Koja im 2 startera ne igraju? Znam da Denveru ne igraju, za Utah ne znam
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 21 avg 2020, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cuj koja dva,gledas li ti NBA @jham il iskljucivo Denver 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Fakar mi nisu jasni ljudi koji ekipe poput Denvera i Clipersa smatraju ozbiljnim.
23
Ja vidim Conleya na parketu, ili je ovaj neki drugi?
- Nail for Real
- Kontakt:
Da, Conley se vratio. Bogdanovic samo fali.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Izgleda da niko ne gleda ovu utakmicu sem tebe,jesmo se povaljali bezze 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
denver ima isti problem kao i portland, tri defanzivne rupe u startnoj petorci, i automatski nisi ozbiljan kontender. s tim da je stvar jos gora jer ti jedna od rupa igra centra...pored njega ofanzivno limitirani gobert izgleda kao wilt chamberlain.
ako ispadnu od ovakve Jute bez Bojana, morat ce se vise pricati o Jokicevoj odbrani koji sve zasjeni asistencijama, tricama i ostalim...mediji su preblagi pra njemu u odnosu na to kako igra, to jest ne igra odbranu
ako ispadnu od ovakve Jute bez Bojana, morat ce se vise pricati o Jokicevoj odbrani koji sve zasjeni asistencijama, tricama i ostalim...mediji su preblagi pra njemu u odnosu na to kako igra, to jest ne igra odbranu
Sto je najgore i navijaci su, pogledaj eto malo realgm ako tamo ulazis. Lik odbranu igra ocima dal imo 1 ili 5 faulova, da samo ruke digne u odbrani ne bi ni bekovi UTA toliko isli na polaganja, ovako znaju da ih ceka otvoren put prema kosu. On je solidan u timskoj odbrani, solidan u guranju pod kosem, ali kad mu neko krene direkt prema njemu on ko da je na basketu. Ma kakvi, i na basketu se bolja odbrana igra. Ja bi ovde probao malo sa Millsap, Grant, MPJ, Craig, Murray, imas opet visinu neces gubiti skok ali su Millsap i Grant dosta bolji u odbrani od somborca.AirRamiz je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:25denver ima isti problem kao i portland, tri defanzivne rupe u startnoj petorci, i automatski nisi ozbiljan kontender. s tim da je stvar jos gora jer ti jedna od rupa igra centra...pored njega ofanzivno limitirani gobert izgleda kao wilt chamberlain.
Utah ovo zavrsava sa 4-1, Denver je RS ekipa,PO su jako.losi, po meni bolje da Utah prodje zanimljiviji su za gledati.
Znas kako ono kazu,bolje pit jednu rahat nego dvije na vrat na nos kako vec...Neka njeg van parketa.
23
Denver r je neozbiljno usao u buble. Bili su dosta bopja prosle godine i u decembru u punom sastavu. Ne mozes bez bekova igrati
To je greska Malonea na pocetku restarta, uigravas nekakvu peforku s centrima a znas da neces imati ni jednog beka sutera kad pocne PO, mogao je komonto dati priliku Diopu ili Danielsu
- Nail for Real
- Kontakt:
Clarkson propustio otvorenu tricu, usao u reket i asistirao Gobertu, e nek sam i ovo dozivio.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
U Cavsima nit je dodavo nit pogadjo,nevjerica.Nail for Real je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:51Clarkson propustio otvorenu tricu, usao u reket i asistirao Gobertu, e nek sam i ovo dozivio.
23
Nista od Denvera...
Bice oni redovna playoff ekipa jos godinu, dvije kao i Utah al za nesto vise nemaju kvalitet jednostavno. Ko god prodje, svakako ispada od Clippersa i to je to.
Bice oni redovna playoff ekipa jos godinu, dvije kao i Utah al za nesto vise nemaju kvalitet jednostavno. Ko god prodje, svakako ispada od Clippersa i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.