FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ekii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ekii » 11 dec 2010, 16:20

dzenan01 je napisao/la:
ekii je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-48226.htm
banka nam je jedini spas i bice glavni sponzor kluba! ;)
Varaš se ako misliš da će ovaj čovjek jednostavno iskeširati par stotina hiljada svojih para :roll:
I nije nam jedini spas jer ima još kandidata sa kojima se pregovara !
Da normalno da nece,ali je kako kazu spreman da odmah isplati dugove igracima, i odblokira racun sto je preduslov za normalno funkcionisanje kluba!Lijepu bi lovu dobili od banke kao glavnog sponzora ,ali otom potom ne treba ovde o tome puno,ali mislim da cemo na projece puno ljepse fin.stajati! ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 11 dec 2010, 16:31

ekii je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
ekii je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-48226.htm
banka nam je jedini spas i bice glavni sponzor kluba! ;)
Varaš se ako misliš da će ovaj čovjek jednostavno iskeširati par stotina hiljada svojih para :roll:
I nije nam jedini spas jer ima još kandidata sa kojima se pregovara !
Da normalno da nece,ali je kako kazu spreman da odmah isplati dugove igracima, i odblokira racun sto je preduslov za normalno funkcionisanje kluba!Lijepu bi lovu dobili od banke kao glavnog sponzora ,ali otom potom ne treba ovde o tome puno,ali mislim da cemo na projece puno ljepse fin.stajati! ;)
Sve je to uredu, ali ako nam ostanu baljak i alihodžić, **** sve onda !
Jednom smo pristali na kompromis i popušili ga, sada ni pod razno :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 dec 2010, 18:32

Rizvanovic 99% predsjednik...Inace drzi Vakufsku banku i sa njim ce u fotelju sjesti jos 5 njegovih ljudi... ne znamo nista o njemu i zamolio bih bracu , bez euforije molim vas jer se na nasim forumima vec pocela euforija ala Blekic ...

Ono sto mogu potvrditi je da Alihodzic 100% ide...2 otisla , jos Baljak i Prandelli , radio mahala kaze da Baljak leti i za Prandellija ne znam nista...

Feeling mi kaze da bi ovo moglo izaci na hajr , ali otom potom ...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 12 dec 2010, 12:18

Ja sad iz"banovica".Nije bilo lose iako ne kontam sto sam moro tamo al et ,nema veze!!
Istina je za direktora Vakufske..99% je nas predsjednik. Jos je u igri 2 kandidata ali ovo je definitivno za Rizvanovica.Mislim da ce mo na proljece nositi logo ove banke na dresovima ali otom potom.Za MV se jos nista ne zna ali sve su prilike da ce mu dati sansu do juna a onda,definitivno odlazi.Osim Hameta kojem je sve izvjesniji transfer u Tursku , svi ostali cekaju da im se zaostaci isplate (barem pola) i svi bi ostali do juna .Koliko je to dobro ili lose mozete procijeniti sami
Koliko sam saznao , odmah poslije skupastine igraci ce dobiti po platu i po (to sam najavljivao i prije 20 dana).Ima mjesta za optimizam (donekle) a pogotovo sto ce kone biti razocarane....NEMA STECAJA !!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 dec 2010, 12:25

FCS-FCS je napisao/la:Ja sad iz"banovica".Nije bilo lose iako ne kontam sto sam moro tamo al et ,nema veze!!
Istina je za direktora Vakufske..99% je nas predsjednik. Jos je u igri 2 kandidata ali ovo je definitivno za Rizvanovica.Mislim da ce mo na proljece nositi logo ove banke na dresovima ali otom potom.Za MV se jos nista ne zna ali sve su prilike da ce mu dati sansu do juna a onda,definitivno odlazi.Osim Hameta kojem je sve izvjesniji transfer u Tursku , svi ostali cekaju da im se zaostaci isplate (barem pola) i svi bi ostali do juna .Koliko je to dobro ili lose mozete procijeniti sami
Koliko sam saznao , odmah poslije skupastine igraci ce dobiti po platu i po (to sam najavljivao i prije 20 dana).Ima mjesta za optimizam (donekle) a pogotovo sto ce kone biti razocarane....NEMA STECAJA !!!!
pa samo su kone uz NG prizeljkivale taj scenario...mu.do marjanovo ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 12 dec 2010, 14:48

Ma haj ,samo da su prizeljkivali...manji je to problem, nego je sa njihove strane bilo i odredjenog lobiranja. Nisu svi ali 2-ca jesu milion %.
Tako , ostaje da se ova skupstina odradi kako Bog nalaze i da se krene sa radom. Postoji mogucnost da nam jedna Sa firma plati 10 dana u Antaliji. Sve u svemu dobro se odvija sve ovo ...u kakvim smo belajima bili !!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 dec 2010, 14:53

FCS-FCS je napisao/la:Ma haj ,samo da su prizeljkivali...manji je to problem, nego je sa njihove strane bilo i odredjenog lobiranja. Nisu svi ali 2-ca jesu milion %.
Tako , ostaje da se ova skupstina odradi kako Bog nalaze i da se krene sa radom. Postoji mogucnost da nam jedna Sa firma plati 10 dana u Antaliji. Sve u svemu dobro se odvija sve ovo ...u kakvim smo belajima bili !!!!
:D ko je lobiro :D
svi protiv vas :D u inat svima :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 dec 2010, 15:24

FCS-FCS je napisao/la:Ma haj ,samo da su prizeljkivali...manji je to problem, nego je sa njihove strane bilo i odredjenog lobiranja. Nisu svi ali 2-ca jesu milion %.
u kakvim god da smo belajima u istim ali i vecim su i ostali (osim sirokog) samo sto mnogi guraju pod tepih,a kad tad tepih se mora oprati,a kad se bude nosio na pranje ispod ce izaci svasta ;) POLAKO ....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 dec 2010, 16:57

johnnyHZ je napisao/la:
u kakvim god da smo belajima u istim ali i vecim su i ostali (osim sirokog) samo sto mnogi guraju pod tepih,a kad tad tepih se mora oprati,a kad se bude nosio na pranje ispod ce izaci svasta ;) POLAKO ....
Najveca tuga je sto se neki bave onim drugim.Evo meni recimo sva ta prica oko Zeljinog stadiona,jos uvijek djeluje daleko i tesko ostvarivo,osim ako se ne dogode neke senzacije.Da li je to samo igra da se prica odmakne od teske sitacije,nije ni to iskljceno.JEr i jedni i drugi kukaju ako ne dobiju ono malo jada od kantona,a ovamo pricaju o nekim projektima.Mislim da se navijaci Sarajeva ne trebaju baviti drugim,i zeljno iscekivati kada ce i ostali ,pogotovo Zeljo objaviti tesku sitaciju.U **** ste i treba da radite na tome,kako da stanete na noge,a ne da se zamarate drugim.uzrok vaseg zamaranja su provokacije,a vi to usmjeriti i radite da budete bolji,a ne da vam uspijeh bude kada jos neko dotakne dno.To nije vas uspijeh nego tudji neuspijeh.Ali mi smo poznati po tom kompleksu,kad ne mozemo nesto napraviti sami,onda daj da tudju muku pretvorimo u svoj uspjeh.Kako se je ne zavaravam Zujinom pricom,tako nemojte ni vi time sto vam dolazi direktor jedne osrednje banke,i ne ocekuj te da ce on davati pare i kapom i sakom.Vrijeme ce pokazati moze li on kao biznismen stvoriti jako Sarajevo ,ali nemoj te misliti da ce on doci iskesirati pare i odmah poceti praviti veliko Sarajevo.Takve stvari moze uraditi samo neko ko bi kupio klub i onda davati koliko hoce i kako hoce.On moze samo pokusati organizovti klub ,da pocne zdravo funkcionisati i ostavrivati rezultate.
Mislim da kod nas u fudbalu ,klub treba da funkcionise na principu da uprava brine o sredstvima i prikupljanju finansiskih sredstava,a da samo jedan covjek moze da bude glavni menadjer i da vodi ekipu.Ali se to kod nas pocne mjesati,komplikovati ,jer gdje puno baba kilava su djeca.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 dec 2010, 16:58

Kakav je stav Uprave FK Sarajevo o prijedlogu Nijaza Gracića o izlasku iz krize FK Sarajeva? Šta o prijedlogu misle BP i HZ?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 12 dec 2010, 16:58

nikad_izvini je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Ja sad iz"banovica".Nije bilo lose iako ne kontam sto sam moro tamo al et ,nema veze!!
Možda zato što u svakom, al bukvalno svakom postu ti spomeneš Želju. Znači, neme veze o čemu pišeš. U redu. Provociramo se. Poštujem. Al ti stvano imaš neki problem koji lopata neće izliječiti :mrgreen: Možda plave tabletice :mrgreen:
Liječi to dok možeš. I Željo je bio u problemima pa niko nije krivio komšije i toliko ih spominjao. Imaš patološki problem. Ne šalim se i ne provociram :mrgreen:
Podsjećaš me na jednog sa portala sa x (ne bi me iznenadilo da ste isti likovi) :mrgreen:
ABD ozdravices i ti jednom.Vidim da si poceo davati objasnjenja zasto je neko banovan. Znaci uhvatio si se posla admina. Samo te jos nismo prepoznali !!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 12 dec 2010, 17:08

avlami97 je napisao/la:Kakav je stav Uprave FK Sarajevo o prijedlogu Nijaza Gracića o izlasku iz krize FK Sarajeva? Šta o prijedlogu misle BP i HZ?
u duhu spasavanja fks i svetinje gradskog derbija, samo jedan stav moze biti ispravan... a to je NE gracicevom prijedlogu... sve drugo ce biti smatrano izdajom i definitivnim gasenjem mladjeg sarajevskog premijerligasa...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 dec 2010, 17:19

avlami97 je napisao/la:Kakav je stav Uprave FK Sarajevo o prijedlogu Nijaza Gracića o izlasku iz krize FK Sarajeva? Šta o prijedlogu misle BP i HZ?
Ne pita se tu uprava , tu se navijaci pitaju ... Ne , ne , ne i NE !!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 dec 2010, 20:27

G.Nijaz Gracic nista nije ružno pomisleo vec samo dao prijedlog.On svoga sina koji se zove OLIMPIC ne bih napustio a im i moralnu obavezu da ga postavi na svoje noge i izvede na pravi fudbalski put.Zato nemojte pisat nista lose o g.Gracicu vec par puta procitajte ono sta je izjavio.Hvala i sve najbolje želim FK SARAJEVU tj.da pronađu pravog,sposobnog covjeka za prijesednika i beleze dobre rezultate u nastavku prvjenstva.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 12 dec 2010, 20:28

Kako nekome nije jasno al fakat. NG je sam sebe otpiso sa izjavama o stecaju i gasenju imena. Jel trebalo nesto zesce,prljavije...odvratnije.
Nek pravi sebi i dalje klub sa 23 navijaca a o nakim milionima pricaju. Nema klub navijace , pa za koga igra ..al kod nas je sve moguce,pa i to !?
Da je bio gospodin (kako nije) pa reko hocu ja da budem predsjednik,ulazem XY para da se plate ispalte....hocu da imam kontrolu nad trosenjem para koje unosim u klub (znaci zvaljak i bratija OUT)...vrlo rado bi neko sjeo sa njim i razgovarao. Ovako je sam sebe iskljucio pa ,skoro da se moze reci ZAUVIJEK

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 dec 2010, 20:42

pabizo je napisao/la:
G.Nijaz Gracic nista nije ružno pomisleo vec samo dao prijedlog.On svoga sina koji se zove OLIMPIC ne bih napustio a im i moralnu obavezu da ga postavi na svoje noge i izvede na pravi fudbalski put.Zato nemojte pisat nista lose o g.Gracicu vec par puta procitajte ono sta je izjavio.Hvala i sve najbolje želim FK SARAJEVU tj.da pronađu pravog,sposobnog covjeka za prijesednika i beleze dobre rezultate u nastavku prvjenstva.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 12 dec 2010, 20:58

Cim se >Rizvanovic prihvatio ovog posla , sigurno misli ozbiljno. Ukrasti se vise nema nista tako da ako neko od dusebriznika misli o tome odgovor moze biti samo NE ! A prihvatiti se radi licne promocije , budalastina prica !! Covjek ima extra poziciju i da je nas klub na nekom zavidnom finansijskom i organizacionom nivou...onda bi price o licnoj promociji i shvatio. Ovako dolazi u sredinu koja je trenutno u haoticnom stanju pa njegove namjere treba posmatrati iz pozitivnog ugla. Vidjecemo njegove prve poteze (zna se sta BP i Hz zahtjevaju) pa cemo se prema tim potezima i odredjivati prema njegovom rukovodjenju.
Koliko ce uspjeti (a hoce 99 % ako bude istjero onu 2-3) i bude imao kontolu nad parama mislim da nema fule. Frajer je bankar i zna kako i sta sa lovom. Zna on dobro da nikakvi projekti za sada ne dolaze u obzir nego samo kesh injekcija. Koliko ce on sam doprinijeti u toj injekciji vidjecemo vrlo skoro !!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 dec 2010, 00:16

FCS-FCS je napisao/la:Cim se >Rizvanovic prihvatio ovog posla , sigurno misli ozbiljno. Ukrasti se vise nema nista tako da ako neko od dusebriznika misli o tome odgovor moze biti samo NE ! A prihvatiti se radi licne promocije , budalastina prica !! Covjek ima extra poziciju i da je nas klub na nekom zavidnom finansijskom i organizacionom nivou...onda bi price o licnoj promociji i shvatio. Ovako dolazi u sredinu koja je trenutno u haoticnom stanju pa njegove namjere treba posmatrati iz pozitivnog ugla. Vidjecemo njegove prve poteze (zna se sta BP i Hz zahtjevaju) pa cemo se prema tim potezima i odredjivati prema njegovom rukovodjenju.
Koliko ce uspjeti (a hoce 99 % ako bude istjero onu 2-3) i bude imao kontolu nad parama mislim da nema fule. Frajer je bankar i zna kako i sta sa lovom. Zna on dobro da nikakvi projekti za sada ne dolaze u obzir nego samo kesh injekcija. Koliko ce on sam doprinijeti u toj injekciji vidjecemo vrlo skoro !!!
Mogu se prati pare. To je uvijek opcija.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 dec 2010, 01:17

FCS-FCS je napisao/la:Cim se >Rizvanovic prihvatio ovog posla , sigurno misli ozbiljno. Ukrasti se vise nema nista tako da ako neko od dusebriznika misli o tome odgovor moze biti samo NE ! A prihvatiti se radi licne promocije , budalastina prica !! Covjek ima extra poziciju i da je nas klub na nekom zavidnom finansijskom i organizacionom nivou...onda bi price o licnoj promociji i shvatio. Ovako dolazi u sredinu koja je trenutno u haoticnom stanju pa njegove namjere treba posmatrati iz pozitivnog ugla. Vidjecemo njegove prve poteze (zna se sta BP i Hz zahtjevaju) pa cemo se prema tim potezima i odredjivati prema njegovom rukovodjenju.
naravno, moze se i stadion napraviti i tako oprati novac ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 dec 2010, 01:53

johnnyHZ je napisao/la:
naravno, moze se i stadion napraviti i tako oprati novac ;)
ao ce ga tako prati,bujrum

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cava, Google Adsense [Bot], N3R3D, Vanja8 i 62 gosta.