Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bolje je za Sarajevo da igraju za vikend.Ionako im fali utakmica u nogama poslije nekoliko mjeseci pauze
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Velika radost na temi nastade, slavi se što odgode nema. Tema opet ista.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Izmedju redova se moze procitati..ko vas ....!
Kad je bila situacija oko korone, vidilo se tada da svak na sebe misli. Rekao sam da Velez od tad pa ubuduce treba samo sebe gledati.
Danas je stigao odgovor!
Da se tad situacija odigrala korektnije, siguran sam da bi Velez danas poslao drugaciji odgovor.
Nije ovdje u pitanju Sarajevo ni bilo ko, vec se od tog trenutka gleda samo na interes Veleza!
I pored svega ovoga Sarajevo ostaje favorit u nedjelju, a nama opravdana nada da se mozemo vratiti sa bodovima.
Kad je bila situacija oko korone, vidilo se tada da svak na sebe misli. Rekao sam da Velez od tad pa ubuduce treba samo sebe gledati.
Danas je stigao odgovor!
Da se tad situacija odigrala korektnije, siguran sam da bi Velez danas poslao drugaciji odgovor.
Nije ovdje u pitanju Sarajevo ni bilo ko, vec se od tog trenutka gleda samo na interes Veleza!
I pored svega ovoga Sarajevo ostaje favorit u nedjelju, a nama opravdana nada da se mozemo vratiti sa bodovima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:

kazu da te pozdravio Krste iz Cardiffa
Svaka cast Velezu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- svrakino1921
- Kontakt:
evo lopte
evo igralista
niko niko
ne moze nam nista
Sarajevo ......
moze odgoda brate
evo igralista
niko niko
ne moze nam nista
Sarajevo ......
moze odgoda brate
E jesu nas zaje.bali, odoh napuniti pehare osvajača lige i pehar osvajača kupa suzama...
Do juce kazu bratski klub, a danas pitari ih kunu. E svasta. 

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Krstim se kad ga vidim na terenu
- svrakino1921
- Kontakt:
jel istinaTheIvicnjak je napisao/la: ↑20 avg 2020, 13:47Krstim se kad ga vidim na terenu
to sto slutis u svom mentalnom sklopu
da ti udara po avataru
Mogo bi savez zajebati rodjene po prici LaletaSvoje viđenje novnastale situacije dao je i predsjednik Takmičarske komisije, čija sjednica će biti održana tokom dana ili sutra u jutarnim satima.
"Malo sam zatečen odgovorom Veleža, dosad je praksa bila da se klubovima koji igraju evropska takmičenja izlazi u u susret. Sada imamo situaciju da se jedan klub ne slaže i da ćemo mi praktično morati presuditi. Ne znam, ne mogu prejudicirati kakva će odluka biti, sjednica će biti danas ili sutra u jutarnjim satima pa ćemo vidjeti kakvog su stava kolege iz Takmičarsle komisije", kratko je za SportSport.ba istakao Milorad Lale, prvi čovjek Takmičarske komisije Fudbalskog saveza BiH.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Sada su i u savezu sigurno bijesni na Velež. Treba se paziti sudija, pitari su spremni na sve.
Željezničar za život cijeli!
- RajaBa1983
- Kontakt:
petrovic sudi znaci

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto mislim. Ako su premoreni daj im dan slobodno ili jedan manje trening, ne vidim neki problem. I oni će igrati za vikend ako se ne varam mada imaju već dvije utakmice manje u odnosu na ostale.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sigurno kundaci nju ili hadziju. Drugog objasnjenja za njegovo ostajanje u klubu nema.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 13:49
jel istina
to sto slutis u svom mentalnom sklopu
da ti udara po avataru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.