Pro Evolution Soccer 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

schweinsteiger
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Post Postao/la schweinsteiger » 10 dec 2010, 22:56

ILoveLFC je napisao/la:Evo ja imam patch, ali su neki rejtinzi pretjerani...imali jedan jednostavan nacin da vratim sve ratinge na default...da ne moram ici jednog po jednog igraca... :?

skini ovaj 1.0 patch,imas linkove gore iznad...tu su svi rejtinzi normalni ;)
#miasanmia

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 10 dec 2010, 23:45

Sexmachineboy je napisao/la:Evo imam i ja jedno pitanje.Bio sam kod frenda neki dan i pokušao sam mu instalirati PES ali je neka Njemačka verzija tako da ništa ne kontam.Uglavnom sve datoteke sa CD-ova sam prebacio u jedan folder, i kad instaliram i krekujem kada uđem u igricu samo se pojavi nešto crno.Nezz da li je bilo neko ovako slično pitanje ali treba mi do sutra to jer je petak da se možemo naigrati pa ako nije problem da mi neko kaže do čega bi moglo biti.Unaprijed hvala 8-)
Jeli u toku instalacije izbacivalo nesto ?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 11 dec 2010, 02:33

ILoveLFC je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Evo imam i ja jedno pitanje.Bio sam kod frenda neki dan i pokušao sam mu instalirati PES ali je neka Njemačka verzija tako da ništa ne kontam.Uglavnom sve datoteke sa CD-ova sam prebacio u jedan folder, i kad instaliram i krekujem kada uđem u igricu samo se pojavi nešto crno.Nezz da li je bilo neko ovako slično pitanje ali treba mi do sutra to jer je petak da se možemo naigrati pa ako nije problem da mi neko kaže do čega bi moglo biti.Unaprijed hvala 8-)
Aha.ono abort, ignore..ja sam samo išao na ignore pa sad do čega je.. :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 11 dec 2010, 09:38

Sexmachineboy je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:
Aha.ono abort, ignore..ja sam samo išao na ignore pa sad do čega je.. :?
Prije instalacije moras iz IMG sto ti je na desktopu kopirati sve u IMG koji se nalazi u local disk>program files>konami>pes>IMG...i onda se u toku instalacije nece pojavljivati ignore.. ;)

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 11 dec 2010, 09:57

B0SANAC je napisao/la:Preporucujem vam da skinete ovaj novi Patch 1.0.
Odlican je. !
Sto ne mogu skinuti odmah 5 dijelova, skinuo sam 1 sad moram cekati 60 min :evil:
Koje sranje...

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 11 dec 2010, 15:11

Skinuo sam svih 5 dijelova, ali nakon sto se krene raspakovati prvi, pita me za drugi...ja sve uradim, ali mi izbaci error(...neocekivan prekid arhive )...imali neko rjesenje ?

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 dec 2010, 15:51

ILoveLFC je napisao/la:Skinuo sam svih 5 dijelova, ali nakon sto se krene raspakovati prvi, pita me za drugi...ja sve uradim, ali mi izbaci error(...neocekivan prekid arhive )...imali neko rjesenje ?

jesi skidao sve dijelove s jedne stranice?
#miasanmia

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 12 dec 2010, 11:23

Imali neko link za engleski championship, skinuo sam patch 1.0 ali tu je 2. budesliga, a ja bi championship.... :mrgreen:

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 12 dec 2010, 13:47

Ade Ade je napisao/la:Upravo sam dobila poruku sa linkom http://****.com i pomislila sam glupost...(kao uvjek) ALI STRANICA JE STVARNO DOBRA SVE BESPLATNO I NIJE PREVARA... pogledaj i ti ako te zanimaju filmovi i muzika
'ebote vise taj balkandownlaod sta si dosadna vise s time

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 dec 2010, 14:12

Ade Ade je napisao/la:Upravo sam dobila poruku sa linkom http://****.com i pomislila sam glupost...(kao uvjek) ALI STRANICA JE STVARNO DOBRA SVE BESPLATNO I NIJE PREVARA... pogledaj i ti ako te zanimaju filmovi i muzika

šta ćemo sad ? :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 dec 2010, 14:18

Kako da ubacim stadion? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 12 dec 2010, 15:46

Omerbavarac je napisao/la:Kako da ubacim stadion? :?
Kopiras u IMG..

EVO JA SAM UBACIO STADION ALI PROBLEM JE STO GA VIDIM TEK KAD POCNE UTAKMICA, SLIKA JE OD KONAMI STADIONA I SVE OSTALO...TEK KAD UTAKMICA POCNE VIDIM STADION, KAKO TO PROMJENITI ?

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 dec 2010, 18:47

Hoce li mi se izbrisati stare postavke ako instaliram ovaj novi patch?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 dec 2010, 18:50

Trasimaco je napisao/la:Hoce li mi se izbrisati stare postavke ako instaliram ovaj novi patch?
Hoce.
ILoveLFC je napisao/la: EVO JA SAM UBACIO STADION ALI PROBLEM JE STO GA VIDIM TEK KAD POCNE UTAKMICA, SLIKA JE OD KONAMI STADIONA I SVE OSTALO...TEK KAD UTAKMICA POCNE VIDIM STADION, KAKO TO PROMJENITI ?
Nadam se da cu uspjeti. Hvala. ;)

Edit: jel' se on automatski ubaci umjesto nekog drugog stadiona ili pak treba nesto brisati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 14 dec 2010, 19:50

Zna li neko stranicu gdje se mogu skinuti stadioni, npr. Anfield ? :roll:

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 14 dec 2010, 19:52

ILoveLFC je napisao/la:Zna li neko stranicu gdje se mogu skinuti stadioni, npr. Anfield ? :roll:
http://www.pesedit.com
http://www.pes-balkan.com
;)

Na pes-balkan imas dresove na FORUM ---> PES 2011 ---> Download & Edit ------> Stadioni
A na pesedit lijevo stoje ti STADIUMS

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 14 dec 2010, 22:07

B0SANAC je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Zna li neko stranicu gdje se mogu skinuti stadioni, npr. Anfield ? :roll:
http://www.pesedit.com
;)

Na pes-balkan imas dresove na FORUM ---> PES 2011 ---> Download & Edit ------> Stadioni
A na pesedit lijevo stoje ti STADIUMS
Hvala :D

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 16 dec 2010, 17:59

Pozdrav , kako da ubacim dresove , ocu od seville , al' neznam kako , heelp :D ! , trebali patch , i ako treba mozeli mi neko objasniti kako se instalira , sta i to ? ty
:oops:

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 17 dec 2010, 01:35

Konami DLC 21. decembar

Posljednji update za ovu godinu Konami ce objaviti 21. decembra, za konzole PlayStation3, Xbox 360 i PC. Ovaj update ce srediti 12 dresova, medu kojima dresove Irske i dresove za francuske timove. Pored toga donosi 10 novih licenci za kopacke Adidas, Puma, Umbro i Mizuno...

Kako su rekli iz Konamia sa update-ima ce nastaviti i u narednoj godini.

http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=100

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 17 dec 2010, 17:56

Zna li neko slucajno, kad pravim stadion ... kako namjestiti da tribine budu blize terenu, nervira me sto su 20 metara iza gola...?

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.