Ubjedljivo najbolji visoki lige.Kobe Bryant je napisao/la: ↑21 avg 2020, 04:14Konačno, odigrao je prvu protiv LAC, ovo mu je druga tekma u Orlandu da je efikasan od 10
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Kobe Bryant
- Kontakt:
S obzirom na roster i rotacije gdje je Kuzma igrao na 2 y a JR na 1 3 LeBron (Morris) 4 Davis i 5 Howard, igramo odličnu odbranu.
3x smo ispali James se nije vratio i 2x ispali na pick and rollu sreća pasovi za otvorene trice nisu usle...
Odbrana odlična s obzirom da je Portlandov napad odličan.
Napad ima tu nedostatak samopouzdanja kod Carusa i Green nadam se da ce tokom PO biti bolje....
3x smo ispali James se nije vratio i 2x ispali na pick and rollu sreća pasovi za otvorene trice nisu usle...
Odbrana odlična s obzirom da je Portlandov napad odličan.
Napad ima tu nedostatak samopouzdanja kod Carusa i Green nadam se da ce tokom PO biti bolje....
sve to ide po dogovoru,zato sudije posle tekme idu kod DavisaAshburtonG je napisao/la: ↑21 avg 2020, 04:21Treba bit realan. Pratim POR zbog Nurkica, ali navijam za Lakerse generalno. Onaj ofanzivni faul na Nurkicu je bio ocigledan previd sudije, a ovaj defanzivni se u obrnutom slucaju nikad ne bi svirao ADu, iako je i bio na granici. Medjutim, to je NBA. Treba zasluzit i protekciju sudija. Lakersi i dalje ciglare otvorene suteve...

Inace Portland uzasan

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I kad mi pocnu pricati o Nurkicu kao AS igracu.Da sam Stotts, tacno bih pozvao TO samo da pojasnim decku sta je defanzivni skok.Pa ovo je sramotno gledati.Bukvalno u obje tekme LAL svaki napad imaju po 2-3 suta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa ne moze sam frajer. 15 skokova proslu ovu 7 za poluvrijeme ili koliko vec
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bolje ce i Rakete graditi sa prosjecnom visinom 195cm.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
C LAL skacu.Ne skacu im bekovi.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 avg 2020, 04:31Pa ne moze sam frajer. 15 skokova proslu ovu 7 za poluvrijeme ili koliko vec
uhh sad ga i ti pretjera.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 04:30I kad mi pocnu pricati o Nurkicu kao AS igracu.Da sam Stotts, tacno bih pozvao TO samo da pojasnim decku sta je defanzivni skok.Pa ovo je sramotno gledati.Bukvalno u obje tekme LAL svaki napad imaju po 2-3 suta.
- AshburtonG
- Kontakt:
E jbg sad. Pa kod LAL igra cijela ekipa odbranu, za razliku od Portlanda.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta ga pretjera?Pa Davis i McGee njemu i Whitesideu bukvalno skidaju lopte s glava, sto znaci da ne grade dobro.Ne anuliraju im atletiku.Znad li da su 1.tekmu LAL imali preko 20 suteva vise iz igre od POR??lumani je napisao/la: ↑21 avg 2020, 04:34uhh sad ga i ti pretjera.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 04:30I kad mi pocnu pricati o Nurkicu kao AS igracu.Da sam Stotts, tacno bih pozvao TO samo da pojasnim decku sta je defanzivni skok.Pa ovo je sramotno gledati.Bukvalno u obje tekme LAL svaki napad imaju po 2-3 suta.
- AshburtonG
- Kontakt:
Whiteside i midrange 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Gotovo je ovo
#Punoljetstvo
Ovo je uplaniran poraz Portlanda. Vidis da igraju sa pola snage. Ide odmaranje zadnju cetvrtinu. Ljudi igraju od kako se nastavilo utakmice playoff intenziteta. Moraju se cuvati malo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
jednu loptu su izbili preko njega,on je 3,4 izbio na drugoj strani..Ne kazem da igra dobro,ali je opet dosta bolji od Hasana kojem su uzeli 3 lopte preko njega.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 04:36Sta ga pretjera?Pa Davis i McGee njemu i Whitesideu bukvalno skidaju lopte s glava, sto znaci da ne grade dobro.Ne anuliraju im atletiku.Znad li da su 1.tekmu LAL imali preko 20 suteva vise iz igre od POR??lumani je napisao/la: ↑21 avg 2020, 04:34uhh sad ga i ti pretjera.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 04:30I kad mi pocnu pricati o Nurkicu kao AS igracu.Da sam Stotts, tacno bih pozvao TO samo da pojasnim decku sta je defanzivni skok.Pa ovo je sramotno gledati.Bukvalno u obje tekme LAL svaki napad imaju po 2-3 suta.
LeBron jos uspijeva da odigra bezze utakmicu,fino da su se Davis i KCP upalili.
AD 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma LeBron ne mora uopće ići preko 15 ako bi ovi hedalji pogađali otvorene trice (Njegovlo je da igraigrutipaMagic, samo da ne uzima steep back trice), a Davis radio svoje kao superstar koji je u prime.
Howard i McGee svaka čast sta kako skaču

Jao kakav igrac 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.