BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020./21
Samo u BiH ima da se ljudi konstantno zale za los rating lige a jedva cekaju da nasi klubovi ispadnu iz kvalifikacija.
Kazem uopsteno, bez obzira koji klub/utakmica.
Kazem uopsteno, bez obzira koji klub/utakmica.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Cestitke Sarajevu velika stvar napokon za sve nas da skinemo to proklestvo prvog pretkola tko imalo voli domaci nogomet.
Welsani pravi istinski amateri koji samo udaraju tehnicki na razini kantonalne lige nase sto ne umanjuje uspjeh pitara jer se itekako napunila kasa a i samopouzdanje.
Kakve smo kurc.eve srece napokon ce mozda jedan BiH klub izboriti grupnu fazu i igrat ce utakmice bez publike nebi me to cudilo niti malo
Welsani pravi istinski amateri koji samo udaraju tehnicki na razini kantonalne lige nase sto ne umanjuje uspjeh pitara jer se itekako napunila kasa a i samopouzdanje.
Kakve smo kurc.eve srece napokon ce mozda jedan BiH klub izboriti grupnu fazu i igrat ce utakmice bez publike nebi me to cudilo niti malo

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trza mi stream kod izjave trenera domaćih ali sam čuo da se žalio na sudački kriterij i nešto je nazvao sramotnim ali je prekinulo baš tad, vjerovatno se radilo o padanju i valjanju igrača Sarajeva.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 19 avg 2020, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pusti plave balegare mi grupe nismo ni spomenuli,meni je cilj bio prolazak ovih ragbista a sve dalje je bingo,takodje opet gostujemo i to kod ekipe koja ce dva puta domacin biti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:10Cestitke Sarajevu velika stvar napokon za sve nas da skinemo to proklestvo prvog pretkola tko imalo voli domaci nogomet.
Kakve smo kurc.eve srece napokon ce mozda jedan BiH klub izboriti grupnu fazu i igrat ce utakmice bez publike nebi me to cudilo niti malo![]()
-
- Kontakt:
Teško je sitnim dušama gledati prvaka lige u Ligi šampiona. I to kako prolazi dalje.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pa koliko mi je poznat format vas utakmica protiv Bresta dijeli od igranja grupne faze EL ispravi me ako grijesim?zagor1987 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:12Ma pusti plave balegare mi grupe nismo ni spomenuli,meni je cilj bio prolazak ovih ragbista a sve dalje je bingo,takodje opet gostujemo i to kod ekipe koja ce dva puta domacin biti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:10Cestitke Sarajevu velika stvar napokon za sve nas da skinemo to proklestvo prvog pretkola tko imalo voli domaci nogomet.
Kakve smo kurc.eve srece napokon ce mozda jedan BiH klub izboriti grupnu fazu i igrat ce utakmice bez publike nebi me to cudilo niti malo![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Odlično je ovo, najmanje je bilo fudbala jer jednostavno ga domaćin nije htio igrati, išli su da nas pretuku i dosta dobro im je išlo, pored toga par frljoka u šesnaesterac i par opasnijih situacija, ništa posebno.
Pobjednik se od prve minute znao.
Razlika u kvaliteti nebo i zemlja.
Protiv Bresta će biti sasvim druga priča, sasvim drugi sport, a tu ćemo vidjeti gdje smo.
A trenutno smo u 2. pretkolu Lige prvaka i najmanje u 3. pretkolu Lige evrope, zaradili već milion+
Šta bi neki dali za to...
Pobjednik se od prve minute znao.
Razlika u kvaliteti nebo i zemlja.
Protiv Bresta će biti sasvim druga priča, sasvim drugi sport, a tu ćemo vidjeti gdje smo.
A trenutno smo u 2. pretkolu Lige prvaka i najmanje u 3. pretkolu Lige evrope, zaradili već milion+
Šta bi neki dali za to...
lakse je sadaku skupljati kod Bosnjacke sirotinje nego shvatiti da postoji klasa iznad
Otkad ti to treba udarac u okvir gola da bi nešto računao kao mrtvu šansu? Nemoj zajebavati.
Onu šansu na 0:2 je bilo teže promašiti nego pogoditi ali onaj levat posla loptu preko gola srećom. A ona na početku tekme kada je otišla malo pored stative nije mrtva šansa ali je bila odlična (s obzirom šta se dešavalo u nastavku). I to što nijedna nije nije išla u okvir gola ne poništava da su bile odlične, realno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Grijesis.Ako ispadnemo od Bresta, idemo u 3.pretkolo EL, ima do grupa koliko hocesAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:16Pa koliko mi je poznat format vas utakmica protiv Bresta dijeli od igranja grupne faze EL ispravi me ako grijesim?zagor1987 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:12Ma pusti plave balegare mi grupe nismo ni spomenuli,meni je cilj bio prolazak ovih ragbista a sve dalje je bingo,takodje opet gostujemo i to kod ekipe koja ce dva puta domacin biti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:10Cestitke Sarajevu velika stvar napokon za sve nas da skinemo to proklestvo prvog pretkola tko imalo voli domaci nogomet.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne , poslije Bresta jos imaju dva pretkola.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:16Pa koliko mi je poznat format vas utakmica protiv Bresta dijeli od igranja grupne faze EL ispravi me ako grijesim?zagor1987 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:12Ma pusti plave balegare mi grupe nismo ni spomenuli,meni je cilj bio prolazak ovih ragbista a sve dalje je bingo,takodje opet gostujemo i to kod ekipe koja ce dva puta domacin biti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:10Cestitke Sarajevu velika stvar napokon za sve nas da skinemo to proklestvo prvog pretkola tko imalo voli domaci nogomet.
Ako prodju Brest moraju proci jos jedno, pa u zadnjem ako ispadnu idu u grupe EL, ako prodju u grupe LP
Ako prodju Brest i ispadnu u sljedecem pretkolu onda igraju jos jednu u pretkolima EL za ulazak u grupe EL
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
da isto tako da je Lendric fulio protiv Slobode bila bi baba deda ali...
Nije drug ako ih prodjemo i ispadnemo u 3 pretkolu igramo play of gdje bi bili nosiociAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:16Pa koliko mi je poznat format vas utakmica protiv Bresta dijeli od igranja grupne faze EL ispravi me ako grijesim?zagor1987 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:12Ma pusti plave balegare mi grupe nismo ni spomenuli,meni je cilj bio prolazak ovih ragbista a sve dalje je bingo,takodje opet gostujemo i to kod ekipe koja ce dva puta domacin biti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:10Cestitke Sarajevu velika stvar napokon za sve nas da skinemo to proklestvo prvog pretkola tko imalo voli domaci nogomet.
Ono sto je najbitnije u kasu ce leci milion i tristo hiljada maraka,bravo bordo momci.
-
- Kontakt:
Rutinska pobjeda sampiona
A ne računa se šansa i škrtost Handžića bolja je šansa nego njihova bilo koja i tu je kraj.Ma zasluženo,ne baš sjajno ali pošteno i zasluženo!A grobari ložite se opet na Sarajevo i mrzite sve što je iz BiH
Sarajevo ljubavi moja!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sarajevo je u LŠ koliko je Bosna bila na SP 2018.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.