Koji slobodnjak Ronalda

lijepa utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nije autogol, mada mislim da se gol pripisuje Pepeulosmi je napisao/la:Nek mi neko kaze,Jel Ronaldo sad ima 18 ili 17 golova,dal mu se onaj gol protiv sosieada prepisuje ili je gleda kao Autogol.?
17losmi je napisao/la:Nek mi neko kaze,Jel Ronaldo sad ima 18 ili 17 golova,dal mu se onaj gol protiv sosieada prepisuje ili je gleda kao Autogol.?
Pa ja slusam na areni,kazu sad Ronaldo ima 18 golova.Nema sta sad cekamo Messijevu reakciju na Ronaldov gol!miky_hz je napisao/la:17losmi je napisao/la:Nek mi neko kaze,Jel Ronaldo sad ima 18 ili 17 golova,dal mu se onaj gol protiv sosieada prepisuje ili je gleda kao Autogol.?
E jbg, dobru je sansu imaoToxicity je napisao/la:Pa nevjerovatno kako ovog Benzemu neće gol u Primeri...
hahahahahahahahahaha baš je polumrtavNail for Real je napisao/la:E jbg, dobru je sansu imaoToxicity je napisao/la:Pa nevjerovatno kako ovog Benzemu neće gol u Primeri...Bas bih volio tog Moratu da vidim
EDIT: Mourinho p.icka ubaci polumrtvog Granera
Meni se čini i da Carvalho neće moći igratLos_Blanos2 je napisao/la:5 zuti karton za xabijanece igrati protiv seville kao i marcelo, sranjeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.