Koga se vi bojite, pa će vam biti odgođena utakmica?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ali i vi velezovci sve sa foruma Sarajevo u isti kos strpali, i ja, a i jos forumasa je pisalo da nismo za odgodu i da imate puno pravo da ne pristanete na istu. I potpuna je besmislica i od nasih sto su uopste i trazili odgodu, igraj imas dovoljno igraca i gotova prica. A to za proslu sezonu i sudije ne provaljujte se bezveze, u Mostaru ste i dobro prosli koliko je Sarajevo imalo sansi pored dva postignuta gola, na Kosevu je bila nesto neizvjesnija utakmica.
Nedelja tekma aBd uz direktan prenos nadam se.
Gluho bilo da je sve isti koš, uprati da sam dobro pazio na to. Ne da nije isti koš, nego se niste ni u putu sreliOsttribine je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:36Ali i vi velezovci sve sa foruma Sarajevo u isti kos strpali, i ja, a i jos forumasa je pisalo da nismo za odgodu i da imate puno pravo da ne pristanete na istu.

Pitari ne mogu shvate da se ova liga ne igra zbog njih i da su već Olimpic dovoljno zakinuli.
Niko nije lud da dobrovoljno pristane na to da sebi dodatno zakomplikuje situaciju kad krene kup, loši tereni i povrede, da bez potrebe ubacuju još jednu utakmicu u jesenji raspored.
Niko nije lud da dobrovoljno pristane na to da sebi dodatno zakomplikuje situaciju kad krene kup, loši tereni i povrede, da bez potrebe ubacuju još jednu utakmicu u jesenji raspored.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Generation74
- Kontakt:
Ranije sam pisao da nisam za to da se navijači ližu jer se gubi navijačko rivalstvo ali poštovanje uvijek stoji. Ne treba nasijedati na jadne provokacije, treba se izdignuti iznad toga. U redu se malo podbadati i to je sasvim normalno u neku ruku i simpatično.nekoIzMostara je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:10Nista ja ne sporim, cak stavise pregledaj moje komentare i vidjeces da sam uvijek bio medu prvim koji su cestitali na bilo kojem uspjehu. Al bezobrazno je prozivati Velez sto vam nismo izasli u susret. Nazivati nekoga i vrijedati rsdi necega sto ne stoji, ili pokusati omalovazavati da bi neko drugi bio frajer, nece moci. Hocete da ste bitniji Velezu od njega samog?? Nema sanse. Sose je sve objasnio, nema razloga za teskim rijecima i uvredama. Ni ja ni ostali Rodeni to nece dopustiti, to NIKAD. Vama sretno protiv Bresta i da prodete dalje sto vise od srca, ali uvijek ce mi biti interes Veleza preci od bilo cijeg interesa.Generation74 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 15:40@nekoIzMostara...uzmi u obzir da je Sarajevo u zadnje dvije godine osvojilo sve što se moglo osvojiti. Velež mi je drag bio uvijek i biće ako Bog da ali treba se malo spustiti na zemlju i pogledati istini u oči, a ona kaže da ste tek došli iz druge lige u kojoj ste nerijetko tavorili.
Čitajući pojedine komentare dolazim do zaključka da se Sarajevo godinama borilo za opstanak... sreća pa sam u toku!![]()
Uglavnom mnogo je nas kojima odgađanje paše ako paše i ostalima zbog interesa BH klubova... ali ako ne paše, idemo igrati jer svakako možemo sastaviti 3 tima igrača koji su najplaćeniji u ligi. Iskreno mene samo brine hoće li biti prenosa ili neće...za pobjedu se ne brinem

Pa jeb.o majku sta hocete više,jedna utakmica odgođena daj i drugu. Zbog čega,zbog umora,zbog puta?Pa gdje Vijetnamac što ne obezbjedi čarter let svojoj ekipi?Eto nama treba da je važnije Sarajevo već sami sebi,pa kakva je to logika boga ti?A kad smo mi ispadali Sarajevo nas namiri lagano bez ikakvog žaljenja,kad lani dobišmo Želju pa ostadoše na prvom mjestu i dobise na poklon titulu onda je sve bilo ok.Sta sad treba da niko ne igra protiv Sarajeva dok su u Evropi,ok odgodi čitavo kolo .Hoce u Evropu a ne mogu 2 utakmice igrati u 10 dana. Daleko se putuje, pa nek gazda pogura malo za čarter a ne da gleda kako kukate.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sve je uredu nemoj se nervirat.emil02in je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:53Pa jeb.o majku sta hocete više,jedna utakmica odgođena daj i drugu. Zbog čega,zbog umora,zbog puta?Pa gdje Vijetnamac što ne obezbjedi čarter let svojoj ekipi?Eto nama treba da je važnije Sarajevo već sami sebi,pa kakva je to logika boga ti?A kad smo mi ispadali Sarajevo nas namiri lagano bez ikakvog žaljenja,kad lani dobišmo Želju pa ostadoše na prvom mjestu i dobise na poklon titulu onda je sve bilo ok.Sta sad treba da niko ne igra protiv Sarajeva dok su u Evropi,ok odgodi čitavo kolo .Hoce u Evropu a ne mogu 2 utakmice igrati u 10 dana. Daleko se putuje, pa nek gazda pogura malo za čarter a ne da gleda kako kukate.
Koga ste vi zakinuli i zasto ste odgodili tekmu?Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:46Pitari ne mogu shvate da se ova liga ne igra zbog njih i da su već Olimpic dovoljno zakinuli.
-
- Kontakt:
Pa sta vi hocete ? Treba vama neko titrat i nosat daMu jer ste eto nekome simpatični.emil02in je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:53Pa jeb.o majku sta hocete više,jedna utakmica odgođena daj i drugu. Zbog čega,zbog umora,zbog puta?Pa gdje Vijetnamac što ne obezbjedi čarter let svojoj ekipi?Eto nama treba da je važnije Sarajevo već sami sebi,pa kakva je to logika boga ti?A kad smo mi ispadali Sarajevo nas namiri lagano bez ikakvog žaljenja,kad lani dobišmo Želju pa ostadoše na prvom mjestu i dobise na poklon titulu onda je sve bilo ok.Sta sad treba da niko ne igra protiv Sarajeva dok su u Evropi,ok odgodi čitavo kolo .Hoce u Evropu a ne mogu 2 utakmice igrati u 10 dana. Daleko se putuje, pa nek gazda pogura malo za čarter a ne da gleda kako kukate.
Yebote dan pa više se vi uvrijedili jer smo mi tražili odgodu, nego mi jer vi niste pristali.
Mi tražili vi ne date i šta sad hoćete više ? Niko nije tražio da se registruje 3:0 za nas.
Za vlasnika se ne sikiraj, ima se za čarter leta i za svega što nam padne na pamet. Na Grbavici ste igrali za sebe i za svoj položaj na tabeli, to da smo dobili titulu zbog vas je smijesno, razmisljanje ti u rangu djeteta 9 razred.
Coronu nije Sarajevo izmislilo niti proširilo po svijetu.
Ali ste zajedno sa Vicom prekinuli prvenstvo na dva zaražena i na taj načim možda čak i oštetili Velež za evropu jer su bili u najboljoj formi.
Nevjerovatno je koliko su pitari bahati, drski i bezobrazni.
Nevjerovatno je koliko su pitari bahati, drski i bezobrazni.
Željezničar za život cijeli!
Ovdje je najveći problem kako će Lale objasniti Vici da neće moći odgoditi utakmice Borca.
-
- Kontakt:
Ne budi debil kad to nisi i nemoj pisat nešto što nije jer si zatrovan mržnjom.
Vico je uradio sve da se liga prekine kako bi Borac zavrsio u Evropi.
Stvarno mislis da njega boli qrac za Sarajevom ? Ishod bi bio isti i da se na prvom mjestu nalazio Radnik, prekidalo bi se da Borac ode u Evropu, a isto bi bilo i da ste vi bili prvi i to je sva istina.
Drugi par cipela je to što smo u tom trenutku bili najbolja ekipa bodovno i uzeli titulu.
-
- Kontakt:
Ma puckaju ju ih strumfete, vidis da se pale k'o peterda cim ih strumfovi napuckaju.ajdohordas je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:08Pa sta vi hocete ? Treba vama neko titrat i nosat daMu jer ste eto nekome simpatični.emil02in je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:53Pa jeb.o majku sta hocete više,jedna utakmica odgođena daj i drugu. Zbog čega,zbog umora,zbog puta?Pa gdje Vijetnamac što ne obezbjedi čarter let svojoj ekipi?Eto nama treba da je važnije Sarajevo već sami sebi,pa kakva je to logika boga ti?A kad smo mi ispadali Sarajevo nas namiri lagano bez ikakvog žaljenja,kad lani dobišmo Želju pa ostadoše na prvom mjestu i dobise na poklon titulu onda je sve bilo ok.Sta sad treba da niko ne igra protiv Sarajeva dok su u Evropi,ok odgodi čitavo kolo .Hoce u Evropu a ne mogu 2 utakmice igrati u 10 dana. Daleko se putuje, pa nek gazda pogura malo za čarter a ne da gleda kako kukate.
Yebote dan pa više se vi uvrijedili jer smo mi tražili odgodu, nego mi jer vi niste pristali.
Mi tražili vi ne date i šta sad hoćete više ? Niko nije tražio da se registruje 3:0 za nas.
Za vlasnika se ne sikiraj, ima se za čarter leta i za svega što nam padne na pamet. Na Grbavici ste igrali za sebe i za svoj položaj na tabeli, to da smo dobili titulu zbog vas je smijesno, razmisljanje ti u rangu djeteta 9 razred.
Coronu nije Sarajevo izmislilo niti proširilo po svijetu.
Ali fakat mi nije jasno, gledam nase i njihove komentare.
Mi pitali za odgodu, oni odbili, nama normala, njima vokri nesto i uvrijedjeni.
Fakat mi nije jasno.
Drago mi je sto se igra, ali ovi malo stariji ce se sjetiti kojih smo se sredstava odrekli zbog Veleza kada nam je zabranjena Evropa bila. Sjetit ce se stariji da ne objasnjavam. Helem...
-
- Kontakt:
Ja sam napisao iznad par njih, nikako nisam strpao sve u isti kos.Osttribine je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:36Ali i vi velezovci sve sa foruma Sarajevo u isti kos strpali, i ja, a i jos forumasa je pisalo da nismo za odgodu i da imate puno pravo da ne pristanete na istu. I potpuna je besmislica i od nasih sto su uopste i trazili odgodu, igraj imas dovoljno igraca i gotova prica. A to za proslu sezonu i sudije ne provaljujte se bezveze, u Mostaru ste i dobro prosli koliko je Sarajevo imalo sansi pored dva postignuta gola, na Kosevu je bila nesto neizvjesnija utakmica.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Vama normala, a nema kako nas nisu nazvali na svom podforumu. Dok na nasem ni rijeci o vama.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Eto ti znaš je li pogura pa ne idu pješice nije problem u tome problem nije ni umor nego povrede itd pa Šerbečić se na treningu povrijedio a nema Mustedanagića (kartoni) Sušića povreda ,Hebibović povreda pa sad i Besim a skoro se Hodžić oporavio je li treba još neko da se povrijedi ili da izađemo sa drugim timom pa da se naguzimo Veležu da bi dobili ako je to rezon onda OK može i da se ne igra pa neka Velež dobije.Pa mi i ovakvi kakvi smo imamo možda istorijsku šansu i zašto ne pokušati,ali eto vi vidjeli gdje možete loviti pa bujrum.Ma ne izmišljajte razloge svega vam,pa eto kompletna liga nam spremna da igra srijeda subota i to europske utakmice i liga naša.Govorite imamo dva tima ma tu priču za malu djecu ostavite pa izvadi iz Želje Štilića i još jednog pa da vidimo ili iz Veleža ili bilo kojeg tima nije to tolika razlika uglavnom rezervni igrači su dosta neiskusni kako kod nas tako kod sviju ali eto vi zapeli koliko imamo igrača ,para itd.emil02in je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:53Pa jeb.o majku sta hocete više,jedna utakmica odgođena daj i drugu. Zbog čega,zbog umora,zbog puta?Pa gdje Vijetnamac što ne obezbjedi čarter let svojoj ekipi?Eto nama treba da je važnije Sarajevo već sami sebi,pa kakva je to logika boga ti?A kad smo mi ispadali Sarajevo nas namiri lagano bez ikakvog žaljenja,kad lani dobišmo Želju pa ostadoše na prvom mjestu i dobise na poklon titulu onda je sve bilo ok.Sta sad treba da niko ne igra protiv Sarajeva dok su u Evropi,ok odgodi čitavo kolo .Hoce u Evropu a ne mogu 2 utakmice igrati u 10 dana. Daleko se putuje, pa nek gazda pogura malo za čarter a ne da gleda kako kukate.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 20 avg 2020, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- svrakino1921
- Kontakt:
Svaka cast na komentaruemil02in je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:53Pa jeb.o majku sta hocete više,jedna utakmica odgođena daj i drugu. Zbog čega,zbog umora,zbog puta?Pa gdje Vijetnamac što ne obezbjedi čarter let svojoj ekipi?Eto nama treba da je važnije Sarajevo već sami sebi,pa kakva je to logika boga ti?A kad smo mi ispadali Sarajevo nas namiri lagano bez ikakvog žaljenja,kad lani dobišmo Želju pa ostadoše na prvom mjestu i dobise na poklon titulu onda je sve bilo ok.Sta sad treba da niko ne igra protiv Sarajeva dok su u Evropi,ok odgodi čitavo kolo .Hoce u Evropu a ne mogu 2 utakmice igrati u 10 dana. Daleko se putuje, pa nek gazda pogura malo za čarter a ne da gleda kako kukate.
Sad je i vama jasno s kim mi dijelimo Metropolu
Strasno
-
- Kontakt:
Ozbiljno ti kazem. Ok, posteno, hocete da iskoristite put iz Britanije. Sve ok. Ali sto ste toliko uvrijedjeni sto je poslat dopis za odgodu.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:20Vama normala, a nema kako nas nisu nazvali na svom podforumu. Dok na nasem ni rijeci o vama.
Odbili ste, Boze moj. Liga ide dalje. Mlatnite nas i to je to. Ha ya.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A komšinice samo bacaju koske ne bi li se mi zavadili sa pola lige da protiv nas svi zapinju. Isto kakve tetkice, puknu priču potpale i onda nestanu.
A ovi još gori, nalože se, na kraju se uvrijediše prijedlogom...
A ovi još gori, nalože se, na kraju se uvrijediše prijedlogom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.