Ma jok.
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Jedno gradjenje?Citas li ti sta pisem? LAL imaju 31 off.skok u 2 tekme.15.5 u prosjeku.Ko je tome kriv?Lillard?CJ?lumani je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:02Ti nades jedno gradenje i zaboravis sve sto je dobro i to sve na -20 + svi igrali preko kurcaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:41Joj kad pocnu ljudi pricati o Nurkicevoj pauzi, a ja govorim o najobicnijem gradjenju.
Ljudi dragi, LAL im u 2 tekme imaju 31 off.skok!31!![]()
To je 15.5 u prosjeku,a da ironija bude veca, POR cesto igra Whitesidea i Nurkica zajedno.Znaci da je gradjenje ravno nuli!
Da im skacu bekovi LAL, jer oni grade atletske zvijeri poput ADa, Howarda i McGeea, ja bi razumio, ali im direktno skacu ova trojica i to ne nakon nekih preuzimanja, vec vrlo cesto u direktnim duelima, sto govori da je gradjenje uzasno.
Ovo nece moci trajati dugo, ako se trend nastavi, jer da ga je.bes, desice se jedna tekma gdje ce LAL ispogadjati sve zivo nakon off.skokova.
Za Hassana se slazem preko glave su mu uzeli 2,3 cista skoka a Nurkicu su izbili 1 loptu![]()
Ja kao da gledam Boguta ,postavljaj blokove 35 min,ni jedan lagani poen nije zabio.2 puta je bio u jakom dobrom polozaju i jako blizu kosa gdje mu je i mesto ,ali Melo se naravno dize na Shut.Jedan napad pored Kuza je jako lose zavrsio onaj naredni je bio dosta bolji.
Ko je krivNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 15:19Jedno gradjenje?Citas li ti sta pisem? LAL imaju 31 off.skok u 2 tekme.15.5 u prosjeku.Ko je tome kriv?Lillard?CJ?lumani je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:02Ti nades jedno gradenje i zaboravis sve sto je dobro i to sve na -20 + svi igrali preko kurcaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:41Joj kad pocnu ljudi pricati o Nurkicevoj pauzi, a ja govorim o najobicnijem gradjenju.
Ljudi dragi, LAL im u 2 tekme imaju 31 off.skok!31!![]()
To je 15.5 u prosjeku,a da ironija bude veca, POR cesto igra Whitesidea i Nurkica zajedno.Znaci da je gradjenje ravno nuli!
Da im skacu bekovi LAL, jer oni grade atletske zvijeri poput ADa, Howarda i McGeea, ja bi razumio, ali im direktno skacu ova trojica i to ne nakon nekih preuzimanja, vec vrlo cesto u direktnim duelima, sto govori da je gradjenje uzasno.
Ovo nece moci trajati dugo, ako se trend nastavi, jer da ga je.bes, desice se jedna tekma gdje ce LAL ispogadjati sve zivo nakon off.skokova.
Za Hassana se slazem preko glave su mu uzeli 2,3 cista skoka a Nurkicu su izbili 1 loptu![]()
Ja kao da gledam Boguta ,postavljaj blokove 35 min,ni jedan lagani poen nije zabio.2 puta je bio u jakom dobrom polozaju i jako blizu kosa gdje mu je i mesto ,ali Melo se naravno dize na Shut.Jedan napad pored Kuza je jako lose zavrsio onaj naredni je bio dosta bolji.

Nemoj majketi sad Samo pocinjati temu odranu,tu kao nacijac SAS nisi realan.
I to 2018, skoro pune 2 godine nije igrao.Kobe Bryant je napisao/la: ↑21 avg 2020, 05:09Nije igrao od Novembra..., džaba ti samopouzdanje kojeg ima da uzme sut, kad ne može da diše jer nema kondiciju...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@lumani Da, da slucajno se lopta odbija u 2 tekme igracima LAL. Prica se o off.skokovima i ti pokusavas odbraniti neodbranjivo, bez ikakvog argumenta.Trojac Howard,McGee i AD imaju 23 off skoka u ove 2 tekme.Jednostavno previse. POR je po REB% bio 20 ekipa lige u RSu.To bez Nurkica.U POu u ove 2 tekme sa svojim startnim centrom koji bi trebao pojacati taj skakacki dio (logicno?), POR je je 13ti po REB% odnosno 14ti po DREB%.Od 16 ekipa u POu, a jedni su od rijetkih koji igraju 2 visoka.
Kakve veze SAS ima s PO i zasto ih uopste pominjes? Pominjanje SA od bilo koga u ovogodisnjem POu, bez da ih licno pominjem, zaista smatram cistim pokusajem provokacije u nedostatku neke argumentacije u diskusiji.Medjutim, na mene to ne utice.Stavise, nasmijava me.
Kakve veze SAS ima s PO i zasto ih uopste pominjes? Pominjanje SA od bilo koga u ovogodisnjem POu, bez da ih licno pominjem, zaista smatram cistim pokusajem provokacije u nedostatku neke argumentacije u diskusiji.Medjutim, na mene to ne utice.Stavise, nasmijava me.

Melo sinoc 27 min. 2pts,0ast,1reb i 3TO,to se zove doprinos 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nurkic cini Mi se ima nekih 11 skokova u Ove dvije utakmice.Ako treba imati 20 Po tvojoj racunici onda okNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:04@lumani Da, da slucajno se lopta odbija u 2 tekme igracima LAL. Prica se o off.skokovima i ti pokusavas odbraniti neodbranjivo, bez ikakvog argumenta.Trojac Howard,McGee i AD imaju 23 off skoka u ove 2 tekme.Jednostavno previse. POR je po REB% bio 20 ekipa lige u RSu.To bez Nurkica.U POu u ove 2 tekme sa svojim startnim centrom koji bi trebao pojacati taj skakacki dio (logicno?), POR je je 13ti po REB% odnosno 14ti po DREB%.Od 16 ekipa u POu, a jedni su od rijetkih koji igraju 2 visoka.
Kakve veze SAS ima s PO i zasto ih uopste pominjes? Pominjanje SA od bilo koga u ovogodisnjem POu, bez da ih licno pominjem, zaista smatram cistim pokusajem provokacije u nedostatku neke argumentacije u diskusiji.Medjutim, na mene to ne utice.Stavise, nasmijava me.![]()

Zasto spominjem SAS

Btw,nije provokacija neko da ogradim Malo Nurkica ,Koji skace ,cesto izbije loptu svojima,a on ispade krivac ....razumijes ti mene ,znam ja to.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 21 avg 2020, 16:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Covjek navijac SAS, a ostrasceno navija za Portland kao da druga ekipa za njega u zivotu ne postoji 
Sta reci, koju posluku porati, kome?

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Dosta forumaša ti je reklo da ne mrze Lejkerse ne znam zašto konstantno aludiraš na to i provociraš ljude...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U 1. tekmi je Nurkic bio odlican skakacki, ali samo u 1/4, kad je vec imao 10 skokova i ostvario DD.U ostatku tekme, kad su i LAL fakticki nabrali svoje off.skokove, je imao samo 3 skoka.Premalo.U 2.tekmi za 30min, samo 8 skokova.lumani je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:09Nurkic cini Mi se ima nekih 11 skokova u Ove dvije utakmice.Ako treba imati 20 Po tvojoj racunici onda okNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:04@lumani Da, da slucajno se lopta odbija u 2 tekme igracima LAL. Prica se o off.skokovima i ti pokusavas odbraniti neodbranjivo, bez ikakvog argumenta.Trojac Howard,McGee i AD imaju 23 off skoka u ove 2 tekme.Jednostavno previse. POR je po REB% bio 20 ekipa lige u RSu.To bez Nurkica.U POu u ove 2 tekme sa svojim startnim centrom koji bi trebao pojacati taj skakacki dio (logicno?), POR je je 13ti po REB% odnosno 14ti po DREB%.Od 16 ekipa u POu, a jedni su od rijetkih koji igraju 2 visoka.
Kakve veze SAS ima s PO i zasto ih uopste pominjes? Pominjanje SA od bilo koga u ovogodisnjem POu, bez da ih licno pominjem, zaista smatram cistim pokusajem provokacije u nedostatku neke argumentacije u diskusiji.Medjutim, na mene to ne utice.Stavise, nasmijava me.![]()
![]()
Zasto spominjem SASPo tvoj prici sve top defanzivci a jedna od najgorih odbrana u ligi
![]()
Btw,nije provokacija neko da ogradim Malo Nurkica ,Koji skace ,cesto izbije loptu svojima,a on ispade krivac ....razumijes ti mene ,znam ja to.
Medjutim, izgleda da ti promice jedna stvar u ovoj mojoj analizi, cim pominjes da ja mislim kako bi on trebao imati 20 skokova po tekmi.Ne, ne radi se o tome.Ne treba on sad imati neke nestvarne skakacke utakmice, ali mora BOLJE graditi.I on i Whiteside.Oni prvenstveno moraju sprijeciti da pomenuti trojac LAL skace.Dobrim gradjenjem ce omoguciti svojim bekovima da kupe te skokove.Ako i tada bude problem u skoku, onda nije do njih.
Sto se tice SA, da, radi se o jednoj od najgorih odbrana lige, ali SA IGRACIMA koji su se igrali do prekida, cudnim Popovim kombinacijama, te forsiranjima petorki sa po 3 losa defanzivca.Od DDRovog cuvanja najboljih SFova lige, do kombinacija koje su ukljucivale njega, Belinelllia, Forbesa,Gaya pa i Millsa, tako da se nije znalo odakle puse. Otkako se u balonu dala prilika mladima igracima (za koje tvrdim da su sve odlicni defanzivci), SA je ODMAH imao top 10 odbranu lige,a da ti momci bukvalno nisu imali zajednicke minute na parketu.To su fakti.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:25U 1. tekmi je Nurkic bio odlican skakacki, ali samo u 1/4, kad je vec imao 10 skokova i ostvario DD.U ostatku tekme, kad su i LAL fakticki nabrali svoje off.skokove, je imao samo 3 skoka.Premalo.U 2.tekmi za 30min, samo 8 skokova.lumani je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:09Nurkic cini Mi se ima nekih 11 skokova u Ove dvije utakmice.Ako treba imati 20 Po tvojoj racunici onda okNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:04@lumani Da, da slucajno se lopta odbija u 2 tekme igracima LAL. Prica se o off.skokovima i ti pokusavas odbraniti neodbranjivo, bez ikakvog argumenta.Trojac Howard,McGee i AD imaju 23 off skoka u ove 2 tekme.Jednostavno previse. POR je po REB% bio 20 ekipa lige u RSu.To bez Nurkica.U POu u ove 2 tekme sa svojim startnim centrom koji bi trebao pojacati taj skakacki dio (logicno?), POR je je 13ti po REB% odnosno 14ti po DREB%.Od 16 ekipa u POu, a jedni su od rijetkih koji igraju 2 visoka.
![]()
Zasto spominjem SASPo tvoj prici sve top defanzivci a jedna od najgorih odbrana u ligi
![]()
Medjutim, izgleda da ti promice jedna stvar u ovoj mojoj analizi, cim pominjes da ja mislim kako bi on trebao imati 20 skokova po tekmi.Ne, ne radi se o tome.Ne treba on sad imati neke nestvarne skakacke utakmice, ali mora BOLJE graditi.I on i Whiteside.Oni prvenstveno moraju sprijeciti da pomenuti trojac LAL skace.Dobrim gradjenjem ce omoguciti svojim bekovima da kupe te skokove.Ako i tada bude problem u skoku, onda nije do njih.
Sto se tice SA, da, radi se o jednoj od najgorih odbrana lige, ali SA IGRACIMA koji su se igrali do prekida, cudnim Popovim kombinacijama, te forsiranjima petorki sa po 3 losa defanzivca.Od DDRovog cuvanja najboljih SFova lige, do kombinacija koje su ukljucivale njega, Belinelllia, Forbesa, pa i Millsa, tako da se nije znalo odakle puse. Otkako se u balonu dala prilika mladima igracima (za koje tvrdim da su sve odlicni defanzivci), SA je ODMAH imao top 10 odbranu lige,a da ti momci bukvalno nisu imali zajednicke minute na parketu.To su fakti.
Ehh Pa to ti govorim ,kod Portlanda ne idu svi na skok,gradio Juka ili ne.Hasanu su jucer najmanje 4 skoka uzeli ,preko glave ,tu am sebi gradi los polozaj.Ako gledamo realno pored Jusufa se nije bas niko naskakao ,a tvrdim da LA ima najbolje igrace sto se skoka tice.
Btw,tvoje sam spomenuo jer i ja tvrdim da su dobri u odbrani,ali Kada igraju zajednu,jedan od njih nista Sam ne moze.Pozz

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bez razloga provociras covjeka. Koliko sam uprato NEZ samo iznosi svoje misljenje o blazersima.BuffonGigi je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:10Covjek navijac SAS, a ostrasceno navija za Portland kao da druga ekipa za njega u zivotu ne postoji
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nez navalio da kritikuje Nurkica a ovo bio uplaniran poraz Portlanda gdje su igrali sa pola gasa. Lakersi su se zajebavali pred playoff dok su oni igrali punom snagom i potreban im je odmor.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja koliko sam upratio komentarise kao najostrasceniji navijac Blazersa. Ali ajde mozda mi se i uciniloBernardBarnjak je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:59Bez razloga provociras covjeka. Koliko sam uprato NEZ samo iznosi svoje misljenje o blazersima.BuffonGigi je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:10Covjek navijac SAS, a ostrasceno navija za Portland kao da druga ekipa za njega u zivotu ne postoji

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ovo je sramota, igrsju ko da je predsezona, prvu xervrtinu Jokic i Murray kuliraju Portera nisu mu jednu dodali dok je bio na parketu, ubaciti Bol Bola ako se Jokicu ne igra...
42 poena za manje od cetvrtinu i po od Jazza bez dva startera. Golemo.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Rudy Gobert. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
I onda se JHam cudi sto Denver niko ne smatra ozbiljnim. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Denver je RS ekipa bez ikakve brzine vise kada krene PO.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.