Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Od narednog mjeseca ide emisija uvecer, preko sat vremena. Eto sad mi rekose.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- UstanikSBII
- Kontakt:
Šta se iduće kolo prenosi?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Sta je ovo, ** piše da Maccabi-Željo prenosi Moja TV Sport?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Da, BH Telekom kupio danas prava od kluba za prenos.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta je sa Sport Klubom, prošle sedmice se spominjalo da će vas oni prenosit
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kakav preokret, Baho opet slagao za SK 
Kad su već pod sponzorstvom Telecoma, čudo ipak nisu na BHT1. Tako je prošle godine bila tekma BATE-FKS, a domaća na MojaTV. Obje je sponzorisao Telecom

Kad su već pod sponzorstvom Telecoma, čudo ipak nisu na BHT1. Tako je prošle godine bila tekma BATE-FKS, a domaća na MojaTV. Obje je sponzorisao Telecom

Trebali su, ali ovi nasi usli u neku pricu sa BH Telekom pa oni prenose.
Aha hvala. Nego moram reći da si ti jedan od rijetkih navijača Željezničara, koji ovdje ne piše gluposti(ne prosipa fazone(Vijetnam, podstanari, Atalanta itd.)
Također činiš mi se kao neko s kim bi dosta nas ovdje moglo fino popričat, iako smo rivali. Nadam se da nisam pogriješio

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Koliko vidim lose reakcije navijaca zbog ovoga sto ce Mojatv prenositi,ali dobro ne cudi zbog ranijih iskustava sa istim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kako nece biti losa debili gladni para. Ne mogu da vjerujem da covjek mora placati dodatne dvije km da bi gledao utakmicu Evropa Lige, vecina nema moju tv. Ima li to igdje osim u ovoj nasoj napacenoj drzavi?
A dobro realno, iz ovog ugla i ja bi volio da smo mogli zakljucat prenos tekme s Atalantom
da je sto manje ljudi vidi...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Slazem se,taj zatvoreni sistem prenosa utakmica je apsurdan.zeljovac21 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:09Kako nece biti losa debili gladni para. Ne mogu da vjerujem da covjek mora placati dodatne dvije km da bi gledao utakmicu Evropa Lige, vecina nema moju tv. Ima li to igdje osim u ovoj nasoj napacenoj drzavi?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Po meni ne bi bilo loše da MojaTV stavi npr. 2KM za jedan mjesec gledanja na netu, tako nešto su uradili za one koji koriste MojuTV kao operatera
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma znao sam za korisnike da postoji ta ponuda za 1KM, nisam znao da ima takva ponuda i za nekorisnike

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Zundo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:02Aha hvala. Nego moram reći da si ti jedan od rijetkih navijača Željezničara, koji ovdje ne piše gluposti(ne prosipa fazone(Vijetnam, podstanari, Atalanta itd.)
Također činiš mi se kao neko s kim bi dosta nas ovdje moglo fino popričat, iako smo rivali. Nadam se da nisam pogriješio![]()

Za klub sa financijske strane je ovo super, ali za vecinu navijaca nije. Meni je draze da je klub prosao dobro u ovoj situaciji iskreno. Svakako je jedna tekma u pitanju.zeljovac21 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:09Kako nece biti losa debili gladni para. Ne mogu da vjerujem da covjek mora placati dodatne dvije km da bi gledao utakmicu Evropa Lige, vecina nema moju tv. Ima li to igdje osim u ovoj nasoj napacenoj drzavi?
Bit će vjrv opet i PPV za 2KM
Znaci izradili ove sa SK?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.