Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 12:11

LBJ MVP je napisao/la:Ma Guti genijalac samo mi nikad nije bilo jasno kako u repki nije imao mjesta :roll:
Sta ti tu nije jasno? Spanija prije Del Bosquea bila nula. Vodili je debili poput Aragonesa. Bilo je mjesta za svakakve idiote, kao i danas, cast izuzecima, tako da mi to nista nije cudno.

Neki su se pravdali kako je on bad boy, samo da ne igra. I Juande se tako kurchio pa je na kraju Guti izasao kao pobjednik.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 dec 2010, 12:18

E ovo je njegova najbolja utakmica ikada...2 gola i 2 asistencije,posebno upečatljiva je bila ova...
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 12:52

Brnjo se to malo zajebaje s vama. A ako se i ne zajebaje, nije upravu, daleko od toga da Guti nije medju 20 najboljih igraca Reala, mislim niko ne moze biti ni blizu Raulu, Di Stefanu, Santillani, Zidaneu (...), do svoje 25-te, bio je jedan prosjecan igrac, tek malo inteligentniji od ostalih sa sjajnim pasom, nije se prvih godina naigrao, sve dok Del Bosque nije dosao, i kod njega je igrao ono malo u pocetku, nije igrao u finalima zbog raznih ozljeda zbog kojih je izbivao na duze vrijeme. Nakon toga u klub su dosle razne zvijezde i za njega nije bilo mjesta, ne zato sto su ga podcjenjivali nego sto je Zidane bio bolji od njega ili Beckhama sta ja znam. Nakon toga je uskakao samo kada su ostali bili povrjedjeni, recimo ona sezona gdje je imao par dobrih dodavanja sto je Namik tu postavio je bila 2005-06, Raul se ozljedio, tada smo igrali sa jednim napadacem, Ronaldom, a mjesta za Gutija u veznom redu je bilo. I naredne sezone se naigrao, kod Capella, imao par fenomenalnih pasova, slicno i kod Schustera, i naigrao se zato jer nismo imali jednog Zidanea ili Redonda, i nije se nametao kao neki vodja, i nije imao tu karizmu koju su imali ova dvojica sto sam ih malo prije nabrojao. Bio dobar i kod Schustera, no nije bio dovoljno fizicki spreman da igra, volio bih da je ostao jer je i kao 34-godisnjak bolji od pojedinaca sada. Dakle, ono sto ja hocu reci jeste to da Guti jeste bio dobar, i spada u legende kluba, ali nije ga se toliko podcjenjivalo jer su igraci koji su tu dolazili sigurno bili bolji od njega, a bgm je kao sto neko rece da je bio toliko dobar upasti i u Spansku repku. Volim ja njega i sve to, drag mi je, jedan od najdrazih igraca Reala ikada, ali da je toliko dobar koliko pricaju ovi sto prate nogomet od 2006. - nije. Ali sve u svemu, cijenim ga i kao osobu, toliko godina u klubu kao rezerva, mogao je birati gdje hoce da ide ali on je ostao i svaka cast na tome, ili ona izjava: "Uvijek slavim kada Barca izgubi" xD
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 12 dec 2010, 13:48

Iker Casillas debitira na filmskom platnu

Golman madridskog Reala i španjolske nogometne reprezentacije, 29-godišnji Iker Casillas, glumit će samog sebe u filmu argentinsko-španjolske koprodukcije, nazvanom "Zaleđe"...

Radi se o komediji u kojoj glavnog lika (Javi) tumači popularni 43-godišnji španjolski glumac Fernando Tejero. Javi, premda drugorazredni nogometni menadžer, pod svaku cijenu želi postati agent slavnog Realova golmana da bi tim statusom impresionirao vlastito društvo prijatelja.

U filmu također glumi Martin Palermo, 37-godišnji napadač Boca Juniorsa i bivši argentinski reprezentativac, kao i Manuel Llorente, predsjednik nogometnog kluba Valencije.

Redatelj je David Marques, a glumačku postavu čine poznata lica španjolskoga i argentinskog glumišta, poput Diega Perettija, Huga Silve, Patricije Montero, Laure Pamplone i Pepea Sancha.

Film bi se na tržištu, pa time i u kino-dvoranama, trebao pojaviti tijekom proljeća iduće godine.
:D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 dec 2010, 14:13

:lol:
Christiano Ronaldo pravi djecu gdje stigne: Priznao da je otac četverogodišnjeg Alexa

CHRISTIANO RONALDO pravi djecu gdjegod stigne. Naime, nedavno je nogometaš priznao očinstvo nad četverogodišnjim Alexom, koji živi u Singapuru s majkom. Na svom Twitteru je napisao kako je otac malenog Alexa. "Test je potvrdio ono što sam osjetio kad sam upoznao Alexa. On je moj sin, brat najmanje troje prekrasne djece kao što je i on. Uvijek ću se odnositi prema njemu kao otac. Dobrodošao" napisao je Ronaldo.

Na istoj stranici objavio je ranije ovog tjedna kako je išao na DNA test za dokazivanje očinstva. "Danas sam upoznao Alexa, predivnog, pristojnog i zdravog dječaka dječaka. Čekamo rezultate testa i prihvatit ću odgovornost i zadovoljstvo koje će pokazati test", napisao je ranije ovog tjedna Christiano. Majka malenog Aleca već godinu dana pokušava doći do potvrde očinstva kako bi od oca dobila alimentaciju.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 dec 2010, 14:14

Dylan Dog je napisao/la::lol:
Christiano Ronaldo pravi djecu gdje stigne: Priznao da je otac četverogodišnjeg Alexa

CHRISTIANO RONALDO pravi djecu gdjegod stigne. Naime, nedavno je nogometaš priznao očinstvo nad četverogodišnjim Alexom, koji živi u Singapuru s majkom. Na svom Twitteru je napisao kako je otac malenog Alexa. "Test je potvrdio ono što sam osjetio kad sam upoznao Alexa. On je moj sin, brat najmanje troje prekrasne djece kao što je i on. Uvijek ću se odnositi prema njemu kao otac. Dobrodošao" napisao je Ronaldo.

Na istoj stranici objavio je ranije ovog tjedna kako je išao na DNA test za dokazivanje očinstva. "Danas sam upoznao Alexa, predivnog, pristojnog i zdravog dječaka dječaka. Čekamo rezultate testa i prihvatit ću odgovornost i zadovoljstvo koje će pokazati test", napisao je ranije ovog tjedna Christiano. Majka malenog Aleca već godinu dana pokušava doći do potvrde očinstva kako bi od oca dobila alimentaciju.
I vi vjerujete u ovo :|
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 dec 2010, 14:17

Nail for Real je napisao/la: I vi vjerujete u ovo :|
sto da ne? :?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 dec 2010, 14:20

mandraX je napisao/la:
Ja sam milijarder jer tako pise na mom facebook statusu. Vjerujes li mi?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 dec 2010, 14:22

mandraX je napisao/la:

Cristiano Ronaldo ima 18godišnjeg sina, koji trenutno igra za Sporting Lisabon, ime još uvek ne žele da kažu.. :) Eto veruj i u ovo :)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 14:39

hahahahahaahha koji amateri. Ne radi se o Cristianu, nego o RONALDU, LUSIU NAZARIU DE LIMI. Ne mogu vjerovat koji su to amateri, puu ko im dade diplomu. A istina je da je Ronaldo otac tog djeteta.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 12 dec 2010, 14:42

Dylan Dog je napisao/la::lol:

ja sam negdje citao da je debeli ronaldo ovo priznao i da je majka u japanu ili koreji,valjda se to dogodilo za vrijeme sp 2002 al onda djete ne moze imati 4 godine :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 dec 2010, 14:51

Poslije Ronaldo kao Gay slika
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 12 dec 2010, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 14:52

Al hej, cHristiano :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 14:53

Brnjoo je napisao/la:Al hej, cHristiano :lol:
Ispada da se cita, Ćristjano ili Čristjano :D Koji su to amateri majko mila.

Evo Sarabia dao dva gola za Castillu 8-)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 15:25

Jesi ti siguran da je Sarabia zabio?

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 15:33

Brnjoo je napisao/la:Jesi ti siguran da je Sarabia zabio?
Nisam. Dvije asistencije. Zabili Fran Rico dva i jos jedan zaboravio sam ko...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 15:36

Upravo tako, nije zabio, nesposobnjakovic krhki.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 dec 2010, 15:36

Prognoziram 0:2 za vas. 8-)
You'll never walk alone.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 15:38

Brnjoo je napisao/la:Upravo tako, nije zabio, nesposobnjakovic krhki.
Guti u Besiktasu? :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 dec 2010, 15:39

Ma ja ba glup je Saraiba ko qur..
volimliverpool je napisao/la:Prognoziram 0:2 za vas. 8-)
Ma primamo gol onaj "vaš" Pongole je u napadu :D samo da Benezma nastavi dobru seriju

btw zima vala dobri bi došla neka majica...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.