U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Kako bi prvi sastav trebao izgledati?
Kovačević - Salčin, Mujakić, Milojević, Dedić - Kovač, Danilović, Hajdarević, Marić - Bradonjić, Lukić ?
Kovačević - Salčin, Mujakić, Milojević, Dedić - Kovač, Danilović, Hajdarević, Marić - Bradonjić, Lukić ?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Zaboravio si kapitena i glavnog igrača 
I grijača klupe iz austrijske cvajte Benjo CR7 Hadžić

I grijača klupe iz austrijske cvajte Benjo CR7 Hadžić
Najsmijesniji igrac na ovom spisku by far je Zinedine Zidane. Cavar makar grije klupe po Frankfurtu a ovaj po Sarajevu. Najveca ubleha u x par godina unazad.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:59Ćavar je najsmiješniji igrač na ovom spisku, vjerovatno i kapiten.![]()
@igrajlopte 🐦
Djokanovic najstandardniji mladi igrac Sarajeva, a jedini izostavljen sa spiska. Sehic je takodjer morao dobiti poziv, mada je ionako previse bekova pozvao. To dvoje mi je prvo zapalo za oko, a ima tu vjerovatno jos propusta.
Sto Hasic nije dobio poziv? 18 godina, igrao dosta dobro u ligi gdje se najbolji igraci iz BiHPL izgube. Sad prebacen u Besiktas. Nema logike cekati nego odma u u21 pa i da imas 15 godina ako igras i imas kvalitet.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 20 avg 2020, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Hasic, Djokanovic, Sehic svi standardni u svojim klubovima i igrali vrlo dobro. Ali jbg nemoze, tu je hierarhija sinko. Fuj koja sprdnja od repke.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Đokanović i Hasić su morali biti na spisku...
CR7 Hadžić je podjednako smiješan, klupa u ligi gdje dominiraju sedamnaestogodišnjaci.
CR7 Hadžić je podjednako smiješan, klupa u ligi gdje dominiraju sedamnaestogodišnjaci.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 20 avg 2020, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Djokanovic mi je jedini igrac Sarajeva koji ima potencijal da napravi dobru karijeru. Salcin mi je sprdacina od igraca, 20 godina a onako mrljav, spor, a na spisku.
Zinedin ima već 56 nastupa za omladinske selekcije BiH a na kraju nikakve koristi nećemo od njeg imati za A tim.
Pa imat ce kad se gura iz jednu u drugu kao i mnogi druge koji prolaze od U17 do U21, a razlog je sve osim kvalitet.
Hasic je bukvalno za par mjeseci u drugoj Turskoj vise uradio nego i jedan vezni igrac i napadac na ovom spisku (izuzev Demirovica) zadnjih 1-2 godine. Ogromna sramota da nije njegovo ime na spisku.
Hasic je bukvalno za par mjeseci u drugoj Turskoj vise uradio nego i jedan vezni igrac i napadac na ovom spisku (izuzev Demirovica) zadnjih 1-2 godine. Ogromna sramota da nije njegovo ime na spisku.
@igrajlopte 🐦
Da makar Ćavar grije klupu

Tog nema mjesecima na klupi, samo tribina ili dalje. Mustedanagić je makar nešto malo igrao.
I Hasića se opet pozivalo u omladinske selekcije kad zbog spora sa Dinamom nije dugo igrao nigdje kao i Ćavar. Nije trebalo ni jednog.
Danas je izasla vijest u kojoj trener Besiktasa izuzetno hvali Hasia za zalaganje i pokazivanje kvaliteta na treningu sto je dobra vijest. 

Hasic je mozda najveci talenat poslije Pjanica u smislu da sa 18 godina ima priliku da igra za velik klub. I takvim igracima se pruza prilika da odma osjeti A reprezentaciju ako bude igrao kao sto je bio slucaj sa Pjanicem, a Hasica nema na spisku za u21. To samo moze u BiH.
Hasic ne zasluzuje da bude na spisku U-21...bar trenutno.
Iskreno se nadam da ce nas sve pozitivno iznenaditi i izboriti se za status u Besiktasu vec u ovoj sezoni...da, ako Bog da, dobija minute redovnije pa makar i s klupe.
Iskreno se nadam da ce nas sve pozitivno iznenaditi i izboriti se za status u Besiktasu vec u ovoj sezoni...da, ako Bog da, dobija minute redovnije pa makar i s klupe.
Kako bolan ne zasluzuje, zar nije bio standardan i upisao neku statistiku za tim koji nastupa u 2. Turskoj ligi, i to sa 18 godina? Etablirani igraci iz BiHPL nisu u stanju da igraju na tom nivou, a kamo li ova sitna buranija sa trenutnog u21 spiska.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cijelo vrijeme se posvetio U21, i čuvao se.
⚜️~⚜️~⚜️
Kovačević-Dedić,Mujakić,Šerbečić,Gazibegović-Danilović,Kovač,Hajdarević-Hasić,Bradonjić,Demirović
Ovo je najboljih 11 u21 po meni.
Ovo je najboljih 11 u21 po meni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.