RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Da se ne lazemo, ako se je cilj prve 4 pozicije onda su za to potrebna pojacanja, jer liga nikad nije bila kvalitetnija ni ujednacenija...pa neki dan kad sam gledao Tuzla city kakvu su agresiju izvrsili na kosevu protiv sarajeva,imao sam osjecaj da je neku strani klub u pitanju
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sarajevo ima 20 i nesto igraca kvalitetnih i hoce da odgode... bez zayenabcije... ja ne znam kako bi bilo koji klub iz lige uspio igrati kad bi se plasirao ne daj Boze u grupnu fazu,pa da moraju gurat na 3 fronta... oprostili bi se od igranja izgleda,umorni bi bili 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Prvo nema smisla odgadjat utakmicu 3 dana prije.
Jos mi je veci apsurd odgadjanja utakmice od tima koji ima najsiri igracki kadar u ligi i to tek sto je pocela sezona.
Sta ce bit ako prodju dalje? Odgadjat svako kolo do kraja lige dok god budu igrali evropu a protivnici da odmaraju 15 dana izmedju utakmica.

Jos mi je veci apsurd odgadjanja utakmice od tima koji ima najsiri igracki kadar u ligi i to tek sto je pocela sezona.
Sta ce bit ako prodju dalje? Odgadjat svako kolo do kraja lige dok god budu igrali evropu a protivnici da odmaraju 15 dana izmedju utakmica.

#musvdg
Sorry na upadu valjda pomognem
Ovako sam ja napisao onda je par njih kopiralo i poslalo na mail i nakon toga pola sata kasnije smo saznali da ce biti prijenos u 17:00 Željo - MDK a trebalo je biti u 19:00 bez prijenosa pa probajte sta vas kosta
Pozdrav,ja sam jedan od navijača Fudbalskog Kluba Željezničar iz Sarajeva.
Želim da postavim jedan upit menadžmentu programa Arena Sport.
Da li će biti prenos utakmice 5.kola M:tel Premijer Lige Bosne i Hercegovine između Fudbalskog kluba Željezničar i Fudbalskog Kluba Mladost Doboj kod Kaknja ? Molim odgovor
Imate 50 kanala Arena od BiH,HR,SRB,HD,FullHD i vi ne možete ubaciti jednu utakmicu u program ? Je li to realno za najveći sponzorski ugovor da ne može obezbijediti jednu utakmicu najtrofejnijeg kluba ?
Kupio sam dodatni paket da bi gledao utakmice mog voljenog kluba koje su obećane da će biti prenošene svako kolo.
Zašto se utakmica ne može igrati u 17:00h i imati obezbijeđen prenos ?
Zašto su se utakmice igrale u 17:00h kad nije bilo nikakvih utakmica EL i LP ? Kad su mogle već u 19:00h a druga koja je na istom programu u 21:00h ?
Fudbalski Klub Željezničar je najveći i najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini koji zaslužuje da se prenosi svaka njegova utakmica pa barem bila i protiv najslabijeg u ovoj ligi.
Zato zahtijevam kao navijač jer plaćam dodatni paket Arene Sport da mogu gledati kao i moji ostali prijatelji i navijači Fudbalskog Kluba Željezničar.
Donesite odluku :
1.Prenosite utakmicu
2.Prodajte TV prava BHT ili MojaTV da prenose utakmicu
3. Ili dopustite da momci iz udruženja Fudbalskog Kluba Željezničar (1921tv.opa) prenose putem zvaničnog YouTube kanala FK Željezničar
Molim odgovor
Ovako sam ja napisao onda je par njih kopiralo i poslalo na mail i nakon toga pola sata kasnije smo saznali da ce biti prijenos u 17:00 Željo - MDK a trebalo je biti u 19:00 bez prijenosa pa probajte sta vas kosta
Pozdrav,ja sam jedan od navijača Fudbalskog Kluba Željezničar iz Sarajeva.
Želim da postavim jedan upit menadžmentu programa Arena Sport.
Da li će biti prenos utakmice 5.kola M:tel Premijer Lige Bosne i Hercegovine između Fudbalskog kluba Željezničar i Fudbalskog Kluba Mladost Doboj kod Kaknja ? Molim odgovor
Imate 50 kanala Arena od BiH,HR,SRB,HD,FullHD i vi ne možete ubaciti jednu utakmicu u program ? Je li to realno za najveći sponzorski ugovor da ne može obezbijediti jednu utakmicu najtrofejnijeg kluba ?
Kupio sam dodatni paket da bi gledao utakmice mog voljenog kluba koje su obećane da će biti prenošene svako kolo.
Zašto se utakmica ne može igrati u 17:00h i imati obezbijeđen prenos ?
Zašto su se utakmice igrale u 17:00h kad nije bilo nikakvih utakmica EL i LP ? Kad su mogle već u 19:00h a druga koja je na istom programu u 21:00h ?
Fudbalski Klub Željezničar je najveći i najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini koji zaslužuje da se prenosi svaka njegova utakmica pa barem bila i protiv najslabijeg u ovoj ligi.
Zato zahtijevam kao navijač jer plaćam dodatni paket Arene Sport da mogu gledati kao i moji ostali prijatelji i navijači Fudbalskog Kluba Željezničar.
Donesite odluku :
1.Prenosite utakmicu
2.Prodajte TV prava BHT ili MojaTV da prenose utakmicu
3. Ili dopustite da momci iz udruženja Fudbalskog Kluba Željezničar (1921tv.opa) prenose putem zvaničnog YouTube kanala FK Željezničar
Molim odgovor
Rodjeni su pitarske picke!
Vjeruj da su zatrpani slicnim porukama!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ja sam tako bio pitao za utakmicu Velež - Krupa. Oni mi odgovorili da oni ne odlučuju o satnici utakmica.
Po pravilniku velez mora dati saglasnost za odgoduFSB je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:42S obzirom na to da Velež ne pristaje na odlaganje utakmice, na potezu je Takmičarska komisija N/FS BiH, koja još uvijek nema jasan stav po tom pitanju.
Kako nam je potvrđeno, Takmičarska komisija odluku o utakmici mora donijeti po propozicijama 48 sati pred utakmicu, što znači da je posljednji rok sutra u 19.00 časova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro došli u Sarajevo, sretno i neka pobijedi bolja ekipa.
''Utakmica Sarajevo - Velež počet će u nedjelju u 19 sati uz direktan TV prijenos.''
''Utakmica Sarajevo - Velež počet će u nedjelju u 19 sati uz direktan TV prijenos.''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Rodjeni igrat ce se nisam ni ja za odgadjanje, prijenos ce biti u 19h u nedelju, sretno vama , neka bude fer i korektno, naravno neka bolji pobjedi.

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Hvala, sretno i vama takodjer!
Ovako se trebalo odmah poceti komunicirati, a ne ko onih par indijanaca sa obe strane, citav dan mlate praznu slamu

Sto kazes neka bolji pobijedi i da sve prodje fer i korektno

Forzza Velez
-
- Kontakt:
Raja napustio nas je nas brat Sarajevski, ljudina i zaljubljenik u Velez u pravom smislu rijeci. Ko ga poznaje zna o kakvoj se ljudskoj gromadi i Velezovcu radi. Pisao je i ovdje na forumu, jedva sam cekao da se javi da napise neki post, koliki je optimista bio taj covjek to je za ne povjerovati. Kad smo bili u najvecim jadima ovaj covjek nam je svojim pisanjem donosio nadu i donosio osmijeh na lice. I bio je u pravu sve, volio je reci samo SABUR. Mozda nije docekao ono najljepse da gledamo opet Veleza u Europi, ali je docekao da njegov Velez dodje u prave ruke i da ide ka tom cilju, a kad ga ostvarimo gledat ces svoj Velez sa neke druge tribine jos crvenije.
Rahmet ti dusi brate...

Rahmet ti dusi brate...

-
- Kontakt:
Od čega šta kako mlad je bio
Rahmet ti dusi,druze moj.Neka ti dragi Allah podari lijepi Dzennet
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
- Kontakt:
Jedan veoma tužan dan za nas sve, rahmet duši Ameru a njegovoj porodici sabur. Da mu dragi Allah podari dzennet i sve njegove ljepote. Amere posljednji pozdrav od Rođenih!
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Sutra za brata preorati Kosevo! Najbolji od nas, definitivno.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.