Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Za Bayern je bolje da ispadne veceras jer ce u finalu Neymar i Mbappe da siluju Boatenga i Alabu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jos nisam procitao nigdje da netko najavljuje kako ce se bilo tko prosetati do trofeja osim navijaca Bayerna. Ne znam odakle toliki optimizam, s jedne strane Di Maria, Mbappe i Neymar, a s druge Muller, Perisic i Lewandowski. Jedino su bekovi i golman osjetno bolji kod Bayerna, ovo ostalo li-la ili na strani Psga.
-
thomashasler
- Kontakt:
Isto ste i za Barcu govorili s jedne strane Mesi Suarez ...ovamo Perisic. Bayernova je igra je timska. Tek kad su sprasili Barcu onda u Barci niko ne valja i taj rezultat nije produkt fenomenalne forme i igre BayernaPitagora je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:44
Jos nisam procitao nigdje da netko najavljuje kako ce se bilo tko prosetati do trofeja osim navijaca Bayerna. Ne znam odakle toliki optimizam, s jedne strane Di Maria, Mbappe i Neymar, a s druge Muller, Perisic i Lewandowski. Jedino su bekovi i golman osjetno bolji kod Bayerna, ovo ostalo li-la ili na strani Psga.
Nisam ni ja pročitao da je neko od navijača Bayerna rekao da će se prošetati.Da su favoriti to je činjenica, rezultati govore tome u prilog.Pitagora je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:44
To što si imena naveo ne znači ništa, svježi primjeri su Juventus i City.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
thomashasler
- Kontakt:
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nek si nam objasnio ti već protiv Celskog i Barce predviđao ispadanje Baye i silovanje istih od strane Pulisica, Mounta, Williana kao i od strane Messija, Suareza i drugih.
Malo češće posjeti podforum vezano za Bayern i vidi šta pišemo, također vidi po njemačkim i stranim forumima kako nigdje normalni navijači Baye ne pišu da će se Bayo prošetati do trofeja.
I vcrs su šanse 50:50 kao i predhodna utakmica pošto se igra jedna utakmica. Ogroman respect od nas normalnih navijača Bayerna kao i od trenera i igrača prema Lyonu svugdje gdje se mogu naći te informacije. Nije malo izbaciti Juventus i ManCity
Ima istine i u jednoj i u drugoj tezi. Nije Bayern toliko jak koliko je Barcelona loša, nekompaktna zadnjih par sezona već, ali naravno da je Bayern favorit. E sad, vidjeli smo na primjeru Lyona šta se sve može desiti, mada sumnjam da imaju snage za francusko finale.thomashasler je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:53Isto ste i za Barcu govorili s jedne strane Mesi Suarez ...ovamo Perisic. Bayernova je igra je timska. Tek kad su sprasili Barcu onda u Barci niko ne valja i taj rezultat nije produkt fenomenalne forme i igre BayernaPitagora je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:44
® GONGASHI POWERHOUSE ®
A fkt Justin još od grupne faze predviđa pad Bayerna i to od Tottenhama,Chelsea, Barcelone itd.
Justin sretni talisman Bayerna.
Justin sretni talisman Bayerna.
.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 19 avg 2020, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
thomashasler
- Kontakt:
Ma to stoji da Barca nije na nivou al ipak to je Barca ne fortuna iz zenice. Ipak 8 komada dati kome.god u ligi prcaka nije mala stvar i smijesno je to omalovazavat. Drugo nigdje nisam vidio da je iole ozbiljan fan bayerna rekao da ce se prosetat i uzeti LIGU PRVAKA. veceras su sanse skoro pa podjednake i samo glup unaprijed moze upisat siguran prolaz za finale. Lyon nije nimalo naivna ekipa. Izbaciti Juve i city veliki respekt i doza opreza prema njima vecerasDerdiyok je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:58Ima istine i u jednoj i u drugoj tezi. Nije Bayern toliko jak koliko je Barcelona loša, nekompaktna zadnjih par sezona već, ali naravno da je Bayern favorit. E sad, vidjeli smo na primjeru Lyona šta se sve može desiti, mada sumnjam da imaju snage za francusko finale.thomashasler je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:53Isto ste i za Barcu govorili s jedne strane Mesi Suarez ...ovamo Perisic. Bayernova je igra je timska. Tek kad su sprasili Barcu onda u Barci niko ne valja i taj rezultat nije produkt fenomenalne forme i igre BayernaPitagora je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:44
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lyon je više sretno nego spretno doš'o do polufinala. Nemaju oni taj kvalitet za još jedan podvig. Mada su prema viđenom recimo puno organizovanija ekipa od Barcelone, koliko god to čudno zvučalo.
Dalje, Bayern ima manje nedostataka nego PSG. I sigurno da su favoriti u eventualnom finalu, 60-40 u korist Bavaraca. Ali teško da će polustoperi Alaba i Boateng protiv Parižana biti na 50m od svog gola, kao što je to bio slučaj protiv deformisane Barce.
Dalje, Bayern ima manje nedostataka nego PSG. I sigurno da su favoriti u eventualnom finalu, 60-40 u korist Bavaraca. Ali teško da će polustoperi Alaba i Boateng protiv Parižana biti na 50m od svog gola, kao što je to bio slučaj protiv deformisane Barce.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Čuj sretno izbaciti Juventus i Man City. 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zašto da ne? I ovi iz Torina i Manchestera su promašili neke zicere koje inače rijetko kad promaše. Ali nebitno. Lyon je dobra ekipa, ali večeras neće moći puno. Neki časni poraz i to je to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A ja večeras guzim Margot Robbie.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Isto možeš reći i za momčad sastavljenu od Rica, Kimpembea, Kehrera, starog Thiaga. Bernata, Herrere, Gueyea, konjusine Icardija...Pitagora je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:37Navijam za Lyon do kraja, Bayern mi nije nista posebno, mislim da bi u eventualnom finalu izgubili od PSG-a. Odjednom je tim sastavljen od Mullera, Gnabrya, Perisica, Goretzke, Boatenga neka velika sila...jaki su, ali pravi se od njih neka mega momcad a to nisu.
PSG je ekipa u kojoj igraju trenutno 2 najbolja igraca svijeta.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:37Isto možeš reći i za momčad sastavljenu od Rica, Kimpembea, Kehrera, starog Thiaga. Bernata, Herrere, Gueyea, konjusine Icardija...Pitagora je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:37Navijam za Lyon do kraja, Bayern mi nije nista posebno, mislim da bi u eventualnom finalu izgubili od PSG-a. Odjednom je tim sastavljen od Mullera, Gnabrya, Perisica, Goretzke, Boatenga neka velika sila...jaki su, ali pravi se od njih neka mega momcad a to nisu.
Ja ne idealiziram Psg, samo mi ide na k sto s kim god pricam i gdje god dodjem svi svrsavaju na taj Bayern kao da je to onaj Juppov stroj iz 2013.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:37Isto možeš reći i za momčad sastavljenu od Rica, Kimpembea, Kehrera, starog Thiaga. Bernata, Herrere, Gueyea, konjusine Icardija...Pitagora je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:37Navijam za Lyon do kraja, Bayern mi nije nista posebno, mislim da bi u eventualnom finalu izgubili od PSG-a. Odjednom je tim sastavljen od Mullera, Gnabrya, Perisica, Goretzke, Boatenga neka velika sila...jaki su, ali pravi se od njih neka mega momcad a to nisu.
Bayern će uvaliti Parižanima minimalno dva gola u finalu. Večeras će Lyon poštediti.
"We need to suffer. And we need to fight."
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.