To mi najmanje znači vala
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020./21
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vi da igrate polufinale LP spominjali bi Zeljeznicar. Odmorite malo, proslavite pobjedu. Nemojte dokazivati prethodne teze o neinteligenciji na forumu.

Tesko al treba se pobit. Dynamo je protiv Astane izgledao prejako u svim segmentimah1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:43Sarajevo ih rutinski rijesio bas dva ponajbolja igrača. Ili tri. PO meni je Šabanovic za klasu bolji od Hodzica. U drugom poluvremenu Hodzic u kontri ne zna dugo loptu da odigra kako treba kojom bi stvorio gol priliku.
Ako im se Tino prikljuci mogli bi svasta napravit kod Lukasenka, jer veceras im je sredina bila bas losa.
Ma može se igrati protiv Dinama yebiga, nisu oni jača ekipa od Bate Borisova sigurno a eto Sarajevo je prošle godine pokazalo da se i protiv Batea može igrati.
Samo preduslov za to je da igrači Sarajeva moraju promijeniti mlitav pristup koji ih karakteriše u ovih par utakmica ove sezone od prvog kola protiv Krupe pa do večeras, previše puštaju protivniku da igra.
Da li je to do taktike, do forme, do čega je ne znam ali taj segment moraju popraviti, podići agresivnost pogotovo u sredini terena inače će teško šta moći protiv Dinama koji sasvim sigurno daleko ozbiljniji protivnik od svakog protiv kojeg su igrali ove sezone.
Samo preduslov za to je da igrači Sarajeva moraju promijeniti mlitav pristup koji ih karakteriše u ovih par utakmica ove sezone od prvog kola protiv Krupe pa do večeras, previše puštaju protivniku da igra.
Da li je to do taktike, do forme, do čega je ne znam ali taj segment moraju popraviti, podići agresivnost pogotovo u sredini terena inače će teško šta moći protiv Dinama koji sasvim sigurno daleko ozbiljniji protivnik od svakog protiv kojeg su igrali ove sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Glođi dok čir ne pukne.
Mozel vam podstanari biti prvog za kirije?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Dzaba vam pare kad ih ne znate uloziti. Mi cemo sa donacijama izbaciti Maccabija, a kakvo je igracko stanje vrlo moguce i poharati ovu ligu. Samo da ostanemo na nivou i ne bude nekih naglih oscilacija.

Ovako izgleda kad se komarac ruga pužu!
Pa sta vi imate osim dvije sobice

Zamolite Dodika da vam poklon šatore da imate barem nesto svoje... Lapsus nemate svoje zemlje nema te ih gdje razapeti...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Moram priznati da su mi fascinantni ovi likovi,klub mu pobjedi prodje dalje a njemu gust uci na forum i prozivati drugi klub.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa sta ocekujes od njih. Kad su slavili coronatitulu vise pjevali o Zelji i prozivali, kao navijaci i njihovi igraci, nego sto su slavili titulu.

@igrajlopte 🐦
- feniksptica
- Kontakt:
Pricaju navijaci ciji klub stampa ''majice'' posle jedne pobjede
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Polako tek je prvenstvo pocelo, ima jos bruku da se igra.Na kraju bitke se mrtvi broje.
Strasno ,ali kontam treba sa svojim raspravljati o tekmi kako je bilo,bla bla on udje na forum i provocira kao druge

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
To je glupost, slazem se. Real npr. stampa majice kad osvoje LP a ne kad dobiju Atletica u ligi.feniksptica je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:35Pricaju navijaci ciji klub stampa ''majice'' posle jedne pobjede
Ukoliko fudbaleri Sarajeva uspiju odgovorno odigrat 90 minut, trece kolo je realnost.
I ta stoji. Ali ne brinem se ja za ovakvog Zeljeznicara, jer ovo sto je prikazano sigurno nije slucajno. Nije malo 4 utakmice izdominirati sasvim solidne protivnike (od tog tri gostujuce).amypitar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:35Polako tek je prvenstvo pocelo, ima jos bruku da se igra.Na kraju bitke se mrtvi broje.
Nekad su imali par veš mašina i sušilica, one što im je Duljević poklonio. E sad ne znam pika li se to kao imovina.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/dulje ... /171006062
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedva ste amatere ove dobili,ljudi sami sebi dali dva gola koliko su losizagor1987 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:03Tesko al treba se pobit. Dynamo je protiv Astane izgledao prejako u svim segmentimah1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:43Sarajevo ih rutinski rijesio bas dva ponajbolja igrača. Ili tri. PO meni je Šabanovic za klasu bolji od Hodzica. U drugom poluvremenu Hodzic u kontri ne zna dugo loptu da odigra kako treba kojom bi stvorio gol priliku.
Ako im se Tino prikljuci mogli bi svasta napravit kod Lukasenka, jer veceras im je sredina bila bas losa.

23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.