FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poenta je da trebamo drugi gol zaganjati, to bi bilo dovoljno.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Kakvi crni mesari? Trećina startova gdje su se naši valjali su bili grublji startovi. Uspjeli su i sudiju okrenuti protiv sebe svojim primjedbama. Salčin je pet minuta proveo na travi a jedan ili nijedan start je bio za neko valjanje.
Psihički ova ekipa je u kanalu. Strah ušao u njih i to baš taj mesari pa mesari. Ljudi ih psihički kontrolišu k'o da se bave crnom magijom. Dupovac nervozan umalo crveni nije dobio. Ni Tataru ne fali puno. Salčin se valja gdje se ne bi smio valjati ne bi li prevario sudiju za faul a ustvari im otvara polukontre. Za sada na sreću nije bilo kontri.
Psihički ova ekipa je u kanalu. Strah ušao u njih i to baš taj mesari pa mesari. Ljudi ih psihički kontrolišu k'o da se bave crnom magijom. Dupovac nervozan umalo crveni nije dobio. Ni Tataru ne fali puno. Salčin se valja gdje se ne bi smio valjati ne bi li prevario sudiju za faul a ustvari im otvara polukontre. Za sada na sreću nije bilo kontri.
- LegendKiller
- Kontakt:
A realno loša nam vadiona, mesari, samo udaraju i slično. Loše igramo. Udarali bi i oni iz gibraltara zvezdine igrače ali ih nisu mogli stići. Sakrijes im loptu, dva tri pasa odigras, protrci neko u prostor i ne može te udariti. Ovako kad peglamo loptu, i tražimo duel sa njima, od njih možemo dobiti samo ono što znaju a to je udariti.
Da je zabiti još jedan za neki mir, ali je ovo loše i nastavak patnje u novoj sezoni.
Da je zabiti još jedan za neki mir, ali je ovo loše i nastavak patnje u novoj sezoni.
Zadnja izmjena: LegendKiller, dana/u 19 avg 2020, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sve recenoPantelija je napisao/la: ↑19 avg 2020, 20:53**** vam ja sve glupo i pametovanje nema igre kurca ima u usta vam eto
Kakva ste vi stoka nezadovoljna i isfrustrirana to je strasno. Tacno atomska je jedini lijek.
Sudija pusta udaranje, oni krvnicki udaraju, svki duel je pola ozljede, ono trazi igru neku nesto sta koji ku.rac... Izadji majstore ti pa igraj igru **** te igra
Ovdje se igra na prolaz imas prednost i gledas da zavrsis utakmicu a ne da ti mozes konama pricati kako smo razvalili neke

S ovakvom igrom mi nemamo sta traziti u prvenstvu...Sporo,tromo,izbij,nabij ...Nula bodova
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ovi su fakat amateri i bila bi sramota barem u rangu Kukesija ako ne prodjemo.
Idemo pametnom igrom ovo završit bez srkleta. Ubise nas mamu im yebem
Idemo pametnom igrom ovo završit bez srkleta. Ubise nas mamu im yebem
ZZ
- forza_juve
- Kontakt:
Kakav protivnik takva igra. Ne znam sta ti ocekujes? Vidis li da ljudi ubise a lopta nije ni dosla do igraca
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Idi ba prati PL, babo ti htjeo Arnelu ne malog arnela koji navija za ars4nal...Arnelv52 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 20:58Kakvi crni mesari? Trećina startova gdje su se naši valjali su bili grublji startovi. Uspjeli su i sudiju okrenuti protiv sebe svojim primjedbama. Salčin je pet minuta proveo na travi a jedan ili nijedan start je bio za neko valjanje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Takoe doktoreArnelv52 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 20:58Kakvi crni mesari? Trećina startova gdje su se naši valjali su bili grublji startovi. Uspjeli su i sudiju okrenuti protiv sebe svojim primjedbama. Salčin je pet minuta proveo na travi a jedan ili nijedan start je bio za neko valjanje.
Mr.dr.prof.dokt.spec fudbala

Napuši se ba kurcha
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ovo je vjerovatno najbolji teren i travnjak na kojem cemo igrat. Meďutim mi nikako da odlucnije zaigramo i iskombiniramo par dodavanja i razigravanja za neku sansu. Bezidejno, ne vidi se rukopis trenera.
Nesto se mora "probudit" u ekipi.
Ova ut. ce se dobit na neki kvalitet, ali protiv Veleza ovo nece proci.
Nesto se mora "probudit" u ekipi.
Ova ut. ce se dobit na neki kvalitet, ali protiv Veleza ovo nece proci.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovako smo igrali i protiv Mladosti pa ljudi nam uzese bod..Kur.oboljaforza_juve je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:01Kakav protivnik takva igra. Ne znam sta ti ocekujes? Vidis li da ljudi ubise a lopta nije ni dosla do igraca
- forza_juve
- Kontakt:
Hahahha ti ocito nisi ni gledao protiv Mladosti. Tamo uz malu koncentraciju smo trebali na poluvremenu voditi 2 razlike. Ovdje te sjecka protivnik, mozda ti ocekujes Pepovu BarcuDV1989 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:02Ovako smo igrali i protiv Mladosti pa ljudi nam uzese bod..Kur.oboljaforza_juve je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:01Kakav protivnik takva igra. Ne znam sta ti ocekujes? Vidis li da ljudi ubise a lopta nije ni dosla do igraca
❤️1946❤️
Nisam bas upratio izvlacenje,kako da mi dvije gostujemo ako prodjemo a ovaj Brest obje igra kuci?
Nisam gledao strucnjak ,ti siforza_juve je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:05Hahahha ti ocito nisi ni gledao protiv Mladosti. Tamo uz malu koncentraciju smo trebali na poluvremenu voditi 2 razlike. Ovdje te sjecka protivnik, mozda ti ocekujes Pepovu BarcuDV1989 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:02Ovako smo igrali i protiv Mladosti pa ljudi nam uzese bod..Kur.oboljaforza_juve je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:01
Kakav protivnik takva igra. Ne znam sta ti ocekujes? Vidis li da ljudi ubise a lopta nije ni dosla do igraca

3.februara zadnji post ba, ne zna ovaj ni da smo mi u crnim dresovima, misli lik gubimo....forza_juve je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:05Hahahha ti ocito nisi ni gledao protiv Mladosti. Tamo uz malu koncentraciju smo trebali na poluvremenu voditi 2 razlike. Ovdje te sjecka protivnik, mozda ti ocekujes Pepovu BarcuDV1989 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:02Ovako smo igrali i protiv Mladosti pa ljudi nam uzese bod..Kur.oboljaforza_juve je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:01
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- forza_juve
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:073.februara zadnji post ba, ne zna ovaj ni da smo mi u crnim dresovima, misli lik gubimo....forza_juve je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:05Hahahha ti ocito nisi ni gledao protiv Mladosti. Tamo uz malu koncentraciju smo trebali na poluvremenu voditi 2 razlike. Ovdje te sjecka protivnik, mozda ti ocekujes Pepovu Barcu

❤️1946❤️
A po postovima se to gleda jel..Nisam znao halalite hahahahDenchi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:073.februara zadnji post ba, ne zna ovaj ni da smo mi u crnim dresovima, misli lik gubimo....forza_juve je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:05Hahahha ti ocito nisi ni gledao protiv Mladosti. Tamo uz malu koncentraciju smo trebali na poluvremenu voditi 2 razlike. Ovdje te sjecka protivnik, mozda ti ocekujes Pepovu Barcu
Vjeruj mi burazeru i vise nego sto mislis da pratim..Nemam namjeru se raspravljati samo sam.iznjeo svoje misljenje i tjt ..Pozz
Ovaj Jukić je teška ubleha