johnnyHZ je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:Ma haj ,samo da su prizeljkivali...manji je to problem, nego je sa njihove strane bilo i odredjenog lobiranja. Nisu svi ali 2-ca jesu milion %.
Tako , ostaje da se ova skupstina odradi kako Bog nalaze i da se krene sa radom. Postoji mogucnost da nam jedna Sa firma plati 10 dana u Antaliji. Sve u svemu dobro se odvija sve ovo ...u kakvim smo belajima bili !!!!
u kakvim god da smo belajima u istim ali i vecim su i ostali (osim sirokog) samo sto mnogi guraju pod tepih,a kad tad tepih se mora oprati,a kad se bude nosio na pranje ispod ce izaci svasta

POLAKO ....
Najveca tuga je sto se neki bave onim drugim.Evo meni recimo sva ta prica oko Zeljinog stadiona,jos uvijek djeluje daleko i tesko ostvarivo,osim ako se ne dogode neke senzacije.Da li je to samo igra da se prica odmakne od teske sitacije,nije ni to iskljceno.JEr i jedni i drugi kukaju ako ne dobiju ono malo jada od kantona,a ovamo pricaju o nekim projektima.Mislim da se navijaci Sarajeva ne trebaju baviti drugim,i zeljno iscekivati kada ce i ostali ,pogotovo Zeljo objaviti tesku sitaciju.U **** ste i treba da radite na tome,kako da stanete na noge,a ne da se zamarate drugim.uzrok vaseg zamaranja su provokacije,a vi to usmjeriti i radite da budete bolji,a ne da vam uspijeh bude kada jos neko dotakne dno.To nije vas uspijeh nego tudji neuspijeh.Ali mi smo poznati po tom kompleksu,kad ne mozemo nesto napraviti sami,onda daj da tudju muku pretvorimo u svoj uspjeh.Kako se je ne zavaravam Zujinom pricom,tako nemojte ni vi time sto vam dolazi direktor jedne osrednje banke,i ne ocekuj te da ce on davati pare i kapom i sakom.Vrijeme ce pokazati moze li on kao biznismen stvoriti jako Sarajevo ,ali nemoj te misliti da ce on doci iskesirati pare i odmah poceti praviti veliko Sarajevo.Takve stvari moze uraditi samo neko ko bi kupio klub i onda davati koliko hoce i kako hoce.On moze samo pokusati organizovti klub ,da pocne zdravo funkcionisati i ostavrivati rezultate.
Mislim da kod nas u fudbalu ,klub treba da funkcionise na principu da uprava brine o sredstvima i prikupljanju finansiskih sredstava,a da samo jedan covjek moze da bude glavni menadjer i da vodi ekipu.Ali se to kod nas pocne mjesati,komplikovati ,jer gdje puno baba kilava su djeca.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE