Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Pa liga se odigrala do kraja sve utakmice u gostima i kući, ovaj neki mini turnir vise liči na ljetni Audi kup nego na LP.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hahah dobar fazon, veli od grupne Bayern ce da padne vidi ne ide, kaze odoh sad za njih da se desi kontra toga sto pisem. Mora to biti iz srca sto se pise hehhe. Jer pisanje o tamburanju Bayerna je bilo bas ono iz srca zelja tvog a ovo sada avatari bayerna i fole za bayerna je samo rijeci na forumu, a zelje su ti ostale iste zezno si deckic heheh

Pa kakve veze ima ko je igrao, ljudi su na dvije utakmice pošteno izbacili svoje protivnike još pred gostujućim navijačima i zaslužili da igraju finale.thomashasler je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:19I meni finale prosle godine Totenhem s nekim je igrao. Kao da je bilo finale inter toto kupa.
Sad vi branite ovaj sistem jer navijate za Bayern pa ne možete gledati objektivno.
Opet kažem neka su je odigrali ali se ne trebaju voditi nikakvi rekordi i ostala sranja.
Ne branimo sistem ali i Bayern/ PSG ko uzme titulu uzeo ju je dobrim igrama na terenu, sasvim zasluzeno.nerkolfc je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:27Pa kakve veze ima ko je igrao, ljudi su na dvije utakmice pošteno izbacili svoje protivnike još pred gostujućim navijačima i zaslužili da igraju finale.thomashasler je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:19I meni finale prosle godine Totenhem s nekim je igrao. Kao da je bilo finale inter toto kupa.
Sad vi branite ovaj sistem jer navijate za Bayern pa ne možete gledati objektivno.
Opet kažem neka su je odigrali ali se ne trebaju voditi nikakvi rekordi i ostala sranja.
Eto Bayern nije zasluzio ako uzme titulu, zabili 40 golova u 10 utakmica, dobili sve, osmica Barci itd.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mani priču. Plakali ljudi mjesecima da se mora dodijeliti titula EPL čak i ako se ne završi sezona a sad kao nije fer turnir koji će se završiti. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Niko ne brani sistem. Pravila su jednaka za sve neutralan teren. I da je dvomec bio bilo bi bez navijaca i bit ce kako stoje stvari ubuduce bez publike. Znaci svi su imali jednake uvjete kao euro ili svjetsko. Ja sam objektivan, izbacili su i PSG I Bayern svoje protivnike posteno. I njihovi protivnici su imali jedan mec i rokaj bralem. Ja sam objektivan ti nisi jer ti liverpul nije na zavrsnici. Da ti je Liverpul u finalu pisao bo isto jel? Smjesno je osporavat i umanjivat ovo finale od drugih.nerkolfc je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:27Pa kakve veze ima ko je igrao, ljudi su na dvije utakmice pošteno izbacili svoje protivnike još pred gostujućim navijačima i zaslužili da igraju finale.thomashasler je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:19I meni finale prosle godine Totenhem s nekim je igrao. Kao da je bilo finale inter toto kupa.
Kako pošteno kad je vama ovo kao početak sezone a drugima kraj.
-
- Kontakt:
Odbrana suplja, bice 6+ golova , prednost PSG-uJustin je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:50Nema sanse. Previse je mocan Bayern. Lewandowski tri u finalu.Chwila1921 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:47Dajem šanse više PSG-u u finalu.. onaj dvojac ce odluciti , Bayernova odbrana je dosta šuplja, stavljam na PSG 100€
- Omerbavarac
- Kontakt:
Logicno da nije posteno, jer porazeni nisu imali sansu za popravni ali ko je.e taj sistem, na kraju ce Bayern imati 6 titula LP ili Pariz 1 i sve brojke ce biti validne kao i one prethodne.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma gluposti.
Svi su imali iste uslove i svako je mogao osvojit i ko god uzme zasluzeno je uzeo.
Druga je stvar sto se meni ili bilo kome ne svidja ovaj format.
Nadam se da ce iduca sezona biti normalna.
Svi su imali iste uslove i svako je mogao osvojit i ko god uzme zasluzeno je uzeo.
Druga je stvar sto se meni ili bilo kome ne svidja ovaj format.
Nadam se da ce iduca sezona biti normalna.
Sve ste već rekli.
Gol u gostima mora biti ukinut. Najgluplje pravilo u historiji koje je na mlin išlo neorganizovanim ekipama i reaktivnom pristupu fudbala.
Gol u gostima mora biti ukinut. Najgluplje pravilo u historiji koje je na mlin išlo neorganizovanim ekipama i reaktivnom pristupu fudbala.
Naravno da se ovaj format vise nikad nece igrati. Tv prava su sve, a ovako imas puno manje utakmica i to onih najgledanijih.
Titula ce biti legitimna, kada su legitimne bile one nakon nevidjenih kradja ili neke nakon nevidjene srece i spleta okolnosti bice i ova. Ovo ce biti jedna od titula iz ove druge kategorije, splet sretnih okolnosti ko god da je osvoji pogotovo PSG za koji sam siguran da u normalnim okolnostima na dvije utakmice ne bi usao u finale no dobro sta je tu je. nije ovo prvi put da okolnosti nekome pomognu, to je standardno i nista novo. Cinjenica je da je negledljivo, dosadno u rangu pripremnih turnira, kvalitet fudbala i nije bogzna sta ali treba biti realan i reci isto i za proslu sezonu dje se trabant ekipa Totenhema sa jadnom igrom nasla u prilici da postane evropskim prvakom.
Format je ocajan, ne mogu da vjerujem da neko navija da se Liga Prvaka i narednih sezona rijesava po sistemu Eura ili Svjetskog dakle turnirom.
Daj ba svi su odmarali 4 mjeseca, i sta sad umorili se jer su mjesec dana igrali? To igranje je trebala biti prednost tih ekipa iz tih liga, jer je jasno ko dan da ekipe tokom sezone zenit forme dostignu tek nakon mjesec dva igre ili vise a ne na startu dok su neuigrani. PSG bukvalno bez takmicarske utakmice nekoliko mjeseci dosao na turnir kako to moze biti prednost koliko god da si odmoran?
U pravu je Nerko brat, sad sam se ja čuo s našom fudbalskom legendom Barbarezom, kaže on da će se ova titula vrijednovat ko pola prave
znači Milan 7, Liverpool 6, Bayern 5.5, Barca 5
znači Milan 7, Liverpool 6, Bayern 5.5, Barca 5
Ja bih vjerovao da ti je Baho prenio, al Barbarez je neznalica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ili PSG pola titule i shodno tome pola zvijezde na grbu u francuskoj ligi mogu dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.