NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Kakva odbrana Hustona. 5 i po minuta OKC bez poena..
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Sta je Schrooderu, uzasan je, drzi loptu 20 sec i onda je baci u bunar, sto see tice Lakersa James mora povuci jer Davis jos uvijek nije sposoban da bude alfa, moze on one zicere pogadjati ali James im je motor kad on igra igraju svi, Davis proslu mid range nije mogo nikako pogoditi, od kako je u Orlandu neprepoznatljiv
dobar Houston u prve dvije ..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
OKC nema dovoljno prijetnji izvana, nema dobrog post up igraca, a HOU im odlicno puni reket.Takodje, Paul izgleda jako lose.Kao da je ostario 3 god u ovih nekoliko mjeseci pauze.Ni blizu igraca iz RSa.Ne moze nikog da uzme iz driblinga.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gdje nam je vjecno pesimisticni Rio

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ljudi ima li ko link za orlando milwaukee dok cekam nurka.
Hvala
Hvala
- BernardBarnjak
- Kontakt:
http://nbastreams.xyz/schedules/napapijri1987 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 00:35Ljudi ima li ko link za orlando milwaukee dok cekam nurka.
Hvala
Ili...
https://www.facebook.com/7631200340333 ... od4WxZOnmC
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Boston je odlican a Tatumu bas godi ova igra bez pritiska i publike.Meni licno do sada bolje izgledaju ekipe sa Istoka.
Moglo je se ocekivati puno vise od CP3a. Ovo je za sada vrlo lose.. Razocaran sam u ove dvije utakmice u Thunder. Ispadose Rocketsi bolji bez Westrbricka.
@igrajlopte 🐦
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pošto nisam trenutno u BiH a imam samo mob., ako neko ima dobar streem za mob please da postavi Lakers-Portland
http://www.hesgoal.com/news/66029/Los_A ... _CH_1.htmlKobe Bryant je napisao/la: ↑21 avg 2020, 02:59Pošto nisam trenutno u BiH a imam samo mob., ako neko ima dobar streem za mob please da postavi Lakers-Portland
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Opet promasuju otvorene suteve jbm ti led
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Portland uzasan,LA malo bolji.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svi defanzivni nedostaci POR su bili na djelu u ovoj 1/4.Em more otvorenih suteva na perimetru za LAL(opet), em nigdje def. skoka.Napad ne treba ni komentarisati.Uzasna selekcija suteva.
Ovo izgleda za klasu bolje od onog jada iz prve tekme al treba jos bolje. Previse promasenih otvorenih suteva. Davis u 2 navrata bezveze sili ledjima protiv Jusufa i Hasana umjesto da ih napadne licem jer je duplo brzi od obojice. Obrambeno bez zamjerki, brutalno izdanje na tom dijelu parketa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Carmelo u svojoj glavi ukljucio superstar mode.Trosi li trosi lopte.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne kontam, Caruso ne treba da suta njegovo je odbrana I cut-ovi I pmda postavi blok....
A i Morris ako je baš sam.... , hajde Green šta je tu j3 opet hladno, valjda sljedeću proradi, makar je KCP pogodio nesto.
Nadam se da ce igrati Waiters.
Blazersi ovo trebaju pustit i odmoriti igrace.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 avg 2020, 03:39Svi defanzivni nedostaci POR su bili na djelu u ovoj 1/4.Em more otvorenih suteva na perimetru za LAL(opet), em nigdje def. skoka.Napad ne treba ni komentarisati.Uzasna selekcija suteva.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
U reketu dominira LAL. Svaki poen ispod kosa.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.