U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Jel taj Besic dio prvog tima il je to jedna tekma s prvom ekipom bila?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
U prve dvije pripremne je igro.
I to prvoj bio među 13 igrača koji su nastupili, a u drugoj među 15.
Mislim da su najbolji igrači uglavnom bili dio tog rostera.
Po ovome bi se dalo zaključiti da ozbiljno računaju na njega.
I to prvoj bio među 13 igrača koji su nastupili, a u drugoj među 15.
Mislim da su najbolji igrači uglavnom bili dio tog rostera.
Po ovome bi se dalo zaključiti da ozbiljno računaju na njega.
Zvuci dobro. Nadati se da ce biti i ligaski nastupa.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Spisak u21???? Jel ostao isti ili?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Ima li gdje spisak ovih regionalnih okupljanja 2006. godišta?
Kako sam ja procitao racunaju da ce Benjamin Besic biti dio prve ekipe Strasbourg i da bi trebao dobiti svoju priliku sa klupe, sto nije lose imajuci u obzir da je skoro 18 godina napunio.
Nije loše?
Teenager na klupi tima iz lige 5, za nas je premija. Još igra krilo.
Na TM piše da ima naš pasoš, treba mu samo poziv poslat
Teenager na klupi tima iz lige 5, za nas je premija. Još igra krilo.
Na TM piše da ima naš pasoš, treba mu samo poziv poslat
Pa nikad ga nisam gledao, sta drugo da kazem. Neozbiljno bi bilo reci super talenat odma zvati, a nisam niti jednu njegovu utakmicu pogledao. Tek napunio 18 godina, clan ekipe koja nastupa u dosta dobroj ligi, djeluje obecavajuce. Na ljudima koji su placeni za to je da analiziraju i stupe u kontakt sa igracem.
-
- Kontakt:
sastav za par godina :
hadzikadunic
ahmethodzic
sabanadzovic
hadziahmetovic
mulahusejinovic
zec

hadzikadunic
ahmethodzic
sabanadzovic
hadziahmetovic
mulahusejinovic
zec

Šta ga imam gledat, ako je dobar za Strazbur dobar je i za Bh U21.Tristan10 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:07Pa nikad ga nisam gledao, sta drugo da kazem. Neozbiljno bi bilo reci super talenat odma zvati, a nisam niti jednu njegovu utakmicu pogledao. Tek napunio 18 godina, clan ekipe koja nastupa u dosta dobroj ligi, djeluje obecavajuce. Na ljudima koji su placeni za to je da analiziraju i stupe u kontakt sa igracem.
Doduše, možda se karakteristikama ne uklapa u Starčevićevu koncepciju igre

Otkud onaj Kovac na spisku u21?Zar nije promijenio drzavljanstvo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mali Karahasanović iz Ajaxa je baš baš dobar igrač. Njega kad sam gledao bio sam impresioniran, prava desetka.
Ima tih mlađih godišta,
Denis Alijagić naš mladi reprezentativac, član Slavie iz Praga, lijevo krilo.
Alen Karahasanović , ofanzivni vezni, član Ajaxa
Benjamin Bešić, Strasbourg, desno krilo.
Dosta je štopera, treba krila naći.
Ima tih mlađih godišta,
⚜️~⚜️~⚜️
Evo spiska U21, meni se čini dobar.
Bravo za Kovača, uz Demirovića najbolji igrač sa ovog spiska.
Odbrana: Đorđe Milojević (Borac), Rijad Sadiku (Zrinjski), Adrian Leon Barišić (Osijek, Hrvatska), Amar Beganović (Sloboda), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Nihad Mujakić (Hajduk Split, Hrvatska), Selmir Pidro (Sarajevo), Amar Dedić (Red Bull Salzburg, Austrija).
Vezni red: Haris Hajdarević (Željezničar), Amar Ćatić (ADO Den Haag, Holandija), Stefan Kovač (Čukarički, Srbija), Zinedin Mustedanagić (Sarajevo), Marijan Ćavar (Eintracht Frankfurt, Njemačka), Mateo Marić (Široki Brijeg), Đani Salčin (Sarajevo), Vladimir Bradonjić (Radnik), Vladan Danilović (Borac), Milan Savić (Čukarički).
Napad: Benjamin Hadžić (Austria Klagenfurt, Austrija), Jovo Lukić (Borac), Imad Rondić (Slovan Liberec, Češka Republika), Ermedin Demirović (SC Freiburg, Njemačka).
Bravo za Kovača, uz Demirovića najbolji igrač sa ovog spiska.
Odbrana: Đorđe Milojević (Borac), Rijad Sadiku (Zrinjski), Adrian Leon Barišić (Osijek, Hrvatska), Amar Beganović (Sloboda), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Nihad Mujakić (Hajduk Split, Hrvatska), Selmir Pidro (Sarajevo), Amar Dedić (Red Bull Salzburg, Austrija).
Vezni red: Haris Hajdarević (Željezničar), Amar Ćatić (ADO Den Haag, Holandija), Stefan Kovač (Čukarički, Srbija), Zinedin Mustedanagić (Sarajevo), Marijan Ćavar (Eintracht Frankfurt, Njemačka), Mateo Marić (Široki Brijeg), Đani Salčin (Sarajevo), Vladimir Bradonjić (Radnik), Vladan Danilović (Borac), Milan Savić (Čukarički).
Napad: Benjamin Hadžić (Austria Klagenfurt, Austrija), Jovo Lukić (Borac), Imad Rondić (Slovan Liberec, Češka Republika), Ermedin Demirović (SC Freiburg, Njemačka).
Definitivno na spisku fali Eldar Sehic kao lijevi bek, barem je to mogao skontati kad samo i prati domacu ligu. Ali od svega mi je najvise krivo sto moram gledati ovakve antipaticne izlizane trenere ko ovaj Starcevic, bez ikakve harizme ili energije, mrtav hladan ko da radi u popravnickom domu. Umjesto da gledamo bivse reprezentativce ko npr Zlatan Bajramovic. Ko je ovaj iz Osijek II btw?
B. Bešića, Karahasanovića treba odma zvat u odgovarajuće selekcije. Nema tu puno pameti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:13Mali Karahasanović iz Ajaxa je baš baš dobar igrač. Njega kad sam gledao bio sam impresioniran, prava desetka.
Ima tih mlađih godišta,
Ako je neko dobar za U17 Ajaxa, dobar je i za U17 BiH.
Što čekati da se desi da upišu nastup (znam da je konkurencija ogromna) za njihove reprezentacije, jer onda sve postaje puno komplikovanije.
Što se tiče ovih za promjenu državljanstva, Omeragić i Gigović su prioriteti br 1, obojica. Onda idu Omić i Husković
Omića i Huskovića treba držati u stalnom kontaktu, srediti im pasoš i čekati vrijeme za promjenu.
Za ove Muhamedbegovića, Balića...bujrum ako su raspoloženi, ali ja tu ne vidim neko pojačanje za reprezentaciju.
- ASD
- Kontakt:
Ma nema teorije da upišu nastupe.
Ispred Karahasanovića imaš jedno 10 igrača samo u Ajaxu njegovog godišta.
O ovom drugom je suludo pričati.
Ali se slažem, da trebaju dobiti poziv, za u19 reprezentaciju. Zavisno od statusa u klubu i partija u repci dopustiti da napreduju.
Omić isto je igrač za u19, Husković isto. Gigović za u21.
Omeragić je igrač za u21 ali eto, njemu se može datu taj luksuz da bude na spisku a repke.
Ali se slažem, da trebaju dobiti poziv, za u19 reprezentaciju. Zavisno od statusa u klubu i partija u repci dopustiti da napreduju.
Omeragić je igrač za u21 ali eto, njemu se može datu taj luksuz da bude na spisku a repke.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 20 avg 2020, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pidro je od svih U21 lijevih bekova iz Premijer lige najmanje pokazao ove sezone, bolji je i njegov saigrač Salčin, i Šehić iz Željezničara, i Alić iz Mladosti DK. Ima to opravdanje da je dugo bio povrijeđen, ali ne može se do 2021. opravdavati sa tim, i ima najveću cijenu na transfermarktu 

- ASD
- Kontakt:
Po čemu je Zlatan Bajramović zaslužio da vodi repku?Tristan10 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:20Definitivno na spisku fali Eldar Sehic kao lijevi bek, barem je to mogao skontati kad samo i prati domacu ligu. Ali od svega mi je najvise krivo sto moram gledati ovakve antipaticne izlizane trenere ko ovaj Starcevic, bez ikakve harizme ili energije, mrtav hladan ko da radi u popravnickom domu. Umjesto da gledamo bivse reprezentativce ko npr Zlatan Bajramovic. Ko je ovaj iz Osijek II btw?
Ovo je seniorska ekipa i skoro svi igrači treba da budu seniori. Bajramović nikada nije radio sa seniorima.
Ćavar hitno mora naći u kojem će igrati. On je otišao iz Zrinjskog početkom 2018., a od tada je odigrao samo 10 utakmica kao starter i to u Osijeku gdje je razočarao. Prošlu sezonu je kompletnu bacio niz vodu, nigdje ga nije bilo. Ako sad ne nađe neki klub, u januaru će biti tačno 3 godine od napuštanja BiH, a tako mizeran broj utakmica odigrao. Na kraju će u GOŠK-u završit nastavi li ovako.
Simpatične su te male provokacije sa stalnim guranjem najvećih talenata drugih reprezentacija, u naše mlađe selekcije.ASD je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:33Ma nema teorije da upišu nastupe.

Kao ti još ne kontaš da to tako ne ide.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HariTz i 40 gostiju.