da ima potencijal ali mora jos puno raditi i popravljati nedostatke..

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 22 avg 2020, 03:12

delinjo je napisao/la:
22 avg 2020, 02:23
Štilu je očigledno ona povreda pred početak sezone dosta poremetila i treba mu još par utakmica da uhvati ritam i uđe u formu. Osim one dvije asistencije protiv Slobode, treba biti realan pa reći da ništa specijalno nije pokazao. Nije to ni blizu nivoa na kojem je igrao prošle sezone.
1921

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 22 avg 2020, 04:34

Užasno, najveća rupa od golmana u ligi i nisu bili u stanju gol zabiti, protiv Borca frajer ga sa centra lobovao, onaj mu zabio gol sa 30m kroz njega..
A Lendrić i Veseli ne mogu bazen da pogode
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 22 avg 2020, 06:57

Jutro.

Glavu gore.

Željezničar za život cijeli!

Nastrojeni
Kontakt:

Post Postao/la Nastrojeni » 22 avg 2020, 06:59

Ako nas jedan poraz može natjerati da ovoliko ružnih riječi napišemo, onda se trebamo dobro zapitati ko smo i šta smo!? Ni prvi ni posljednji, skupit se i gurat dalje.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 22 avg 2020, 07:19

Bio je ovo finalni test, jesmo li ili nismo. I nismo, nažalost. Prospeš takav start na najlakšoj mogućoj utakmici u ligi. Opet nas košta to što smo kokuzi i što bolje od rekovalescenata i 35+ povratnika ne možemo dovesti. Prošlu sezonu smo se oslonili na Bogičevića kao jedinog stopera sa klupe, sada smo skoro bez krila i jedog. To ozbiljne ekipe sebi ne mogu priuštiti. Bojim se da tek sad predstoje problemi.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 22 avg 2020, 07:25

Nastrojeni je napisao/la:
22 avg 2020, 06:59
Ako nas jedan poraz može natjerati da ovoliko ružnih riječi napišemo, onda se trebamo dobro zapitati ko smo i šta smo!? Ni prvi ni posljednji, skupit se i gurat dalje.
Zar postoji neko opravdanje za ovaj poraz?
1. Domaći teren i ekipa koja je primila 16 golova u 4 kola i trebamo biti zadovoljni, ovo je krivično djelo.

Bilo je poraza i bit će ih nažalost, ali ovakvo brukanje na domaćem terenu nikad mi neće biti jasno. Još sam pod šokom, da nismo raspalu Mladost uspjeli da pobijedimo.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 22 avg 2020, 07:33

Mamba21 je napisao/la:
22 avg 2020, 07:25
Nastrojeni je napisao/la:
22 avg 2020, 06:59
Zar postoji neko opravdanje za ovaj poraz?
1. Domaći teren i ekipa koja je primila 16 golova u 4 kola i trebamo biti zadovoljni, ovo je krivično djelo.

Bilo je poraza i bit će ih nažalost, ali ovakvo brukanje na domaćem terenu nikad mi neće biti jasno. Još sam pod šokom, da nismo raspalu Mladost uspjeli da pobijedimo.
Ma shvatam i ljude koji pokušavaju biti pozitivni. Jednostavno toliko loših stvari ovih godina nam se desilo da im je muka od toga i neće ako ništa da razmišljaju negativno.
Ali ovo je realno poraz koji te u startu izbacuje iz svega. Izgubio si kući od najgore ekipe u ligi. To je kraj. Ne znam ni jednog prvaka unazad koliko godina da je uzeo titulu a izgubio od najgore ekipe lige na domaćem terenu.

iguita

Post Postao/la iguita » 22 avg 2020, 08:00

Vec godinama najslabija karika ekipe je nas medicinski tim. Puno konkretnih razloga ima za ovu tvrdnju .

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 avg 2020, 09:03

Dodje i jutro, nista pametnije. Ej od koga mi izgubismo!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 22 avg 2020, 09:29

Toliko karata,toliko čekanje i onda 0:1 :bow: kapa do poda "fudbaleri"
Rodjeni su pitarske picke!

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 22 avg 2020, 09:34

Lobotomci jedni sve neki instant navijaci idemo sljedece kolo jos jacee

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 22 avg 2020, 09:46

E fin su nam šok priredili puleni, nema šta. I to najviše oni od kojih najviše očekuješ. Budim se jutros i ne mogu da vjerujem da su fasovali od Mladosti. Epska bruka i sramota.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 avg 2020, 09:48

Kaze se jutro je pametnije od veceri, ali evo jutro dodje a gorak ukus jos jaci. Ne pamtim kad mi je ovako tesko pao jedan poraz. Poslije onakve euforije, navijacke akcije, ujedinili se svi, docekujes haman drugoligasa i ti ono priredis? Sramota!
Dolazi ti ekipe koja se jedva skrpila, plate odavno nisu primili, pripreme jedva prosli, trener ne zna jel doso ili poso, igraju im djeca bukvalno i ocitaju ti lekciju na TVOM terenu.
Kosoric svaku odigrao bez greske od kako se vratio a jucer protiv Hadzica isto ko da je protiv Mbappea igro, bukvalno svaki duel je dobio Hadzic, svaka lopta koja je padala na nasu polovicu je bila njegova, penzioniso ga je sinoc. Potpuno pogresan pristup i postavka igri. Jedini koji su sinoc imali pravi pristup su bili Miletic, Lendric i Juricic. Jedini kod kojih se moglo vidjet da im je stalo. Pogresan potez je bio izbacivanje Luke iz igre. Ako se iko pito zasto Stilic nije uspio vise u karijeri moglo se vidjeti sinoc. Ne pamtim da je i jedan igrac onako podcjenio protivnika kao on Mladost, neke pete, neko dizanje lopti, laznjaci, ko da je doso termin da igra. Sehicu ne mogu zamjerit, jer je jos dijete i normalno da ce biti jos ovakvih slabih partija, oscilacije su normalne kod mladih igraca. A za Veselog je receno sve, nemam potrebe nista dodati.
Amarov poraz kako god, ne moze se ovo desavati poslije proslogodisnjih prosipanja bodova na Grbavici, opet cemo izgubiti na isti nacin.
A sta tek reci o tom famoznom desnom krilu, kolko tragamo do sad bi doveli reinkarniranog Messija, godinu i po dana mi nismo sposobni naci krilo, pa sramota stvarno vise, dovedite bukvalno bilo koga jer je i to bolje od nista.
Borili bi se za titulu a jedino krilo u ekipi Veselinovic koje je trebalo sutnut prije godinu dana. U Izraelu se samo sacuvati neke sramote, svi iza lopte, pa sta bude, mi smo milion svjetlosnih godina iza tog nivoa.
Hvala im jos jednom svima sto su mi se posrali u vikend :salut:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 22 avg 2020, 09:57

Ja ne znam jesmo li mi sinoc gledali istu utakmicu, ili sta vec, ali ja sinoc nisam vidio dobrog pojedinca. Svi su mi na svoj nacin, u najmanju ruku bili losi. A, da ce bit guravo primijetio sam vec nakon onog Ericevog srljanja...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 41 gost.