Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ne bi se Miske sramotio po instagramu, da mu Bećir nije obećao da će se odlučiti za BiH. Vidjet ćemo,
Ja čisto sumnjam da će dobiti poziv seniorske reprezentacije, konkurencija je prežestoka.
Ja čisto sumnjam da će dobiti poziv seniorske reprezentacije, konkurencija je prežestoka.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kad smo vec kod Misketa i instagrama hahahah

@igrajlopte 🐦
A Becira Miske moj? 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
Povuci ce ga za kacket 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma jok ba.. Njega ce na jagnjetinu odvesti

@igrajlopte 🐦
Odluka ova dva momka, Hadžikadunića i Ahmedhodžića da igraju za BiH zaista izaziva optimizam, jer se činilo da nam dijaspora polako okreće leđa, što i nije čudo jer se djeca rađaju i odrastaju u uređenim državama i imaju sve manje osjećaja prema Bosni. Primjeri Denija Avdića, Arslanagića, Seferovića i posebno Tankovića, su ukazivali na to da će nas sve češće odbijati. Njihov pristanak da igraju za BiH, sigurno će imati pozitivan efekat i na neke druge momke kojima se nadamo, prvenstveno Omeragića, tako da sav respekt za njihov potez i nadam se da će biti lijepo dočekani u BiH selekciji i da će i igrački opravdati naša očekivanja.
Hvala Allahu pa oba Svedjana odlucise igrati za nas. Ogromna je stvar imati u reprezentaciji dva mlada stopera, koja realno imaju potencijal da zaigraju u najjacim evropskim ligama i nadam se da ce to i ostvariti. Jos da osiguramo Omeragica aBd i mirni smo na tim najvaznijim pozicijama u narednih 15-ak godina. Kao cetvrtu opciju na stoperu prizeljkujem Serbecica i vec vise puta sam pisao da u njemu vidim potencijal za reprezentaciju. Mozete me sad napadati koliko hocete, ali ne znam po cemu je on manji talenat i potencijal od Sunjic recimo. Samo je bitno da ne ostane u Sarajevu duze od godinu dana i da izbor narednog kluba bude malo pametniji. Tipujem na belgijsku ligu, ali da to bude ekipa iz donjeg dijela tabele. Kad se Vukotic mogao nametnuti tamo, moze vala i Besim.
-
- Kontakt:
Muhamedbegovic ce biti taj cetvrti stoper.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Slazem se, nisu Becir , Dennis i Anel ironmeni, bit ce nekad povrijedjeni. Morat ce Mujakic ili Serbecic uci da popune te rupe i nadati se da ce postati barem prosjecni stoperi.Ghuraba je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:06Hvala Allahu pa oba Svedjana odlucise igrati za nas. Ogromna je stvar imati u reprezentaciji dva mlada stopera, koja realno imaju potencijal da zaigraju u najjacim evropskim ligama i nadam se da ce to i ostvariti. Jos da osiguramo Omeragica aBd i mirni smo na tim najvaznijim pozicijama u narednih 15-ak godina. Kao cetvrtu opciju na stoperu prizeljkujem Serbecica i vec vise puta sam pisao da u njemu vidim potencijal za reprezentaciju. Mozete me sad napadati koliko hocete, ali ne znam po cemu je on manji talenat i potencijal od Sunjic recimo. Samo je bitno da ne ostane u Sarajevu duze od godinu dana i da izbor narednog kluba bude malo pametniji. Tipujem na belgijsku ligu, ali da to bude ekipa iz donjeg dijela tabele. Kad se Vukotic mogao nametnuti tamo, moze vala i Besim.
Stopere prvotimce i rezerve smo rijesili, napadace imamo pristojne opcije u rezervama, sta je sa bekovima i krilnim igracima? Sve su ovo pitanja koje moramo rijesiti do sljedeceg ciklusa.
⚜️~⚜️~⚜️
- legenda reala
- Kontakt:
Moreš li od Hrelje iz Gž napraviti reprezentativca, ako si ti onaj što ti drug Mancini veli

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Ima tu i Hasic a sigurno ce se pokazati i neko novi pa da napravimo tu pravu ekipu.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:47Boga mi svasta ce da bude ako se svi "dijasporci" odluče za nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:41Sastavlja Miske ekipu ko na Fifa Ultimate Team.
Omeragic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Gigovic kad im se doda Demirovic, Dedic i Gazibegovic to je 7 igrača neke totalno nove ekipe. Uz jel senatore Pjanica, Dzeku, Begovica i Kolasinca.
Samo golmana ni na vidiku
Sad je na redu Juka Nacionale s Becirom. Ne moze sve Mirsad sam. Mirsad svakako ide sad na Gigovica. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- imekorisnicko
- Kontakt:
Šta vam je,lijepo je maštat,ali ako pola tih dođe na nivo igranja neke od liga petice,puna šaka brade. Demirović pokazuje da bi mogao, Hadžikadunić kao mlad igra u solidnom klubu koji mu nije matični klub i nije u matičnoj državi. Za ove ostale se svašta mora poklopiti bez obzira da li oni realno imaju ili nemaju taj potencijal.nebeskasila je napisao/la: ↑20 avg 2020, 07:42Ima tu i Hasic a sigurno ce se pokazati i neko novi pa da napravimo tu pravu ekipu.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:47Boga mi svasta ce da bude ako se svi "dijasporci" odluče za nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:41Sastavlja Miske ekipu ko na Fifa Ultimate Team.
Omeragic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Gigovic kad im se doda Demirovic, Dedic i Gazibegovic to je 7 igrača neke totalno nove ekipe. Uz jel senatore Pjanica, Dzeku, Begovica i Kolasinca.
Samo golmana ni na vidiku
Normalno da nece svi od navedenih napraviti vecu karijeru, ali nekoliko od njih vjerovatno hoce i to je veliki plus za nas. To je stvar statistike. Generalno veliki plus za nas da se poslala jasna poruka da igraci koji su odrasli ili rodjeni u drugim drzavama zele da igraju za BiH, ako se postupi dobro sa njima, i kad imas licnosti kao sto je Misimovic koji nesto znaci u fudbalu. Drugacije je kad pricas sa Misimovicem, a drugacije je sa nepoznatom osobom iz Saveza. Jednostavno je tako. Konacno je poslata poruka, da je sasvim legitimno da igras za BiH iako si odrastao u drugoj drzavi i nastupao za njihove omladinske selekcije. Legitimno i pravo izbora. A stvarala se u vise navrata slika putem paradoksalno domacih medija, ko da nekome nesto krademo, kako nije korektno, kako ti igraci iz vana gube osjecaj prema BiH i zato ne zele da igraju. Ne, oni su odabrali da igraju za BiH iako su imali mogucnost da igraju za kvalitetniju reprezentaciju od nas, a to jeste trenutno Svedska. Neki od njih ce uspjeti da naprave znacajnije karijere, iz domace lige ili od nekud ce izletiti nekoliko kvalitetnih igraca, i u toj kombinaciji se mozemo nadati solidnoj reprezentaciji. Od domacih igraca koji mislim da ce napraviti solidnu karijeru je Eldar Sehic iz Zeljeznicara, koji je pokazao da se moze nositi sa individualno kvalitetnim igracima kao sto su Zakaric i Husejinovic. Posjeduje kvalitet igre u obadva smijera, i vjerujem da ce napraviti solidnu ino karijeru.
Ja mislim da su polagano i u savezu skontali da dugotrajno imaju vece zarade sa plasmanom na ep i sp nego sa prodajom raznoraznih rahmanovica, sarica itd. preko repke.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bit ce ovo fina repka.Hadzikadunic,Ahmedhodzic,Hasic,Demirovic,Dedic,Gazibegovic,aBd Omeragic,Gigovic.Jedino je kriticna pozicija golmana
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 22 gosta.